EYYÜP KARSLILAR GECESİNDE BİR TON KAZ TÜKETİLDİ

Yaptığı her etkinlikte binlerce insanı bir araya getirebilen Ardahanlı, Iğdırlı hemşerilerimizin de üye olduğu seçildiği, seçilebildiği, başkanlığını otomotiv ve inşaat sektöründe bölgemizin önde gelen iş adamlarından İsrafil Arslanoğlu’nun yaptığı Eyüp Karslılar Derneği
Bu haber 2014-01-19 23:01:11 eklenmiş ve 1449 kez görüntülenmiştir.

EYYÜP KARSLILAR GECESİNDE BİR TON KAZ TÜKETİLDİ

 

Yaptığı her etkinlikte binlerce insanı bir araya getirebilen Ardahanlı, Iğdırlı hemşerilerimizin de üye olduğu seçildiği, seçilebildiği, başkanlığını otomotiv ve inşaat sektöründe bölgemizin önde gelen iş adamlarından İsrafil Arslanoğlu’nun yaptığı Eyüp Karslılar Derneği bu yıl yine Eyüp’te bir düğün salonunda dayanışma gecesini icra etti.

 

Yine binlerce insanın doldurduğu salonda 1 ton kaz eti tüketildi. Ak Parti, BDP, CHP başta olmak üzere Eyüp ve İstanbul genelinden siyasi parti temsilcileri, siyasi partiler, bölge iş dünyamızın en büyük STK’sı olan Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İş Adamları Derneği (KAİSİAD) Başkanı Süreyya Çinik, yönetim kurulu üyeleri ile (bşk. Yrd. Ahmet Keske, Y.K. Üyeleri Yavuz Polatoğlu ve Özcan Yıldız) katılırken,  bölgeden onlarca STK, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları, belediye başkan aday ve adayları, bölge iş dünyasının önemli temsilcileri, üyeler ve halktan yoğun bir katılım oldu, önemli bir kitle bu gecede yer aldılar.

 

Gecede önemli bir konuşma yapan Arslanoğlu, bölge insanının yüz yıla yakındır kazı ürettiğini, STK ve iş dünyasının bu kazı markalaştırması, patentini almasının gerektiğini belirttikten sonra, barış’a çözüm sürecine vurgu yaptı. İki yüz yıla yakındır bu topraklarda sürekli savaş var, sürekli oyun var, sürekli kumpas var. Fakat son iki yıldır Allaha şükürler olsun cenazeler gelmiyor diyerek bu durumun ülkemiz için büyük bir kazanç olduğunu; ülkemizin bir an önce darbe anayasasından kurtarılması gerektiğinin altını çizdi.

Anadolu, Mezopotamya, Ortadoğulu halkların binyıllardır iç içe yaşadığını ifade eden Arslanoğlu bölgenin tüm halkları kardeştir.  Bu anlamda diyoruz yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın barış. Bu barış ortamını yaratanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve halkın barışın savunucularına destek vermesini istiyoruz dediler.

Gecenin sunuculuğunu derneğin kurucularından olan iki dönemde dernek başkanlığını yapan Yener Cantimur katılımcıları da adeta tek tek anons etti.

 

Geceye sanatçı olarak Ardahan’ın yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Kürt ve Türk halk müziğinin önemli bir temsilcisi olan TRT’de program yapan Ardahanlı Neşe Demir, Sarıkamışlı Cemal Fırat ve Susuzlu Ercan Çağan yer aldılar. Katılımcılara müzik ziyafeti çektiler.

 

ETİKETLER : İSRAFİL ASLANOĞLU EYYÜP KARSLILAR BİR TON KAZ TÜKETİLDİ
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA