LEHİMLİ’DEN MUHTEŞEM BİR DAYANIŞMA GECESİ

Geçen yıllarda olduğu gibi yine 1500-2000 kişilik salon doldu taştı. Dayanışma gecesine katılan davetlilere Lehimli Derneği her zaman yaptığı gibi bölgemizin geleneksel yemeği olan “Kaz Eti” yemeği ikram edildi.
Bu haber 2014-02-09 16:44:06 eklenmiş ve 1223 kez görüntülenmiştir.

LEHİMLİ’DEN MUHTEŞEM BİR DAYANIŞMA GECESİ

Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi olan Lehimli Köyü Kültür Yrd. Dayanışma Derneği bu yılki (2014) dayanışma gecesini ilk kurulduğu yıllarda olduğu gibi Sultangazi’de (Sultan Çiftliği) bir Salon’da yaptı.

Geçen yıllarda olduğu gibi yine 1500-2000 kişilik salon doldu taştı. Dayanışma gecesine katılan davetlilere Lehimli Derneği her zaman yaptığı gibi bölgemizin geleneksel yemeği olan “Kaz Eti” yemeği ikram edildi.

Geceye Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı kalabalık bir şekilde katılırken, derneklerimizin yaptığı gecelerde katılım bakımından Ak Parti her zaman 1. Sırayı alırken, CHP ve BDP dışında kalan partilerden de yoğun bir katılım olması dikkatlerden kaçmıyor.

lehimli2014gece__76_.jpg

Bölge iş ve stk dünyamızın çatı örgütü KAİSİAD, Hoçvan Dernekler Federasyonu ve bağlı dernekler, Ardahan Dernekler Federasyonu bağlı Sarıyer Ardahanlılar Derneği, Beykoz Ardahanlılar Derneği, başta olmak üzere STK’lardan yoğun bir katılım oldu.

Gecenin açılış konuşmasını dernek başkanı İRFAN ZORBA yaptı. Zorba,  tüm katılımcılara, derneğin kurulmasında emeği geçenlere, önceki yönetim ve dernek başkanlarına,  gecelerine teşrif eden herkese teşekkür etti, Allah hepinizden razı olsun dediler.  Dayanışma ve kaynaşmanın dinimizin de bir emri olduğunu, kültürümüzü, ananelerimizi yaşamak, yaşatmak, yaymak derneklerin, STK2ların görevidir. Bizde bu dayanışma gecesiyle bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir nebzede olsun topluma hizmet sunuyorsak, toplumsal alana ufakta olsa bir katkı sunuyorsak kendimizi bahtiyar adederiz dediler.

Başkan İrfan Zorba’nın konuşmasının ardından kurucu yönetim, önceki dönemlerde başkanlık yapan Kemal Sanin, Ekrem Tekçe, Nurettin Yılmaz, Deniz Morkoç gibi başkanlar hep birlikte sahneye çıktılar. Katılımcıları selamlayıp kısa birer konuşma yaptılar.

Sunuculuğu usta sunucu Turgay Zorba’nın yaptığı, Mehmet Yılmaz, Murat Zorba, Remzi Demirbaş (BERWAR), Kurbani Sural,  Tolga Morkoç, gibi birçok sanatçının sahne aldığı gecede ilk konuşmayı Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yaptı. Göksu’nun ardından Hoç-Fed Bşk. Yrd. Ömer Tağ, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı ve KAİSİAD Başkanı Süreyya Çinik kısa birer konuşma yaptılar.

GÖKSU, “YAŞADIĞIMIZ ŞEHİRLERİ BÜYÜTÜP GELİŞTİRİRSEK BİZLERDE BÜYÜR GELİŞİRİZ”

lehimli2014gece__84_.jpg

Esenler Belediye Başkanı Göksu Lehimli Dayanışma gecesinde çok önemli belirleme ve açıklamalarda bulundu. Göksu “Yaşadığımız şehirleri büyütür, geliştirirsek; bizlerde büyür gelişiriz. Doğduğumuz yerlere hizmet, yaşadığımız yerleri geliştirmek ve büyütmekle mümkündür.

Lehimli adı birleştirici, bütünleştirici,  birbiriyle buluşturan, kaynaştıran çimento manasına geliyor. Birleştirici bütünleştirici rolünüzü oynayarak Esenler’i birlikte geliştirip ileriye taşıyacağız” dediler.

TAĞ, GELİŞME VE İLELEME İÇİN ÖRGÜTLÜ TOPLUM ŞARTTIR

lehimli2014gece__107_.jpg

Hoç-Fed Başkan Yardımcısı Tağ yaptığı kısa ve öz konuşmasında STK tanımını ve örgütlenmeyi ve örgütlü toplumun ne demek olduğunu mükemmel bir şekilde ortaya koydu. TAĞ,  “Hoçvan dernekler Federasyonu olarak bu organizasyonu gerçekleştiren dernek yönetimine bu geceyi renklendiren Lehimli halkına bu mutluluğu paylaşan Hoçvan halkı ve derneklerine, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Dernekçiliği ve örgütlenmeyi birer eğlence olarak görmemek lazım örgütlü toplum geçmişi bugünle buluşturan, bugünü geleceğe taşıyan örgütlenmedir. Gelişme ve ilerleme için örgütlü toplum şarttır. Bu örgütlü topluma sahip çıkmamız gerekiyor.

2014 Lehimli Derneği dayanışma gecesinde yönetimi, organizasyonu, derneğin kurucu üyeleri, üyeleri- halkı, önceki tüm başkanları, STK, siyaset ve iş dünyasını  aynı çatı altında buluşturan güçlü bir Lehimli Dayanışma gecesine tanıklık ettik.

İşte Lehimlinin Başarılı yönetimi:

lehimliekintv__3_.jpg

İrfan Zorba (Bşk)

Alaattin Kaya (Bşk. Yrd.)

Deniz Morkoç (Bşk. Yrd.)

Kenan Tekin   (Sayman)

Bayram Kaya –Sekreter

Ahmet Tekin – Sekreter Yrd.

Güven Sanin  (Danışman)

M.Zeki Zorba  (Danışman)

Orhan Okcu –Halkla İlişkiler

Ömer Bingöl – Halkla İlişkiler

Yaşar Kızılcık   -Sayman Yrd.

Haberle ilgili tüm detay ve fotoğraflar için alttaki linke tıklayınız…

http://www.dogukulturmedya.com/kaisiadfoto/id3.htm

 

DKMHABER/İSTANBUL   --      info@dkmhaber.com

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA