Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Kanyar Atandı

Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne hemşerimiz Mehmet Kanyar Atandı. Yıllardır ilimizde hizmet veren yeni il müdürümüz Kanyar, son iki yıldır Ardahan’da aynı görevi sürdürmekteydi
Bu haber 2014-02-26 16:44:00 eklenmiş ve 1872 kez görüntülenmiştir.

Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Kanyar Atandı. Yıllardır ilimizde hizmet veren yeni il müdürümüz Kanyar, son iki yıldır Ardahan’da aynı görevi sürdürmekteydi. Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanlığının 13.02.2014 tarihli onayıyla Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne ataması yapılarak Iğdır’daki görevine başladı.

Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Kanyar’ın Özgeçmişi;

 1966 yılında Iğdır merkeze bağlı Mezra köyünde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Iğdır’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1992 yıllında mezun oldu. 1993 yılında Iğdır Valiliği Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürlüğünde V.H.K.İ. olarak çalıştıktan sonra,  1994 yılında Iğdır Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne Mühendis olarak geçiş yaptı. Bakanlığımız tarafından düzenlenen ve TSE tarafından verilen Toplam Kalite Yönetimi eğitimlerine katıldı ve kurum içi denetleyici olarak görev aldı. Ayrıca 1996 yılından beri Bakanlıkça düzenlenen eğitim seminerlerinin tümüne katıldı. Ölçü ve Ayar, Piyasa Gözetimi ve Denetimi ile EPDK denetçisi olarak petrol ve LPG piyasası denetimlerinde çalıştı.

            Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde Mühendis olarak çalışmakta iken Bakanlık Makamı onayı ile 05.11.2012 tarihinde Ardahan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne vekâleten atandı.

Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün boşalmasından sonra bakanlık makamının onayı ile Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne ataması yapılarak 13.02.2014 tarihinde Iğdır’daki görevine başladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA