Kazada Ölen Hakimle İlgili Yeni Gelişme

Malatya'da uçuruma yuvarlanan otomobilde ölü bulunan Yaşar Yılmaz'ın yürütülen soruşturmasındaki ilk tespitlere göre araçta yalnız olduğu öne sürüldü.
Bu haber 2013-08-12 15:59:02 eklenmiş ve 459 kez görüntülenmiştir.

MALATYA (İHA) – Malatya'da uçuruma yuvarlanan otomobilde ölü bulunan hakim Yaşar Yılmaz'ın yürütülen soruşturmasındaki ilk tespitlere göre, araçta yalnız olduğu öne sürüldü.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre; Malatya'nın Darende ilçesi Yazıköy yakınlarında Malatya-Kayseri karayolu üzerinde 29 Temmuz 2013 günü gece uçuruma yuvarlanan otomobilde ölü bulunan 32 yaşındaki hakim Yaşar Yılmaz'ın kullandığı 06 EYK 43 plakalı otomobilin bir avukata ait olduğu ve Diyarbakır'dan dönerken kaza yaptığı öğrenildi.

Halen sürdürülen soruşturmadaki ilk bilgilere göre, hakim Yaşar Yılmaz'ın bir avukat arkadaşından ödünç aldığı araçla Diyarbakır'dan gelirken yanında bir arkadaşı bulunduğu ve o arkadaşının Elazığ'dan inerek uçakla Ankara'ya geçtiği, kendisinin ise Sivas'ın Gürün ilçesine gitmek üzere Malatya-Darende karayolunda tek başına seyir ettiği iddia edildi.

Soruşturmada, hakimin araçtan Elazığ'dan inen arkadaşının uçakla Ankara'ya gittiğinin de belgelerle tespit edildiği kaydedildi.

Adli çevreler, genç hakimin hayatını kaybettiği kazanın ilk tespitlere göre, normal kaza olduğu yönünde olduğunu ifade ediyor.

Kaza sonrası araçta yapılan incelemede çıkan esrarın ise 25 kilo değil, 7,5 kilo olduğu belirlendi.

Çorum İskilip'te görev yapan hakim Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesine atanmıştı. - Malatya

ETİKETLER : Kazada Ölen Hakimle İlgili Yeni Gelişme
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA