YILMAZ RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ

'Beykoz'un devrimci yüzü Hızır Yılmaz' adlı haberimizle Beykoz Kamuoyunu Hızır yılmazı desteklediğini duyurmuştuk. Öngörümüzün ne kadar yüksek olduğu yapılan teamul yoklaması ile ortaya çıktı. Yılmaz rakiplerini ezdi geçti.
Bu haber 2013-12-02 12:11:59 eklenmiş ve 645 kez görüntülenmiştir.

YILMAZ RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ 

'Beykoz'un devrimci yüzü Hızır Yılmaz' adlı DKM'de yayınladığımız haberimizle Beykoz Kamuoyunu Hızır yılmazı desteklediğini duyurmuştuk. Öngörümüzün ne kadar yüksek olduğu yapılan CHP BEYKOZ  TEŞKİLATININ teamul yoklaması ile ortaya çıktı. Yılmaz rakiplerini ezdi geçti. Rakipleri yarısı kadar oy alamadı.

CHP Beykoz, Hızır YILMAZ, Alaattin KÖSELER, Aydın DÜZGÜN, Haşim AYDIN dedi
CHP Beykoz İlçe Örgütü’nce yapılan temayül yoklamasında ilk 4 belirlendi. Buna göre, 846 oy ile birinci Hızır Yılmaz, 2.sıra 472 oy ile Alaattin Köseler, 3. sıra 452 oy ile Aydın Düzgün, 4. sıra ise 325 oy ile Haşim Aydın'ın oldu.

CHP Beykoz İlçe Örgütü’nce yapılan temayül yoklamasında 15 Aday adayı içinden ilk 4 belirlendi. Buna göre, 846 oy ile birinci Hızır Yılmaz, 472 oy ile Alaattin Köseler, 452 oy ile Aydın Düzgün, 325 oy ile Haşim Aydın

CHP Beykoz İlçe Örgütü’nce yapılan temayül yoklamasında ilk 4 belirlendi. Buna göre, 846 oy ile birinci Hızır Yılmaz, 2. Sırada 472 oy ile Alaattin Köseler, 3.sırada 452 oy ile Aydın Düzgün, 4. Sırada 325 oy ile Haşim Aydın.

.

 

Oy kullanma oranı %70

4 bin 189 üyenin 2 bin 922’sinin oy kullandığı temayül yoklamasının oy kullanım oranı yüzde 70 oldu. Geçerli oy sayısı 2 bin 837, geçersiz oy sayısı da 85.

13 aday için yapılan temayül yoklamasında alınan oyla şu şekilde oldu:

Hızır Yılmaz: 846

Alaattin Köseler: 472

Aydın Düzgün: 451

Haşim Aydın: 325

Dr. Nafiz Ünlü: 234

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: 209

Dr. Devrim Altıntaş: 154

Kenan Öner: 58

Şaban Tören: 47

Av. Hüseyin Karataş: 24

İsmail Gürkan: 7

Nemci Hayal: 6

Kenan Pekşen: 4

Hızır Yılmaz: Önemli olan CHP bayrağını 30 Mart’ta Beykoz Belediyesi’ne dikmek

Temayül yoklamasından birinci olarak çıkan aday adayı Hızır Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:“ Bütün samimiyetim ile söylüyorum, bu parti içi demokrasiyi bize yaşatan partimizin üst kademe yönetimlerine, Genel Başkan’ımıza çok teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasından birinci çıkmaktan çok daha önemlisi bana göre, bugünkü demokrasi şölenidir. Bundan daha büyük bir kazanç olmaz. Zaten bu bir kazanç değil. Parti içi yarışlarda kazanmak diye bir şey olmaz. Ne kaybeden kaybetmiştir, ne kazanan kazanmıştır. Bu şekilde düşünmek durumundayız çünkü önemli olan 30 Mart’ta bizim CHP bayrağını Beykoz Belediyesi’ne dikmemizdir. Bu iddiamızı sürdürebilmek önemli olandır. Yoksa, parti içi başarıları yeterli görür isek, kazanmayı parti içi ile sınırlandırmış oluruz. Burada bir kaybeden de, bir kazanan da yoktur; sadece örgütün dinamiklerini harekete geçirme vardır.”

Bahadır Yavuz: ‘ AKP, 30 Mart’ta geliyoruz!’

Resmi sonuçların açıklanması için toplantı salonunun dolmasının ardından İlçe Başkanı Bahadır Yavuz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve yoklamada gözetmen olarak görev yapan başta Edirne Milletvekili Recep Gürkan olmak üzere salona girdiler. Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yavuz, “ hiç kimse kazanmadı, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu”dedi. Yavuz, şu açıklamayı yaptı: “ Biz, bugün olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliğimizi Beykoz’da ilân ediyoruz ve diyoruz ki, ‘ AKP, 30 Mart’ta geliyoruz!’ Yavuz, partililere,“ seçimi alana kadar durmak yok, hep birlikte Beykoz’da dokunmadık el bırakmayacağız” şeklinde seslendi.  

Resmi sonucun açıklanmasının az öncesinde yaşananlar…

Aday adayı Dr. Devrim Altıntaş’a büyük tezahürat

Bu arada, sıralama belirlendikten sonra, İlçe katına çıkan partililer, sonucun resmi olarak açıklanmasını beklerler iken, odaya ilk 4’e giremeyen Dr. Devrim Altıntaş’ın girmesi ve Hızır Yılmaz başta olmak üzere tüm partililer ile tek tek tokalaşması büyük alkış aldı. Partililer, Dr. Altıntaş’ı, “ adamsın,” “ Beykoz seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde alkışladı. Aynı alkış, Hızır Yılmaz’dan da geldi. Temayül yoklamasından en fazla oy ile çıkan Yılmaz, Dr. Devrim Altıntaş’ın yanına giderek, kendisi ile birlikte sandalyenin üzerine çıktı ve burada Altıntaş’a övgülerde bulundu.

Hızır Yılmaz’dan Dr. Devrim Altıntaş’a övgü

İlçe Başkanı olduğu dönemde, Dr. Altıntaş’a kendi yakasından çıkardığı parti rozetini taktığını hatırlatan aday adayı Hızır Yılmaz, “ Devrim gibi biri CHP’ye üye olmasından dolayı mutlu ve gururluyum” diyerek,şunları söyledi: “ Devrim, iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi’ne geldi. Devrim Bey siyaset yapacaktı ama daha Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmamıştı. Kendisini çağırdım, rozetimi yakamdan çıkararak, kendisine taktım. Devrim, bu yarışta da çok ahlaklı, CHP’nin aday adayına yakışır bir çalışma yaptı. Devrim’le her zaman her yere gitmeye hazırım; Devrim gibi arkadaşlarımız bu partiye çok lazım.”

İsmail Gürkan da takdir topladı

Bu arada İlçe salonunda oturmakta bulunan ve resmi açıklamanın yapılmasını bekleyen aday adayı İsmail Gürkan da partililer tarafından bolca alkışlandı.

Haber: Arzu Başlantı

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA