Ağrı Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Camileri Temizledi

AĞRI GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜ GENÇLERİ CAMİLERİ TEMİZLEDİ - Ağrı Gençlik Merkezi Müdürlüğü üyesi gençler, Camiler Haftası dolayısıyla merkezde bulunan camilerin iç ve dış temizliğini yaptı.
Bu haber 2013-10-07 18:59:02 eklenmiş ve 428 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Gençlik Merkezi Müdürlüğü üyesi gençler, Camiler Haftası dolayısıyla merkezde bulunan camilerin iç ve dış temizliğini yaptı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan Gençlik Merkezi, 'İyilik Yap Projesi' kapsamında gönüllü olarak camileri temizledi. İlk olarak Merkez Camii'nin iç temizliğini yapan gençler, daha sonra caminin çevre temizliğini gerçekleştirdi. Hafta boyunca ilde bulunan tüm camilerin iç ve dış temizliğini yapan gençler, namaz öncesi cemaatin daha temiz ortamda ibadet etmelerini sağladı.

Gençlik Lideri Cevdet Erdoğmuş yaptığı açıklamada, "Camiler Haftası nedeniyle 50 kişilik gönüllü gencimiz ile birlikte merkez camilerimizde iç ve dış temizlik yaptık. Amacımız camilerimize gelen cemaat için daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmelerini sağlamaktır. Bunun gibi çalışmalar ile topluma faydalı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz. Camilerimizin temizlenmesinde emeği geçen bütün gençlerimizde teşekkür ediyorum." dedi.

ETİKETLER : Ağrı Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Camileri Temizledi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA