Kaymakam Taner Tengir'den Veda Ziyaretleri

Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığından Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atanan Taner Tengir, ilçe kurum çalışanları, esnaf ve halkına veda ziyaretlerinde bulundu.
Bu haber 2013-08-10 11:59:01 eklenmiş ve 457 kez görüntülenmiştir.

Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığından Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atanan Taner Tengir, ilçe kurum çalışanları, esnaf ve halkına veda ziyaretlerinde bulundu. Veda ziyaretlerinde zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Pazaryolu halkı, kısa sürede birçok konuda yapılan çalışmalardan dolayı kaymakam Taner Tengir'e teşekkür ettiler. Özellikle eğitim-öğretime destekleri ve istihdamda işyeri açarak kadınlara öncelik verilmesi ilçe halkı tarafından olumlu eleştiriler aldı. Pazaryolu sakinlerinden Muhtar İbrahim Akçay, "Kaymakamımızın hususiyetle eğitim öğretime öncelik vermesi ve bu aşamalarda ders dokümanları, sosyal etkinlikler çerçevesinde tarihi şehirlere kültür gezisi, veli ziyaretleri, SODES toplantıları gibi konularda bir bütünlük içerisinde hayata geçirilen çalışmalar herkesi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Kaymakam Taner Tengir de; küçük ve şirin bir ilçe olan Pazaryolu'nu çok sevdiğini ve birçok güzelliği yaşadığını, daha çok güzellikler yaşayacağı sırada tayininin çıktığını söyledi. Pazaryolu halkı ve çalışanlarından helallik isteyen Kaymakam Tengir vedalaşarak ilçeden ayrıldı. - Erzurum

ETİKETLER : Kaymakam Taner Tengir'den Veda Ziyaretleri
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA