KARS'TA GÜNÜN (14-12-13) GÜNDEMİ

CHP Milletvekili Ensar Öğüt'ten İlginç Eylem, Kars'ta Yerel Seçimlere Doğru. Erdoğan - Kimlik politikalarını biz yıktık - Aşıklar Çaldı Söyledi, Heykeltraş Kardan Kaz Heykeli Yaptı
Bu haber 2013-12-14 09:26:56 eklenmiş ve 546 kez görüntülenmiştir.

CHP Milletvekili Ensar Öğüt'ten İlginç Eylem. CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Akmeşe'de vatandaşların sorunlarını dinledi. Çiftçilerin kullandıkları mazotun fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen Öğüt'ün protesto etmek için bindiği traktörü at ile çektirmeye çalışması ise başarısızlıkla sonuçlandı.

 

Aşıklar Çaldı Söyledi, Heykeltraş Kardan Kaz Heykeli Yaptı. Halk ozanları çaldı, söyledi, çoban heykeltraş Metin Doğrukartal da kardan kaz heykeli yaptı.

 

Kars'ta Yerel Seçimlere Doğru. CHP güçlü bir adayla (Naif Alibeyoğlu) KARS'A çıkarma yaparken, AK Parti ise Kars Belediye Başkan Nevzat Bozkuş'u yeniden aday gösterdi. Bozkuş, "Başkanlığımın ilk döneminde şehrin altyapı sorununu çözdük şimdi de üst yapı yatırımlarımız olacak"

 

Kimlik politikalarını biz yıktık - AK Parti Genel Başkanı ve BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan, ''İzmir'in çehresi değişiyor, İzmir özlediği, arzuladığı, hasretini çektiği konuma doğru ilerliyor. Başbakan Erdoğan: İzmir CHP'den Çok Çekti . Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı için geldiği İzmir'de, Karşıyaka Arena'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la el ele halkı selamlayarak konuşmasına başladı.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA