BEYKOZ CHP İLÇE BŞK. YAVUZ İSTİFA ETDİ

BEYKOZ CHP İLÇE BŞK. YAVUZ İSTİFA ETDİ
Bu haber 2014-02-18 13:30:15 eklenmiş ve 797 kez görüntülenmiştir.
BEYKOZ CHP İLÇE BŞK. YAVUZ İSTİFA ETDİ
 
CHP Beykoz İlçe Merkezi’nde örgütü toplayan Bahadır Yavuz liste tartışmalarıyla ilgili yaşanan süreci anlatarak İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
 
 
Derledi, topladı ama yok sayıldı…
 
İki yıl önce Ümraniye’den gelerek Beykoz siyasetine girmeye karar veren Hızır Yılmaz, bir oy farkla Nagihan Akan’dan almış olduğu CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nı, Belediye Başkan Aday Adayı olmasıyla bırakmış gibi gözükse de Musa Aksu’yu İlçe Başkanı yapmak istedi.
 
Ama kendi içinden İlçe Başkanı’nı seçecek olan CHP İlçe Yönetimi buna izin vermeyerek Hızır Yılmaz’a rağmen bu görevi Bahadır Yavuz’a verdi. Göreve başlamasının hemen ardından Hızır Yılmaz’ın kırıp döktüklerini toparlayarak partiye çeki düzen veren Bahadır Yavuz,  aday adaylık sürecini çok iyi yönetti.
 
CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz, Meclis üyesi aday listesinin hazırlanış sırasında Belediye Başkan Adayı HızırYılmaz ile arasında yaşanan tartışmalar sonucunda; 15 Şubat2014 günü istifa dilekçesini verdi. Bunun üzerine devreye girenil yöneticileri durumu toparlamaya çalışsa da çabalar zamankazanmaktan öteye gidemedi.
 
15 Şubat gecesi CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz’unistifa haberinin Dost Beykoz’da yer almasıyla Beykoz’da ki CHP örgütü hareketlendi. Bunun doğru olmadığı Dost Beykoz’unCHP’yi karıştırmak istediğine vurgu yapılarak, İlçe merkezindepazarlıklar sürerken, Hızır Yılmaz’a yakın isimler dışarıyafotoğraf sızdırarak, “CHP’de güle oynaya liste” başlıklarıyla ısmarlama haberler yaptırarak, infiali önlemeye çalıştılar.
gece yapılan pazarlıklardan sonuç alınmadı fakat İlyöneticilerinin duruma el koymasıyla Bahadır Yavuz istifasını askıya aldı… Durum Ankara’ya taşındı. İl Yöneticisi Ankara’ye Hızır Yılmaz ve Bahadır Yavuz’un hazırladığı iki listeyi de götürdü. Ankara’da da pazarlıklar günlerce sürdü. Ve sonuçtaHızır Yılmaz’ın Beykoz’a ve ranta yönelik bir proje olduğu söylenen aday listesi onaylanarak, Bahadır Yavuz’un hazırladığı örgüt ağırlıklı liste yok sayıldı. Hızır Yılmaz, İlçe Başkanıolmasını istemediği Bahadır Yavuz’u bu şekilde tasfiye etti.
 
Bu duruma karşın CHP Beykoz İlçe Merkezi’nde örgütü toplayanBahadır Yavuz liste tartışmalarıyla ilgili yaşanan süreci anlatarak İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
 
DETAYLAR GELİYOR
ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA