(Özel Haber) Fıtıktan Kurtulan Kadın Çifte Bayram Yaşıyor

Bursa'da 2 yıldır boyun ağrıları sebebiyle gitmediği hastane kalmayan 50 yaşındaki Şadiye Demiroğlu, manipülasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde Kurban Bayramında sağlığına kavuştu.
Bu haber 2013-10-17 10:48:11 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

Bursa'da 2 yıldır boyun ağrıları sebebiyle gitmediği hastane kalmayan 50 yaşındaki Şadiye Demiroğlu, manipülasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde Kurban Bayramında sağlığına kavuştu.

Dünyada hızla yayılan manipülasyon tedavisi 3 insandan birinde görülen fıtık rahatsızlığını ağrısız ve sızısız yok ediyor. Bursa'da bel ve boyun fıtığında elle fiziki tedavi uygulayan uzman Dr. Ali Şahabettinoğlu, doktorların ameliyat olmadan kurtulamaz dediği 50 yaşındaki Şadiye Demiroğlu'nun hastalıktan kurtulmasını sağladı. 2 yıldan beri gitmediği hastane kalmadığını belirten Demiroğlu, boyun ağrılarından dolayı elinin kuvvetini de kaybettiğini söyledi. Gittiği her doktorun ameliyat olması gerektiğini ifade eden Demiroğlu, "Boynumdaki ağrılar omuzlarından kollarıma inmeye başlamıştı. Elime aldığım bir şeyi tutmakta güçlük çekiyordum. Bazen elimden düşürdüğüm bile oluyordu. Sonra kızımın vasıtası manipülasyon tedavisi için buraya geldik. Şuanda tedavi sürecinin son seanslarına geldik. Artık elime aldığım bir şeyi düşürmüyorum. Boyun fıtığından kurtulmam benim için çifte bayram oldu" dedi.

"FITIK İÇİN AMELİYAT SON ÇARE"

Fıtıktan ameliyat masasına yatmadan da kurtulabileceğini kaydeden Şahabettinoğlu, "Manipülasyon tedavisi ellerle yapılan fizik tedavi yöntemidir. Hastalıklı olan boyun ve bel bölgesine bastırma, germe ve döndürme teknikleri ile yapılıyor. Masaj tedavisi ile karıştırılmamalı. Manipülasyon farklı bir tedavi yöntemi. Uzun yıllardır dünyada kullanılan bir tedavi yöntem. Henüz yayılmadı. Çok az sayıda uzman doktor bu tedavi yöntemini uyguluyor. Çağımızın çok yaygın olan bel ve boyun fıtığı hastalıklarında oldukça etkin bir tedavi yöntemi. Boyun fıtığı yaşayanlar ellerinde kuvvet kaybı yok ise elinden aldığı her şeyi düşürmüyor ise sadece Ağrı ve uyuşma gibi şikayetleri varsa yüzde 98 elle tedavi ile başarı oranı yüksektir. Demircioğlu, yayılan ağrıları ve uyuşmaları sebebiyle boynunu hareket ettirmekte zorluk çekiyordu. 10'uncu seansın sonunda artık rahata hareket edebiliyor. Rahat uyku uyuyabiliyor. Verdiğimiz egzersizler ile artık ömür boyu rahat edecek" diye konuştu. - Bursa

ETİKETLER : (Özel Haber) Fıtıktan Kurtulan Kadın Çifte Bayram Yaşıyor
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA