BEYKOZ’UN DEVRİMCİ YÜZÜ: HIZIR YILMAZ

Beykoz CHP tarihinde Yılmaz’ın başkanlık dönemine kadar CHP’ye heyecan katan, devrimci bir duruş sergileyen, Beykoz’da bu anlamda 2. Bir kişilik, 2. Bir başkana rastlamak mümkün değil.
Bu haber 2013-11-04 10:44:43 eklenmiş ve 774 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’UN DEVRİMCİ YÜZÜ: HIZIR YILMAZ

 

DKM bünyesindeki yayınlarımızın ana teması iş-stk-siyaset ekseninde toplumsal çıkar ve yarar göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Hemşeri camiamızın yoğun olduğu yerlerde onlarla siyasi, sosyal anlamda bağları olan insanları da bazen kamuoyuna taşıyoruz.

 

Beykoz’da yoğun bir hemşeri nüfusumuz var. Gerek Beykoz özelinde gerekse hemşeri camiamız açısından son yıllarda icraatları ile sevilen Kemal Yıldız, Deniz Yıldız gibi bazı hemşerilerimizin isimleri öne çıkarken,  Beykoz’dan Hızır Yılmaz adı da giderek diğer kesimlerde olduğu gibi hemşeri camiamız içinde öne çıkmakta, hemşeri camiamız içinde büyük bir sempati toplamaktadır.

 

Beykoz CHP tarihinde Yılmaz’ın başkanlık dönemine kadar CHP’ye heyecan katan, devrimci bir duruş sergileyen, Beykoz’da bu anlamda 2. Bir kişilik, 2. Bir başkana rastlamak mümkün değil. Beykoz’da CHP’yi Beykoz’un köyleri dahil Beykoz’un tüm ücra köşelerine kadar taşıyabilen tek isim.  CHP’ye ciddi anlamda üye kazandırdı. Bilinen klasik siyasi kişiliklerin aksine icraatları, kişiliği, aykırı ve muhalif duruşuyla Yılmaz nev’i şahsına münhasır bir kişilik.

 

Kendisini öne çıkaran en önemli özelliği benlik duygusuna, egosuna yer vermeyerek örgütü iyi çalıştırma, örgütlü yapının dışına çıkmama partisini, inandığı ve savunduğu değerleri her şeyin üstünde tutma. Demokrasiden ve demokrat kişiliğinden asla taviz ve ödün vermeyen biri. Yeri geldiğinde inandığı değerleri bir militan gibi savunabilen, yeri geldiğinde susmasını ve izlemesini iyi bilen profesyonel bir siyasetçi.

 

Beykoz özelinde hemşerilerimizden Kemal Yıldız ( ilk defa siyasete Beykoz’da CHP’den Meclis Üyesi aday adayı olarak soyunuyor) ve Deniz Yıldız, Ramazan Monolbuğa gibi halk tarafından sevilen öne çıkan isimler olurken, CHP başkan adaylarına baktığımızda her kesimden olduğu gibi Hızır Yılmaz’a karşı yoğun bir ilgi ve sempati mevcut ve bu sempati giderek büyüyor…

 

Örgütlemeyi profesyonel anlamda yapabilen, örgütlü yapının dışına çıkmayan, lafta değil özde icraat üretebilen inandığı savunduğu değerleri her yere taşıyabilen Yılmaz ciddi anlamda halkın deyimiyle “Beykoz’un devrimci Yüzü” …

 

DKM/HABER ANALİZ

info@dkmhaber.com

 

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA