Bakan Bakraktar ve Yılmaz, Bingöl'de

BAKAN BAKRAKTAR VE YILMAZ, BİNGÖL'DE - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bütün imkanlar ölçüsünde İzmir'de ne varsa Bingöl'de de olması için çalıştıklarını belirtti.
Bu haber 2013-10-03 11:59:02 eklenmiş ve 473 kez görüntülenmiştir.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bütün imkanlar ölçüsünde İzmir'de ne varsa Bingöl'de de olması için çalıştıklarını belirtti. Bayraktar, "Ankara'da ne varsa Iğdır'da olması için çalışıyoruz. Tüm Türkiye'yi kardeşlik hukukunu artırmaya, beraberliği, bütünlüğü artırmaya, kaynaşmaya, bütünleştirmeye çalışıyoruz. Bunda da halkımız bize yüzde 90 destek veriyor." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediyesi'nin yapmış olduğu Kentsel Dönüşüm temel atma töreni, katı atık düzenli çöp depolama alanı, atıksu arıtma tesisi ve belediye eski hizmet binasının yıkımı törenine katıldı. Düzenlenen törende konuşan Bakan Bayraktar, 'Türkiye'nin; dünyada gelişmiş bir ülke, kalkınmış bir ülke olabilmesi için şehirlerinin modern olması lazım, teknik altyapısının gelişmiş olması lazım. Kanalizasyonun, atık sularının, yağmur sularının, katı atık çöp toplama sistemlerinin gelişmiş olması lazım. İste onu yaptık. Yılbaşından itibaren burada atık sular arıtılıyor. Evvelden derelere veriliyordu, ovalara veriliyordu, şimdi su, arıtıldıktan sonra derelere ve ovalara veriliyor." diye konuştu.

Çöplerin vahşi depolama yöntemi ile toplandığını ifade eden Bakan Bayraktar, "Bugün resmi açılışını yapacağımız tesis ile çöpler, düzenli katı atık depolama tesisinde toplanacak. Yine Bingölümüzde bizim an be an hava kalitesini ölçen istasyonumuz var. Hava kalitesini ölçüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bizim kafamızın arkasını karıştırmaya çalışanlar başarılı olamadı ve olamayacaktır." diyen Bakan Bayraktar, şöyle devam etti: "Gezi Parkı'nda yapılan neyse, diğer taraftan bölücülük yapmak isteyenlerin de emelleri aynıdır. Bunlar dış mihraklardır. Maalesef içeride bazı zavallıları buluyorlar. Bazısı aklı evvelleri buluyorlar ama bizim insanımız, 76 milyon insanımız birdir, bütündür. Biz ne dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, güçlü devlet dedik. Bunu inşallah sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin, dünyada ana aktör olacağını söyleyen Bakan Bayraktar, "Şu anda biz yatırımda, kalkınmada dünya milletleri arasında en öndeyiz. Şu anda dünya milletleri arasında Türkiye 1. sınıf devlet olma yolunda çok ciddi mesafe almıştır. Kimin sayesinde? Sizin sayenizde, sizin desteğiniz olmasa, sizin duanız olmasa, sizin bütünleşmeniz olmasa, bizim partimiz Adalet Ve Kalkınma Partisi halkın kurduğu Bingöl'ün, Erzurum'un, Antalya'nın, Van'ın kurduğu bir parti olmasa buralara gelemezdik." diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin Bingöl'e ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Bakan Bayraktar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki heyet ile toplu açılış ve temel atma törenini kesilen kurdele ile gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Bakan Bakraktar ve Yılmaz Bingöl'de
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA