Ağrı'da Özel Bilgi Kolejinde Okuma Bayramı Sevinci ve Heyecanı Yaşandı

Ağrı'da Özel Bilgi Kolejinde Okuma Bayramı Sevinci ve Heyecanı Yaşandı
Bu haber 2014-04-12 14:01:48 eklenmiş ve 560 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'da Özel Bilgi Kolejinde Okuma Bayramı Sevinci ve Heyecanı Yaşandı

12 Nisan 2014 Cumartesi 13:23

Ağrı'da Özel Bilgi Kolejinde Okuma Bayramı Sevinci ve Heyecanı Yaşandı

 

 

 

Ağrı'da Özel Bilgi Kolejinde Okuma Bayramı Sevinci ve Heyecanı Yaşandı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı okuma Bayramı ve etkinlikleri ile öğrenciler aldıkları sertifika ve fırlattıkları keplerle bu başarılarını taçlandırdılar.

 

 

Ağrı Bilgi Koleji 1. sınıf öğrencilerinin Okuma Bayramı yapıldı. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği, Halk Eğitim  Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen Okuma Bayramı Şenliğinde öğrenciler; skeçleri, monologları, şiirleri, halk oyunları ve İngilizce ve mental aritmetik performanslarıyla sahneyi renklendirdiler. Program süresince gördüklerinden, dinlediklerinden, yaşadıklarından çok etkilendikleri yüzlerindeki ifadelerden, bakışlarından belli olan öğrenci velilerinin yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Program sonunda,Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve  Okul Müdürü Engiz Eskin tarafından öğrencilere başarı belgeleri verildi. Başarı belgelerini alan 1. sınıf öğrencileri kep atarak okuma bayramlarını kutladılar.

 

Okuma Bayramına Ağrı Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Bekir Taşdan, Ağrı Bilgi Koleji Müdürü Engiz Eskin, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi  aileleri katılarak çocuklarını heyecan içinde izlediler.

Okul Müdürü  Engiz Eskin ise yaptığı konuşmada şunları belirtti.

 Sayın Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Değerli Veliler, Misafirler ve sevgili öğrenciler! Okulumuzun 1. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları Okuma Bayramı etkinliğine hoş geldiniz.

 

     

 

     Değerli Veliler, Sevgili Anne – Babalar,

 

 

 

   Eğitim doğumla başlayıp hayat boyu devam eden bir süreçtir. Her işte olduğu gibi eğitimde de belli bir hüner, belli bir emek ve belli bir zaman ister.

 

 

 

    İşte bugün minik yavrularımız, birinci sınıflarımız; belli bir süre içerisinde vermiş oldukları emeğin karşılığını çeşitli hünerleriyle, yetenekleriyle siz değerli anne – babalarına göstermiş olacaklardır. Onların bu küçük yaşlarındaki hallerini, heyecanlarını ve belki de  ilk defa böyle bir topluluk karşısındaki duruşlarını düşünerek değerlendirmenizi istirham ediyorum.

 

 

 

   Değerli Veliler;

 

 Çocuklar yürümeye başlayınca her şeye el uzatırlar. Aslında bu bir yaramazlık değil, tanıma çabasıdır. Ancak anne – babalar ise çocuğun bu araştırıcılığını ve öğrenme merakını bastırmaya, onu uslu bir çocuk yapmaya çalışırlar. Bu nedenle çocuk televizyona, vazoya, dolaba, toprağa veya çamura elini süremez olur. Dolayısıyla ileriki yaşlarda da kitapları ellemez, kütüphanelerden yararlanamaz. Yine doğayı kurcalamaya, deney yapmaya, kendi başına iş yapmaya, üretkenliği sağlamaya yönelmez. Zira insanları ve insan doğasını doğru olarak anlamak önemli etkendir. Çalışmak ise insanı başkalarına muhtaç olmaktan kurtardığı gibi sağlıklı, mutlu ve başarılı kılar.

 

 

 

   Değerli veliler; 

 

Sevgi ortamında verilen bilgi, başarının en önemli kaynağıdır. Zira inanan, bilen ve çalışan başarır. O halde bilgilerin kullanılması ve paylaşılması dileğiyle, programımıza teşrif eden tüm velilerimize, konuklarımıza, emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve personellerimize şükranlarımı sunar, başarılarının devamını diliyorum dedi.














 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA