TFF Müdürü Polater'in Acı Günü…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Cengiz Polater'in kayın pederi İsmail Çolak Hakk'ın Rahmetine kavuştu.
Bu haber 07 Kasım 2013, Perşembe 08:38:06 eklenmiş ve 525 kez görüntülenmiştir.

İşadamı Abdurrahman Yörük'e ait binanın giriş katında taziyeleri kabul eden Polater, vefat eden Merhum Çolak'ın herkes tarafından sevilen ve sayılan biri olduğunu ifade etti.

Bölge: Bişar Ulutaş

Van'ın eşraflarından olan ve birçok kişi tarafından 'Kömürcü İsmail' olarak tanınan İsmail Çolak önceki gün hayatını kaybetti. 9 çocuk babası olan ve TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater'in de kayın pederi olan İsmail Çolak, toprağa verildikten sonra kendisi için Yörük Apartmanı'nın giriş katında taziye verildi. Taziyeye ildeki üst düzey isimlerden çok sayıda kişi ve sevenleri katıldı.

LAKABI 'KÖMÜRCÜ İSMAİL'Dİ
Taziyenin ikinci gününde açıklama yapan ve acılarını paylaşan herkese teşekkür eden TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, "Merhum İsmail Çolak halkımızın çok iyi bildiği üzere 'Kömürcü İsmail' olarak biliniyordu. Kendisi aslen Konya Aksaraylı idi. Askerlik yaptığı Van'da evlenip, birçok kişiden daha fazla Vanlı olmuştu. Herkes tarafından sevilip sayılıyordu. İki gün önce kendisi vefat etti ve toprağa verildi. İki gündür taziyeye çok sayıda sevenleri katıldı. Bizim acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Yüce Allah merhumu nur içinde yatırsın" diye konuştu.
Taziyenin verildiği Yörük Apartmanı'nın sahibi İşadamı Abdurrahman Yörük'e de övgüler dizen Polater, "Van Depremi bildiğiniz gibi ildeki birçok apartmanın ağır hasarlı olmasına ve sonradan yıktırılmasına neden oldu. Bu apartmanların çok büyük bölümünde taziye evleri vardı. Bunlar da haliyle ortadan kalkmış oldu. Van'ın en önemli merkezlerinden birinde, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde, İkinisan Caddesi'ne çıkan bir bölgede böylesi güzel bir Apartmanın çok geniş olan iki ayrı bölmesinde son iki yıldır taziyeler veriliyor. İşadamı Abdurrahman Yörük'e ben her konuda teşekkür ediyorum. Sağolsun kendisini aradık ve hemen kabul etti. İki gündür taziyeleri kabul ediyoruz. Bir gün daha taziye sürecek. Ben bir kez daha acımızı paylaşanlara şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Taziyenin ikinci gününde dualar okuyan Emekli öğretmen Kamil Koyuncu ise, ölümle ilgili ayet ve hadislerden örnekler vererek, ölümün her zaman insanoğlunun peşinde olduğunu belirtti.

ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA