İSTANBUL'DA GÜNÜN (14-12-13) GÜNDEMİ

Yassıada İsmi Resmen Değişti. Ferarı'den Daha Pahalı Saatimiz VarSkalite'den Dedeman'a 'Turizm Yatırım Grubu' Ödülü, Eyüp'te Kuyumcu Soygunu, Başbakan Erdoğan İlahi Okudu, Beylikdüzü'nde Plastik Fabrikasında Yangın, Komedi Şebeklik Yapmak Değildir,
Bu haber 2013-12-14 08:51:21 eklenmiş ve 608 kez görüntülenmiştir.

Yassıada İsmi Resmen Değişti

Türk siyasi ve demokrasi tarihinde 27 Mayıs 1960 darbesi yargılamaları ile anılan Yassıada'nın ismi resmen "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değişti.

 

Ferarı'den Daha Pahalı Saatimiz Var HAFTANIN CEO'SU Dünyanın önde gelen lüks saat markalarından Hublot, geçtiğimiz ay İstinyePark'ta ilk mono butiğini açtı.

 

Skalite'den Dedeman'a 'Turizm Yatırım Grubu' Ödülü Dedeman Hotels & Resorts International, Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALITE ödüllerinde 'Turizm Yatırım Grubu' ödülüne layık görüldü.

 

Başbakan Erdoğan İlahi Okudu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Şeb-i Arus töreninde, tasavvuf müziği sanatçısı Sami Özer ile birlikte ’Demedim mi’ isimli ilahiyi okudu.

 

Eyüp'te Kuyumcu Soygunu Eyüp’te sabah saatlerinde bir kuyumcuya giren maskeli hırsızlar, kuyumcuyu soyarken, çaldıkları altınların bir kısmını da yerlere saçarak kayıplara karıştı.

 

Beylikdüzü'nde Plastik Fabrikasında Yangın Beylikdüzü’nde bir plastik fabrikasında saat 02.00 sıralarında yangın çıktı.

 

Komedi Şebeklik Yapmak Değildir 'Erkekler' filminde oynayan Fikret Kuşkan, komedi projeleriyle ilgili hassasiyetini anlattı: Komedi filmlerinin bir derdi olmalı.

 

Moda Dünyasından İSTANBUL AŞIĞI BACAKLAR Çorap denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Penti, İstanbul'dan ilham alarak özel bir koleksiyon hazırladı.

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA