Kamu Sen Demokratikleşme Paketini Protesto Etti

KAMU SEN DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNİ PROTESTO ETTİ - Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliği'ne bağlı sendika yönetici ve üyeleri, Valilik binası önünde ilköğretim kurumlarında 'Andımız'ın kaldırılmasını protesto etti.
Bu haber 2013-10-02 16:59:02 eklenmiş ve 456 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilciliği'ne bağlı sendika yönetici ve üyeleri, Valilik binası önünde ilköğretim kurumlarında 'Andımız'ın kaldırılmasını protesto etti. Memurlar, 'Andımız'ı okuduktan sonra protestolarını sona erdirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketine tepki gösteren Kamu Sen üyeleri, taşıdıkları Türk bayrağı ile Valilik hizmet binası önünde öğle paydosu saatinde toplandı. 'Biz aynı kilimin desenleriyiz, hep birlikte Türk'üz', 'Andıma dokunma', 'Bir çılgın proje de Türkler bekliyor' yazılı dövizler taşıyan memurlar demokratikleşme paketini protesto etti. Bir öğrencinin okuyup, memurların da tekrar ettiği andın ardından Kamu Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar basın bildirisini okudu. Bayraktar, demokratikleşme paketinin Türk milletine dayatılan baldıran zehiri olduğunu öne sürdü. Bayraktar, şunları dile getirdi: "Yıllardır yürütülen kampanyalarla bizleri bir arada tutan tarihi ve kutsal kavramlarımızın içi boşaltılmak, inanç değerlerimiz yıpratılmak, milli ve manevi değerlerimiz yozlaştırılmak istenmekte, milletimizin ve devletimizin geleceği üzerinde kirli bir oyun oynanmaktadır. Bu oyunun son sahnesi ise demokratikleşme paketi adı altında Türk milletine dayatılan baldıran zehiri olmuştur."

ETİKETLER : Kamu Sen Demokratikleşme Paketini Protesto Etti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA