Türkiye’yi yıkmak, darbe yapmak için dört koldan saldırıya geçtiler.

Türkiye’yi yıkmak, darbe yapmak için dört koldan saldırıya geçtiler.
Bu haber 2014-03-13 10:13:01 eklenmiş ve 676 kez görüntülenmiştir.

Türkiye’yi yıkmak, darbe yapmak için dört koldan saldırıya geçtiler.

 

Türkiye’de 500 binden fazla insanı dinleyen kriptolu telefonları dinlemekle kalmayan, devletin mahrem bilgilerini yurt dışına servis eden, medya,  iş dünyası, ulusal, ulusalararası ayağı olan yarım yüzyıla yakındır derinden örgütlenen, Türkiye’yi ele geçirmeye çalışan bir çete ülkeyi ateşe atmak için son gücüyle saldırılarına devam ediyor.

 

 

Cinayetlerde suçüstü yakalanan eli kanlı katiller hakkında uzun tutukluluk yıllarında her hangi bir karar çıkarmadan tekrardan toplumun içine salan askeri vesayetin yerini alan bir hakim ve savcılar çetesi ile karşı karşıyayız. Uluslararası ayağı da olan bu çete söz konusu Kürtler olunca KCK gibi dünyada örneği olmayan bir davayla da ömür boyu onbinlerce Kürdün hayatını karatıyor.

Bu çetenin hukuka sızmış uzantıları çözüm sürecini akamete uğratmak, iç savaş çıkarmak için, Kanunlardan eli kanlı katilleri faydalandırıp salıverirken KCK davası denilen hukukla alakası olmayan davadan yatan onbinlerce Kürdü ise elinden gelse ömür boyu hapiste tutacak.

 

Bu da Fetullah Gülen ve tayfasının efendileri Siyonistler gibi derinden Kürt düşmanı olduklarını net bir şekilde ortaya koyduğu gibi sinsi ve derinden Ak Parti düşmanlığını ülkenin her tarafına yaymak, bir an önce Türkiye’yi Mısır, Suriye ve Ukrayna  gibi yapmak  için de ne kadar derin olduklarını da gösteriyor.

Gezide orantısız şiddet, ölümler, Belkin Elvan’ın öldürülmesi ve faillerinin bulunmaması, cinayetlerde suçüstü yakalandığı halde kasten karar çıkarılmayarak salıverilen katiller…

 

 

HDP ve Ak Parti binalarına yapılan saldırılar, Siyonist paralel yapılanmanın çok profesyonelce bu ülkeyi yıkıma götürdüğünün açık kanıtları.

Yıllarca Cumartesi anneleri faili malum-meçhul edilen çocuklarının akıbetini öğrenmek ve adalet için hak aradılar, birçok Müslüman gurup taksimde eylem yaptı. Kürtlere ve Müslümanlara karşı kör ve sağırları oynayan paraleli siyaset, iş ve medya çevreleri kıllarını bile kıpırdatmadılar.

Ama söz konusu ülkeyi kaosa ve yıkıma götürmekse birden bire demokrat ve insan hakları savunucusu kesiliyorlar.

 

Benzer senaryoları Irak’ta, Mısır’da, Suriye’de, Ukrayna’da sergileyen katil kapitalistler Ukrayna’yı birçok parçaya böldüler. Ortada devlet kalmadı. Ukrayna, ekonomisi çöken, ne yapacağını şaşıran bir karikatüre dönüştü. Ortadoğu’nun Müslüman halkları ise diktatörlük ve soykırım kıskacında…

 

 

Bir anda Türkiye ve dünyanın dört bir yanında Berkin Elvan’ın ölümü üzerine sokaklara dökülenler, Türkiye’deki askeri darbelere, Kürtlere, Müslümanlara, Vatandaşlara yapılan pislik ve zulümlere karşı hiçbir zaman sesleri çıkmamış, deyim yerindeyse soykırımlara, insan hak hukukunun ihlallerine alkış tutmuşlardı. Sıradan duygusal davranan vatandaşlar farkında değil ama birden bire demokrat kesilip halkı sokaklara iten ihanet çetesi Ukrayna gibi dolarlarla donatıldıklarını (Medya, iş, siyaset ve devlet içindeki ayakları paralel yapı ile), Türkiye’yi  yıkmak için her yolu deneyeceklerini net olarak ortaya koymaktadır…

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA