Vali Tekinarslan Fatma Nene'nin Bayramını Kutladı

Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, Ramazan ayında ilk iftarını birlikte açtığı Fatma Kamaz'ı ziyaret ederek bayramını kutladı.
Bu haber 2013-08-09 20:59:01 eklenmiş ve 549 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Ramazan ayında ilk iftarını birlikte açtığı Fatma Kamaz'ı ziyaret ederek bayramını kutladı.

Vali Tekinarslan; eşi Esma Tekinarslan, çocukları ve evindeki misafirlerle birlikte Fatma Nene'yi ziyaret ederek yakından ilgilendi. Bayramda kimsenin kendisini ziyaret etmediğini dile getiren Fatma Nene, "Ben Vali Bey'in geleceğini biliyordum. Komşularıma gelecek dediğimde, 'Vali tenezzül eder mi?' demişlerdi. Vali Bey'in gelişi beni çok sevindirdi" diye konuştu.

Fatma Nene'ye 'Sen kimsesiz değilsin, bizler senin evlatlarınız' diyen Vali Tekinarslan, "Ramazan ayının ilk günü iftarda Fatma teyzemizle birlikte olduk. Bizi misafir etti, bizde ilk iftarımızı onunla birlikte açtık. İhtiyaçları vardı onlarla ilgilendik. Birde çayımızı için dedi, fakat biz vakit darlığından çayını içemedik. Bayramda gelir içeriz dedik, o da sağ olsun bu Bayram günü bizi misafir ettiler. Elini öptük, sohbet ettik. Bir gönül dahi alsak, bir insanımızın ihtiyacına derman olsak bu bizim için büyük bir huzur kaynağı. Unuttuğumuz, ihmal ettiğimiz, derdine çare bulamadığımız hiçbir vatandaşımız kalmaz. Devlet geleneğimiz olarak taşıdığımız mesuliyet bu. İnşallah bu mesuliyeti layıkıyla yerine getiriyoruzdur" ifadelerini kullandı.

Daha önce evinin çeşitli ihtiyaçlarını gideren Vali Tekinarslan, Fatma Nene'nin isteği üzerine evinde bir takım tadilatların yapılacağını, tedavi ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için de ilgileneceklerini söyledi. - AĞRI

ETİKETLER : Vali Tekinarslan Fatma Nene'nin Bayramını Kutladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA