ERKAN AKTÜRK RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE BEKÂRLIĞA VEDA ETTİ

Erkan Aktürk Sefaköy’de yapılan düğünle bekârlığa veda ettiler. Aktürk, hayatını Ağrı'nın önde gelen ailelerinden Uçar ailesinden Didem Uçar'la birleştirdi.
Bu haber 2013-11-04 08:54:09 eklenmiş ve 2008 kez görüntülenmiştir.

ERKAN AKTÜRK RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE BEKÂRLIĞA VEDA ETTİ

Arif Ağa’nın (Arife Hedo-Hoçvan) torunlarından olan, bölgemizde dernekçiliğin rayına oturmasında büyük emekleri olan, duyarlılığı ile herkesin saydığı ve sevdiği bir isim olan rahmetli Önder Aktürk’ün kardeşi Erkan Aktürk Sefaköy’de yapılan düğünle bekârlığa veda ettiler. Aktürk, hayatını Ağrı'nın önde gelen ailelerinden Uçar ailesinden Didem Uçar'la birleştirdi.

Yapılan düğün töreninde Baba Aydemir Aktürk,   Oğulları Ferit, Samet, Ahmet Aktürk davetlileri eşleri ile birlikte karşılarken, düğün ve nikahın birlikte yapıldığı törene yoğun bir katılım oldu. Aileden Ardahan dernekçiliğinin oturmasında önemli katkıları olan Önder Matbaa’nın kurucusu Rahmetli Önder Aktürkün eşi ve kızıda düğün töreninde yer aldılar.

Beylikdüzü Belediyesinden görevli memurun çiftin nikahını kıymasının ardından düğün törenine geçildi. Genç çiftin birlikte oynadığı “zeybek barı” davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Ardından takı törenine geçildi. Takı töreninde önce Erkan Aktürk hayatını birlşetirdiği eşi Didem Hanım’a hediyesini taktim etti. Damadın ardından baba Aydemir Aktürk, Abileri Ferit Aktürk ve diğer aile bireyleri takılarını taktılar. Genç çiftin ailelerinden akrabalarından da yoğun bir katılım olduğu için takı töreni 2-3 saat sürdü. Davetliler genç çifte takılarını, hediyelerini takdim ettiler. Ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundular.

Düğüne STK-Siyaset, İş Dünyasından yoğun bir katılımın yanı sıra yurt dışından,  Türkiye’nin değişik illerinden de katılım oldu. Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Mavzer ve Y. K. Üyeleri, Murkan (Binbaşar) Dernek Başkanı Muhlis Aktürk, Derneğin Birönceki bşk. Ömer Tağ, Gemi ve Liman İşletmecisi Ramazan Özer, Turinn Catering Firmasından Selçuk Çatalbaş, Yakup Çamlı, Bayramoğlu Dönerin Sahiplerinden İbrahim Aslan, Emekli Hakim Ali Rıza Aslan, Restaurant işletmecisi Reşat Bağcı, Güven Yılmaz, Tuncay Avşar, Alihan Tağ gibi bir çok iş adamının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, bld. meclis üyeleri, birçok stk başkan ve yöeticileri de katıldılar.

Düğünde müzik guruplarının yanı sıra sanatçı Kurbani Sural’da sahne aldı. Davetliler ve katılımcılar hep birlikte halay çektiler.

 

Düğün haberinin ayrıntıları ve fotoları için aşağıdaki linke tıklayınız…

http://www.dogukulturmedya.com/isstkozelhaberlerfotodosya/

 

DKM-ÖZELHABER/İSTANBUL  info@dkmhaber.com

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA