İneğin Düşürdüğü Taşla Yaralandı

Iğdır'da çobanlık yapan 12 yaşındaki Zeki Çakmak, hayvanları otlattığı Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nda görünmez kazanın kurbanı oldu.
Bu haber 2013-08-09 12:59:02 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

Iğdır'da çobanlık yapan 12 yaşındaki Zeki Çakmak, hayvanları otlattığı Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nda görünmez kazanın kurbanı oldu. Hayvanlar otladığı sırada dağın yamacında uyuklayan Zeki Çakmak'ın başına, ineklerden birinin ayağı ile düşürdüğü taş isabet etti. Başından yaralanan Zeki Çakmak kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hatanesi'nde tedavi altına alındı.

İneğin düşürdüğü taşın kafasına isabet etmesi sonucu kanlar içinde kalan Zeki Çakmak'ın yardımına, diğer çoban 18 yaşındaki Güven Serez yetişti. Zeki Çakmak'ın başına havlu ile bastırarak kanı durdurmaya çalışan Serez, küçük çobanı sırtına alarak 2 kilometre uzaklıktaki Korhan Jandarma Karakolu'na götürüldü. İlk tedavisi burada yapılan Zeki Çakmak, ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine orada da Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Beyin Cerrahi Servisi'nde ameliyat edilerek tedavi altına alınan Zeki Çakmak'ın hayati tehlikeyi atlatığı bildirildi. Zeki Çakmak, şöyle dedi:

"Hayvanlar otluyordu. Diğer çobanda başlarındaydı. Biraz uyumak istedim. Başımı yere koyduktan birkaç saniye sonra dünya sanki başıma yıkıldı. Kanlar içinde kalmıştım. Çok korktum ve bağırdım. Güven abi yanıma gelip beni sırtına aldı ve karakola götürdü. Sonra buraya geldik. Yaşadığım için çok mutluyum. İneğin ayağının değmesi sonucu düşen taş bir yumruk büyüklüğündeydi ama düştüğü yer çok yüksekti." - Erzurum

ETİKETLER : İneğin Düşürdüğü Taşla Yaralandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA