Vatandaşlara Afet Zararlarını Önleme Konulu Vaaz Verildi

VATANDAŞLARA AFET ZARARLARINI ÖNLEME KONULU VAAZ VERİLDİ - Türk Kızılayı Ağrı Şubesi'nce başlatılan Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi kapsamında afet zararlarını önleme konusunda eğitim alan cami imamları vatandaşlara vaaz verdi.
Bu haber 2013-10-02 13:59:02 eklenmiş ve 397 kez görüntülenmiştir.

Türk Kızılayı Ağrı Şubesi'nce başlatılan Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi kapsamında afet zararlarını önleme konusunda eğitim alan cami imamları, vatandaşlara vaaz verdi.

 İl Müftülüğü Eğiticisi ve Merkez Camii imamı Nuri Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı tarafından kendilerine afet zararlarını önleme konusunda eğitim semineri verildiğini belirterek, seminerde gördükleri konuları camide vatandaşlara vaaz yoluyla anlattıklarını ifade etti.

Vatandaşların afet konularında bilinçlendirilmesi için böyle bir uygulama başlattıklarını vurgulayan Arslan, "Görev yaptığım Merkez Camii'nde namazdan sonra vatandaşlara afet konusunda vaaz verdik. Afetin zararları, afet öncesi ve sonrası alınması gereken tedbirler, afet sırasında yapılması gerekenler, afet nedir gibi konularda vatandaşları bilgilendirmeye çalıştık. Din görevlileri olarak amacımız, ilimizde bulunan kardeşlerimizi olası bir afet olayına karşı daha bilinçli olmalarını sağlamaktır. İnşallah kardeşlerimize yararlı olmuşuzdur" şeklinde konuştu. - Ağrı

ETİKETLER : Vatandaşlara Afet Zararlarını Önleme Konulu Vaaz Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA