Ak Partililerden Ağrı basınına ağır hakaret

Ak Partililerden Ağrı basınına ağır hakaret
Bu haber 2014-05-05 10:59:42 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

30 Mart yerel seçimlerinde Ak Partinin başarısızlığında büyük söz sahibi olan merkez ilçe yönetimi Öğretmen evinde düzenlenen istişare toplantısında büyük bir rezalete ve terbiyesizliğe imza attı.

Dün Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gurup Başkanvekili, Teşkilattan Başkan Yardımcısı ve İl Milletvekillerinin katıldığı basınla buluşma kahvaltısı yapıldı.

4 aydan beridir başlatılan seçim çalışmaları süresinde ilk defa basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti teşkilatının bazı BAŞIBOŞ yöneticileri ve vekil yakınları basın mensuplarına hakaret dolu sözlerle saldırdılar.

ÇGD Şube Başkanımızın arkasında bulunan masada Ak Parti Milletvekili Kerim Yıldız’ın Ağrı Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olan yeğeni Mehmet Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya ve İl Yöneticisi Sait Aktaş, “Ağrı’da görev yapan basın mensupları bir paket sigara ile 10 lira paraya haber yapıyor, eline akıllı telefon alan ve 100 liralık site kuran herkes gazeteci olmuş bu memlekette, baksanıza kahvaltı masasına herkes gazeteci olmuş, karınlarını doyurmaya gelmişler”  cümlelerini kullanarak Ağrı’da gazetecilik mesleğini icra eden meslektaşlarımıza hakaret etmişlerdir.

Göreve geldikleri günden beri Ak Partiye kan kaybettiren, 30 Mart yerel seçimlerinde sandık üyelerini ve müşahitleri hayali olarak yazıp Ak partiyi sandıklarda sahipsizliğe mahkum ettiren,  Ak Partinin kalesi olan Eleşkirt ilçesinde dayatma zoru ile kardeşini ikinci sıradan encümen adayı göstererek partiyi iki encümen kaybına uğratan, Belediye Encümenliğine 15. Sıradan yeğeni Orhan Sözmez’i aday gösteren, Belediye Başkan Aday Adaylığı döneminde Refah Partili Cemil Baysal’ı destekleyen, 3M mart seçimlerinin oy sayımında ve seçim itirazlarında korkudan hastaneye yatış yaparak partiyi sahipsiz bırakan Merkez  İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya!!!

Ömrü ihalelere fesat karıştırmakla geçen, halen Ak Partili bir yöneticinin akrabası ile hastanenin tüm  medikal işini doğrudan temin ile alıp ihale bile yaptırmayan, usulsüzlükleri ve haddini aşan davranışlarıyla geçen dönemde Kerim Yıldız’ı zor duruma düşüren, Ağrı Devlet Hastanesinde normal memurken 2004-2007 yılları arasında müdür yardımcısı olan, 2007-2011 yılları arasında yeniden eski görevlerine iade edilen, 2011 genel seçimleri ile beraber jet hızı ile yeniden hastane müdür yardımcısı yapılan, Ağrı’da bulunan hastanelerin sözde gizli ama özünde aşikar müdürlüğünü ve sahipliğini yapan, Ak Parti Milletvekili Kerim Yıldız’ın yeğeni Mehmet Yıldız!!!

Yanına aldığı üç beş kişi ile AK PARTİ’NİN yöneticisiyim diyerek kurum müdürlerini tehtid eden, ve iş takibi yapan, ihalesiz ve usulsüz bir şekilde ahlat taşları ile yapılan duvarlarda vurgun sevdalısı olan ve daha sonra isimlerini sizlerle paylaşacağımız bazı kurumlarda düzenlenen ihalelere müdahale eden İl Yöneticisi Sait Aktaş!!!

Ağrı’da görev yapan hangi gazeteciye bir paket sigara aldınız?

Ağrı’da görev yapan hangi gazeteciye 10 lira karşılığında haber yaptırdınız?

Ağrı’da görev yapan hangi gazeteci 100 liralık site kurup gazeteciyim diye piyasaya çıktı ?

Ağrı’da görev yapan hangi gazeteci Grup Başkan vekili Ahmet Aydın’ın düzenlediği kahvaltı programına ‘Aç karnını’ doyurmaya geldi?

Yukarıda ismini verdiğim Ak Partili BAŞIBOŞ şahıslar!!!

ya iddialarınızı kanıtlarsınız yada bulunduğunuz mevkilerden ve koltuklardan istifa edersiniz!!!

Ak Parti Ağrı İl Yönetimi ve Milletvekilleri, bu BAŞIBOŞ şahısları ivedi bir şekilde partiden ihraç ederek,  onuru ve şerefi ile gazetecilik mesleğini icra eden meslektaşlarımızdan özür dilenmesini istiyoruz.

Taleplerimizin karşılanmaması durumunda Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesi, İnternet Yayıncılar Derneği Ağrı Şubesi, Taşlıçay Gazeteciler Derneği olarak bir daha Ak Partinin haberlerini yapmayacağımız gibi hiçbir basın açıklamasına da katılmayacağız.

Gazeteci meslektaşlarımız ve cemiyet başkanlarımız, hadlerini aşan cümleleri sarf eden bu şahıslar hakkında yapacağınız ve söyleyeceğiniz her sözü Çağdaş Gazeteciler Derneğine bağlı olan tüm sitelerimizden yayınlayacağız.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA