ÇEKMEKÖY KAİ, ÇEKMEKÖY KA OLDU

Pazar günü yapılan yapılan genel kurulda Iğdırlıların dernekten çekilmesi ile Çekmeköy KAİ Çekmeköy KA oldu.
Bu haber 2013-11-26 08:37:27 eklenmiş ve 740 kez görüntülenmiştir.

ÇEKMEKÖY KAİ, ÇEKMEKÖY KA OLDU

Pazar günü yapılan yapılan genel kurulda Iğdırlıların dernekten çekilmesi ile Çekmeköy KAİ Çekmeköy KA oldu.

 

Pazar günü yapılan Çekmeköy KAI genel kurulunda  KAİ derneğine itiraz eden Av.Özgür Kip KAİ'de Iğdırlılar temsil edilmiyor. KAİ İl dernekçiliği üç ile zarar veriyor. Bundan dolayı Iğdırlılar dernekten ayrıldılar.

 

Edindiğimiz bilgiye göre Av. Özgür KİP, İstanbul genelinde Kai il dernekçiliği Kars-Ardahan-Iğdırlılara büyük darbe vuruyor. Seçimden seçime üç ilin adı kullanılarak bu illerin halkı pazarlanıyor. Halk temsil edilmiyor.

 

Kars ve Iğdırlıların Ardahanlılar gibi dernekleşmesi ve kendi federasyonlarını kurup bu illerin konfederasyon çatısı altında buluşmaları lazım. İçi boş kurumlara dönüşen KAİ seçimden seçime kullanılan bir yapılanmaya dönüştü. Bundan dolayı Ardahanlıların dernekçilik alanında gösterdiği başarıyı Kars ve Iğdır’ın göstermesi Kars ve Iğdırlıların kullanılmasının önüne geçilmesi gerekmektedir.

 

Kip, yerel yönetimlerde KAİ’den büyük bir darbe alıyoruz. İstanbul’da herhangi bir ilçede Kars yada Ardahan’dan bir meclis üyesi  alındığında sizden temsilci aldık denilerek büyük bir haksızlığa uğruyoruz. KAİ il dernekçiliği sürdüğü müdetçe bu haksızlık sürer…

 

Geçtiğimiz hafta Genel Kurul'da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 24 Kasım 2013 Pazar gününe ertelenen Çekmeköy KAI derneği Genel Kurulu tamamlandı.  Seçim sürecinde gerçekleştirilen Genel Kurula ilgi yoğundu. Genel  Kurulda Şentürk Aydemir, Medet Karakaya ve Cahit Aslan geçici divan kurulunu oluşturdu.

önceki hafta yapılan  toplantıda eski yönetim kurulunun bu dönemde görev yapması için mutabık kalınmış ancak çoğunluk sağlanamadığı için seçim yapılamamıştı.

 

 Bu hafta yapılan seçime eski yönetim kurulunda yer alan Önder Ulutaş, Rıfat Karakaya, Samet Demirkol, Ekrem Esmeray, Çetin Yıldırım, Nihat Ertaş, Fehmi  Aksu yeniden yönetim kurulunun asil üye listesinden; Yunus Görken, Nesim Ayva, Süleyman Turan, Halis Gerbağa, Ersin Balcı, Osman Taşkın,  Çetin Çelik yedek üye listesinden yönetim kuruluna seçildi.

 Yönetim kararlarında 14 kişinin kararı dikkate alınacak ancak, imza yetkisi eski yönetim kurulundan oluşan asil üyelerde olacak.

 

  Geçtiğimiz hafta Iğdırlıların  yönetimde temsil edilmediğini  eleştiren Av.Özgür Kip bu hafta yapılan seçimlerde yedek listesinden seçilmeyi kabul etmediği için listeden adını sildirdi.

Özgür Kip geçen haftaki toplantı öncesinde  Iğdırlı hemşerileriyle yemekli toplantıda bir araya gelmiş, Çekmeköy KAI derneğinin Iğdırlıları temsil etmediğini, Iğdırlıların yönetimde yer almadığını öne sürmüştü.

Bu durum yerel basında Iğdırlıların  yeni dernek kurma girişimi olarak değerlendirilmişti.

Çekmeköy KAI Yönetim Kurulu

 

Asil Üyeler

1-Önder Ulutaş

2-Rıfat Karkaya

3-Samet Demirkol

4-Ekrem Esmeray

5-Çetin Yıldırım

6-Nihat Ertaş

7-Fehmi Aksu

 

Yedek Üyeler

1-Yunus Görken

2-Nesim Ayva

3-Süleyman Turan

4-Halis Gerbağa

5-Ersin Balcı

6-Osman Taşkın

7-Çetin Çelik

 

 HABER ANALİZ- DKM/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA