BEYKOZ HDP SEÇİM STARTINI KAHVALTILI TOPLANTIYLA VERDİ…

Beykoz HDP, Beykoz Kavacık’ta yapılan kahvaltılı toplantıyla seçim startı verdi.
Bu haber 2014-02-17 20:08:51 eklenmiş ve 1072 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ HDP SEÇİM STARTINI KAHVALTILI TOPLANTIYLA VERDİ…

Beykoz HDP, Beykoz Kavacık’ta yapılan kahvaltılı toplantıyla seçim startı verdi.  Yapılan toplantıya yoğun bir katılım oldu. Öğle saatlerinde biten toplantının ardından HDP Beykoz teşkilatı konvoylar halinde mahallelerde tur atarak halkı selamladılar.

Beykoz HDP’nin seçim startı toplantısına HDP Eş başkanı Sabahat Tuncel, ESP Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi sözcüsü Naci Sönmez, BDP İl Eşbaşkanı Emrullah Bingöl, HDP İl Eşbaşkanı Şamil Altan, ESP İl Yöneticisi Suat Çorlu, HDP bölge yöneticileri ve BDP İstanbul il kadın meclisinden Semra  Demir, Beykoz BDP yönetici, üyelerin yanı sıra halktan da yoğun bir katılım oldu. 1000 kişilik salon doldu taştı.

Kahvaltının sunuculuğunu MKM'li bir bayan ve Hoçvanlı sanatçılardan Kurbani Sural yaptı. Kürtçe ve Türkçe sunumun yapıldığı kahvaltının açılış konuşmasını HDP Beykoz İlçe Başkanı Cengiz Çalak yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HDP Beykoz Eş Başkanı Birgül Hakan konuşmasında, çevre, kadın ve gençlik sorunlarına vurgu yaptı. Beykoz'da halk belediyeciliğinin temellerini atacaklarını vurguı yaptı. Belediyelerin rant kapısı olmadığını tam aksine o kapının hizmet kapısı olduğunu halka pratik olarak göstereceklerini dile getirdi.

 

HDP Beykoz Belediyesi Eşbaşkan Adayı Davut Demir de konuşmasında birlikte mücadele etmenin gereğine vurguı yaptı, HDP ile birlikte Türkiye'de ki ön yargıların parçalandığını söyledi.

 

BDP İl Eşbaşkanı Emrullah Bingül, HDP için, "HDP bir ittifak partisi değil, bizim partimizdir. Kürdistan'da BDP bizim için ne ise Türkiye'de de HDP odur. Buradaki katılımdan da görüyorum ki bu proje tutmuştur" dedi.

 

Bu seçimde Karadeniz'de HDP beklenenin çok üstünde oy alacak...

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Sözcüsü Necati Sönmez, "Karadeniz'de HDP için bir araya gelen arkadaşlar, kardeşlik köprüsünü kuruyor. HDP projesinin özellikle Karadeniz'de büyük bir ilgi gördüğünü, seçimlerde bu projenin farkını muhakak göreceğiz. Sinop'ta, Ordu'da derelerine sahip çıkan Karadenizli aynı coşkuyla HDP'ye sahip çıkıyorlar. Çünkü, HDP aynı zamanda çevrecidir, bu konuda duyarlıdır ve öncüdür." dedi...

 

Tuncel: CHP ırkçılıkta MHP'yi geride bıraktı...

HDP Eşbaşkanı Sebahat Tuncel de, konuşmasında Beykoz'da ki bu katılımın kendilerini sahiden şaşırttığını  söyledi. Beykoz'da bu ivmeyi yakalayn HDP Türkiye'de alternatif olduğunu kanıtlamıştır dedi. Tuncel; düzen partileri tel tel dökülmekte, onların top yekun sonu gelmiştir. Artık siyasette yeni bir başlangıç var, buda Türkiye Halklarının umudu HDP'dir.

CHP'nin kendilerine rakip olmadığını tam aksine CHP'nin hızla sağ şeride girdiğini ve MHP'yi sağladığını söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü. Bu seçimler aynı zamanda Barış sürecinin daha sağlıklı ve sağlam bir zemine oturması için hayati önemdedir. Tuncel, salonda bulunan davetlilerden seçim sürecine aktif bir şekilde katılıp çalışma yapmaları için söz aldıktan sonra konuşmasını bitirdi.

Coşkulu bir şekilde sona eren kahvaltı buluşmasından sonra HDP'liler konvoy yaparak salondan ayrıldılar...

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA