Kimse Yok mu Derneği Gönüllüleri Buluştu

Ağrı'da Kurban Bayramı'nda muhtaç ailelerin yardımına gelen yurt içi ve yurt dışından misafirler, Ağrılalarla yemekli programda bir araya geldi.
Bu haber 2013-10-21 09:14:37 eklenmiş ve 588 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'da Kurban Bayramı'nda muhtaç ailelerin yardımına gelen yurt içi ve yurt dışından misafirler, Ağrılalarla yemekli programda bir araya geldi.

Ağrı Genç İşadamları Derneği tarafından organize edilen 6. geleneksel kardeşlik yemekli programına Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Defterdar Ali Osman Karaköse, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkkıran, Teiaş Müdürü Maruf Varol, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Bediüzzaman'ın talebesi Nusret Kocabay, Kimse Yok mu gönüllüleri ve diğer davetliler Nizamiye Koleji'nde bir araya geldi. Programda Kimse Yok mu gönüllülerinin Ağrı'da yıllardır gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerini anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasının yapan Nil Eğitim Kurum Genel Müdürü Ali Keskin, yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerin bayrama bir bayram daha kattıklarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Allah'ın insana değer verdiğini ve bundan dolayı kainattaki güzellikler yanında cenneti de onun için yarattığını belirten Keskin, "Allah, bu kadar değer verdiği insanın dünyada da ahrette de daha mutlu, huzurlu ve refah yaşamasını ister. Bunun temelinde yatan şey ise insanın birbirini sevmesi, değer vermesi, kul hakkına değer vermesidir. Ahiret mamuriyeti de buna bağlıdır. Burada asıl mesele kardeşlik ve dostluklardır. Dünyanın dört bir yanından dört bir yanına dostlular adına giden ve bu mayada Anadolu'nun medeniyetler beşiği insanının olması dillere destan güzelliklere vesile olmuştur." dedi.

Belediye Başkanı Hasan Arslan ise "İlk güneşin doğduğu bu ilimizde 553 insana yardım ve kardeşlik için İstanbul, Trabzon, Bilecik ve Avusturalya'dan 500 kişinin gelmesi kadar güzel bir tablo ve kardeşlik olamaz. Allah eksikliğinizi vermesin. Buradaki kardeşlerimizin ensar ve muhacir ruhu ile gelmesi bizleri memnun ediyor." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın da "Çok şükür muhabbet fedailer vardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bugün bunu yaşıyoruz. Dünyada hak ettiğimiz yere bu gönül elçileri ile geleceğimize inanıyoruz." ifadesine yer verdi.

Trabzon Taka gazetesi çalışanı Osman Yanık ise ferdi olarak karınca kararınca yardımlarda bulunduğunu, ancak birlik ve beraberlik içinde yapılan yardımların daha makbul ve yerinde gördüğünü söyledi. "Beni de aranızda Ağrılı olarak görmenizi istiyorum." diyen Yanık, "Bundan sonra da sizin aranızda olmak istiyorum." dedi.

Belediye başkanına, yardım gönüllülerine ve diğer katılımcılara plaketler takdim edildi. Program, Nusret Kocabay'ın dua yapmasıyla son buldu. Ağrı'da 500 misafir, Kimse Yok mu gönüllüsü yanında yerli 1000 gönüllü eşlik ederek 5 bin civarında muhtaç aileye yardımda bulunmuştu.

ETİKETLER : Kimse Yok mu Derneği Gönüllüleri Buluştu
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA