Cem Emir'in Ailesi Karardan Memnun Olmadı

CEM EMİR'İN AİLESİ KARARDAN MEMNUN OLMADI - Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde aralarında gazeteciler Cem Emir ile Sebahattin Yılmaz'ın bulunduğu 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli davasının bugünkü celsesinde karar çıktı.2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen...
Bu haber 2013-10-08 00:59:02 eklenmiş ve 477 kez görüntülenmiştir.

Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde aralarında gazeteciler Cem Emir ile Sebahattin Yılmaz'ın bulunduğu 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli davasının bugünkü celsesinde karar çıktı. 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu yargılanan otelin sahibi Tevfik Bayram, 11 yıl 1 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. Bayram Oteli davası, 23 Ekim ve 9 Kasım'da meydana gelen depremden sonra açılan 90'a yakın soruşturmadan sonuçlanan ilk dava oldu.

Tunceli'nin Hozat ilçesine bağlı Çığırlı köyünde yaşayan Cem Emir'in babası Mehmet Ali Emir, kararın bundan sonrası için emsal teşkil edeceği için kısmen mutlu olduğunu belirtirken anne Nurten Emir ise bir can yitirdiğini yüz sene hapis verilse de oğlunu geri getiremeyeceğini kaydetti.

Çığırlı köyünde sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılamayan Dha Muhabiri Cem Emir'in anne ve babası mahkemenin kararını değerlendirdi.

Baba Mehmet Ali Emir, kararın sadece emsal teşkil etmesi anlamında kendisini mutlu ettiğini belirterek,"Bundan sonra yaşanacak benzeri olaylarda kişilerin yargı önüne çıkarılmasından memnunuz. Memnuniyetimiz budur." dedi.

Anne Nurten Emir ise "Ben daha fazla ceza bekliyordum. Bir can kaybettim. Yüz sene verilse bile ben o canı geri getiremem. 11 yıl benim için üzücü oldu, sevinemedim" şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Cem Emir'in Ailesi Karardan Memnun Olmadı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA