Tkdk'dan Ağrı'ya İki Proje Daha

TKDK'DAN AĞRI'YA İKİ PROJE DAHA - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) desteklediği iki projenin daha imzaları TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü'nde atıldı.
Bu haber 2013-10-04 17:00:02 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) desteklediği iki projenin daha imzaları TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü'nde atıldı.

Başvuruları geçtiğimiz mayıs ayında 10. proje çağrı döneminde yapılan projeler 'Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi' kapsamında, arıcılık alanında desteklenecek. Biri Eleşkirt'in Oklavalı, diğeri Hamur'un Seslidoğan köylerinde yapılacak olan projelerin uygun yatırım harcamalarının yarısı TKDK tarafından karşılandığı ve ayrıca, proje sahiplerinin destek kapsamındaki uygun harcamalar için KDV ödemeyecekleri belirtildi.

İl Koordinatörü Ali Haydar Yiğit, TKDK'nın yürüttüğü hibe programı kapsamında projenin uygulanacağı yatırım alanına göre hibe oranlarının yüzde 50-65 arasında değiştiğini ifade etti. Yiğit, proje sahipleri yatırımları ile ilgili hayvan barınakları, idari bina, pansiyon, yemekhane, soğuk hava deposu gibi çeşitli binaların yapımını ve yine yatırımla ilgili süt sağım sistemleri, traktör, karavan, frigorifik taşıma araçları, soğutucular gibi birçok makine-ekipmanın alımını destek kapsamında yapabiliyor." dedi.

ETİKETLER : Tkdk'dan Ağrı'ya İki Proje Daha
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA