Türk Telekom Toplantısını Mardin'de Yaptı

TÜRK TELEKOM TOPLANTISINI MARDİN'DE YAPTI - Türk Telekom, 'Kurumsal Müşteri Günleri' toplantısı Diyarbakır'dan sonra Mardin'de yapıldı.
Bu haber 2013-10-04 20:59:03 eklenmiş ve 523 kez görüntülenmiştir.

Türk Telekom, 'Kurumsal Müşteri Günleri' toplantısı Diyarbakır'dan sonra Mardin'de yapıldı. Toplantıda, Türk Telekom'un Mardin ve Türkiye'de yaptığı çalışmalarla sosyal sorumluluk projeleri sunumlar eşliğinde anlatıldı.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumsal Müşteri Günleri kapsamında Hilton Oteli'nde yapılan toplantıya; Türk Telekom Doğu 2 Diyarbakır Bölge Müdürü Ahmet Alevcan, Türk Telekom İl Müdürü Veysi Kutlu, Özel İdare Genel Sekreteri Halil Homan, Mardin Hava Meydanları Müdürü Mubarek Bedir, Türk Telekom yöneticilerinin yanı sıra kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Toplantı kapsamında, Türk Telekom'un yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler, sunumlar eşliğinde tanıtıldı.

Türk Telekom Doğu 2 Diyarbakır Bölge Müdürü Ahmet Alevcan, yaptığı konuşmada, şirketin, bilgi toplumunun gelişmesinde önemli rol oynadığının altını çizerek, Türk Telekom'un 2026 yılında kamuya döneceğini vurguladı. Türkiye'nin, 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer almak hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirten Türk Telekom Doğu 2 Diyarbakır Bölge Müdürü Ahmet Alevcan, Türk Telekom olarak paralel olan dijital yaşam dönüşümü, değer odaklı mükemmel müşteri memnuniyeti ve dünyaya açılım, bölgesel büyüme 3D olan Türk Telekom'un gelecek dönem vizyonuna büyük önem veriyoruz." dedi.

Türk Telekom'un, Türkiye'de 174 bin kilometrelik fiber optik altyapı teknolojisi kullandığını ifade eden Alevcan, "Güneydoğu'da ise şu ana kadar 13 bin kilometrelik fiber optik kablo döşendi. Modern altyapı teknoloji ile Doğu Batı, kırsal şehir ayrımı yapmaksızın kamu kurumlarımızın bulunduğu her yere en son teknolojiyi istedikleri hızda vatandaşlarımızın hizmetinde sunabiliyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Türk Telekom İl Müdürü Veysi Kutlu, şirketin Mardin'de yaptığı çalışmaları anlattı. Kutlu, "Geçen yıldan bu yana Mardin'de halen 3 bin 500'ün üzerinde hane ve iş yerine dünyadaki en son iletişim teknolojisi fiberi sunduk. Fatih Projesi kapsamında Mardin'de onlarca okula valilik ve kaymakamlıkların talebiyle önemli hizmetler götürdük. Mardin merkezinde altyapı ve fiber dönüşüm çalışmalarımızı da hızla sürdürüyoruz. Hizmet kalitesinin artırılması için 2012 yılında Mardin'de 100 kilometrenin üzerinde fiber optik kablo çektik. Mardin kentinin UNESCO Dünya Kültür Mirası adaylığı için Mardin Valiliği'nce kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan altyapı çalışmalarına paralel olarak tarihi bölgelerde görüntü kirliliği oluşturan havai kablolarımızın yeraltına alınması için çalışmalar yürüttük."

MARDİNHABER

ETİKETLER : Türk Telekom Toplantısını Mardin'de Yaptı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA