Birgül Hizmete Adayım Dedi

Ağrı'da Mali Müşavir olarak görev yapan Latif Birgül AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığını söyledi.
Bu haber 2013-11-08 12:34:01 eklenmiş ve 782 kez görüntülenmiştir.

 

Latif Birgül Kimdir???




Latif Birgül Ağrı Belediye Başkanlığı Aday Adayı olduğnu açıkladı.

Ağrı'da Mali Müşavir olarak görev yapan Latif Birgül AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığını söyledi.

Birgül Muhabirimiz Yılmaz Efe'ye yaptığı açıklamada kendisine görev verilsin verilmesin her konuda Hükümetin çalışmalarının yanında olacağını söyledi.

Ağrı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ve hizmet odaklı çalışmak istediğini ifade eden Birgül "Hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Ağrı Belediyesi bölgesine bir kimlik kazandırmak adına olacaktır" dedi.

Akılla, ilimle, sevgiyle, birlik ve beraberlikle hayalini kurduğumuz Ağrı’yı, Ağrı halkıyla birlikte inşa etmek için yola çıktığını anlatan Birgül şunları söyledi:

"Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğun bilinciyle, hemşerilerimizin istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden alacağımız destekle, İşimiz hizmet olmaya devam edecektir. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, sizlerin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü Günde halkımızın yanında olacağız. Belediyemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle bölgemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkımızın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin bölgenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek belediyeler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir belediye oluşturmak en büyük hedefimizdir."

Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Latif Birgül şöyle devam etti:

"Belediye içindeki yerleşim yerlerini, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına, herkesin yüzünün güldüğü bir yer oluşturmak, insanımızın isteklerine cevap verebilmek, problemine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, eğitim, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde insanlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Latif Birgül özgeçmişi

1979 Diyadin doğumlu olan Latif Birgül İlk orta ve lise eğitimini Diyadin'de, Yükseköğrenimini ise Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinde tamamladı.

2004 yılından beri Ağrı’da Mali Müşavir olarak çalışan Birgül, 2013 yılında Bağımsız Denetçi unvanını aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Birgül İngilizce biliyor.

ağrı-belediye-başkan-aday-adayı-latif-birgül

latif-birgül-ağrı

latif-birgül-ağrı

latif-birgül-ağrı

latif-birgül-ağrı

latif-birgül-ağrı

ETİKETLER : aday
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA