DEPREM, VİRÜS ve DÜNYA..


Bu makale 2020-01-29 22:03:48 eklenmiş ve 138 kez görüntülenmiştir.

DEPREM, VİRÜS ve DÜNYA..

 

DEPREM, VİRÜS, BİNBİR SORUNLA KUŞATILAN DÜNYAMIZ, KUTSAL MALOXAN ve SALOXAN SAVAŞLARI İLE ÇIKIŞ YAKALAYABİLİR..

 

İnsan ve canlı yaşamın en büyük düşmanı, virüse-mikroba, yok edici bir silaha dönüşen insanın kendisidir..

 

Artık gezegenimizde doğal olan ne bir hastalık, ne bir deprem, ne bir yangın, ne bir iklim kalmadığı gibi, giderek doğal olan bir yiyecek, hava su, tohumun  kalmadığı din-maneviyat, insan-hayvan, toprak, ülke.. herşeyin alınabilinir satılabilir bir metaya dönüştüğü tanrı firmaların yönettiği ve yönlerdiği bir dünyaya hızla girmiş bulunmaktayız. Hak-hukuk adalet dönemi tamamen sona erdiği gibi dünyanın yeni yönetim biçimi soykırım-soygun, gasp-talan ve işgal olmaya başladı.. 

 

Tarih boyunca tanrılaşan, tanrılaştırılan firavun ve nemrutlarla birçok zalim ve soykırımcı ile karşılaştı insanlık. Bunların hepsini toplasanız günümüzdeki tek bir soykırımcı –katil  firma ve aileye denk gelmezler. Çünkü geçmişteki zalimlerin tüm dünyayı yok edecek bir boyutları yoktu.  Mevcut bilim ve teknoloji nedeniyle sınırlıydı..

 

Dünyanın insanlık için büyük bir hapishane olduğunu gizleyen nasa vb. yapılar, din ve tarikata alanınında kader vb. oyrla insanlığın beynine saldırılarının yanı sıra.. bilim tekelini elinde bulunduran egemenler mevcut bilim teknoloji dikkate alındığında Ay, Mars vb. dünyaya yakın yerlerde koloni kurdukları ve bunu da tüm insanlardan, dünyadan  gizledikleri gerçeği ortada çıkmaktadır.. Bu gerçek aynı zamanda şu gerçeği ifade ediyor. Bilim ve teknolojiyi tekellerine alanlar geri kalan insan soyunu fareler gibi yok edebilirler gerçeğini ortaya koymaktadır. Yani insanlığın buradan tek çıkışı var. Yaşadığı gezegene birbütün olarak hakim olması ve en kısa zamanda uzayda kolonileşme başta olmak üzere küresel soykırımcı firmaların tekelinden dünyayı kurtarmaları gerekmektedir.. Buradan yola çıktığımızda küresel soykırımcı bir firmanın bile geri kalan insan soyuyla istediği gibi oynama gerçeğini de ortaya koymaktadır.. Bundan dolayı bütün dünyada bilimsel bilgi, özgür irade, özgür düşünce ve eğitim sistemlerinin insan soyunun beynine vurulan zincirlerden arındırılması, insanoğlunun ufkunun açılması gerekmektedir.. İnsanların dünya genelinde devletten firmalara, buradan eğitim ve din alanına alt yapılarını bu gerçeğe inşa etmeleri gerekmektedir. Aksi insanlık deliğe sıkışan fareler gibi dünyadan çıkış yolları bulmadan toptan temizlik yaşayacaktır..

 

Çağımızın en yıkıcı silahlarının başında biyolojik savaş (labratuvar ortamında üretilen bir virüsle tarihte görülmemiş bir soykırıma imza atmak içten bile değil), HAARP (Doğal enerji dalgalarıyla tufan çıkarma, deprem, yangın, kasırga ile istenen coğrafya yada hedef yerin vurulması) Genom ve Gıda.. Bir başka ifadeyle nükleer silahların gücünü kat be kat aşan bir silahlanma artık tüm dünyayı sarmış bulunmaktadır..

 

Bu firmalar terör devleti israil gibi kontrolsuz bir devleti şeytanın aklına gelmeyen yöntyemlerle kazık gibi dünyanın kalbine çaktılar. Dünyayı yok ediyorlar.  Şu anda Çin başta olmak üzere dünyayı  virüs ve mikropla (biyolojik savaşla) ki 1950- 60 larda yiyecek ve içecek başta olmak üzer Marshall Planı ile Türkiyeyi yerle bir etmişlerdi, (Marshal Planı Tıklayınız..) . Milyonlarca kızılderili soykırımı, 1.2 dünya savaşları, nükleer silahlarla Asya kıtasının vurulması, askeri darbeler. Kennedy başta olmak üzere, siyasetçi, bilim adamı.. cinayetler.. Gümnümüzde bütün dünyayı  yangınlarla, terör lejyonlarıyla, diktatör devlet yapılanmlarıyla, ilklime müdahale ile kıtları ve ülkeleri yakmaya yıkmaya başladılar. ((ki ellerindeki tüm bilgi ve teknolojiyi ise nükleer fiziki ağrıda nairobeden gelen uçan daireden, haarp tekniğini ise eski tebletlerden yani  Mezopotamyadan, yani kurtlerden çaldılar..))

 

Dünyayı yüzyıllar boyu sinsice ve derinden  işgal eden bu küresel soykırımcılar ülkeleri, coğrafyaları yakma, yıkma, ekonomik –siyasi oyunlarla soyup soğana çevirirlerken;  gezegendeki devletlerin  80-90 nını, terör ordu-örgüt ve lejyonlarının da % 100 ünü kontrol etmektedirler..

 

Sadece soykırımcı firmalar değil, devletlerin kendileride bu tür operasyonlarla nüfus planlamasına gidebilirler.. Nede olsa insan aynı zamanda en büyük vahşi hayvandır. Siyasi-etik-ahlaki değerlerden yoksun eğitim sistemleri ile her insan canavara dönüştürülebilinir. kullanılabilinir. Bu anlamda Çin-Hindistan vb. Nüfus popülasyonu fazla olan ülkelerdeki yönetimler yada derin yönetimleri de bu tür miktroplarla-virüslerle nüfus popülasyonuna gidebilirler.. Üretimden kopuk fareler gibi metropollerde çoğalan insan tipi hem devletlerin hemde küresel soykcı-soytarıların işine gelmez.. Ve bu yönlü bir çalışmada ipin ucunu kaçırabilirler. Güçlü bir virüs insan soyunu ebir edebilir..

 

 

DÜNYAMIZDA EŞKİYALIK –SOYKIRIM- GASP -TALAN -İŞGAL.. YENİ YÖNETİM BİÇİMİ OLDU..

 

En son natanahu ve trump artık Philstine diye bir devletin olmadığını, Kudus diye dünya dinlerinin başkanti bir şehrin olmadığını bu anlamda İslam ve Hıristiyanlık diye bir medeniyetin de hiçbir zaman var olmadığını-olamayacağını.. Filstinlilerin 50 milyar doları alıp Kudusten def olup gitmelerini çağın en büyük barış anlaşması diye lanse ediyorlar..  Bu lansman dünyanın ne denli adi ve aşağılık ırklar eline geçtiğinin de en büyük kanıtı.. Ki tarih boyunca bilinen antlaşmalar çatışan yada ihtilaflı olan taraflar arasında yapılırdı. Gezegenimizin bütün değerlerine tecevüz eden bu soykırımcı sergerdeler böylelikle antalaşma olgusuna da evrensel hukuka da tecevüz ederek insanlığı adaletsizlikte-hukuksuzlukta  yeni bir boyuta taşıdılar.

 

Aslında Filistin siyonistlerin kafalarınaki dünyanın labaratuvarı, planlanrını üzerinde şekillendirdikleri siyonizm tarafından işgal edilmiş bir kobay bir denek coğrafya. Bu planın ana hedefi  türkiye-iran-ırak-suriye-ermenistan..  parçalanmış kurdistan coğrafyası üzerinde yer alan  tüm ortadoğu devletleri. Bu devletlerin ırk-dil-din-fiziki sınırları kaldırıp yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmemeleri için filistinin durumu belirleyici olacak. Sözkonusu coğrafyada hiçkimse filistinden bana ne diyemez. Çünkü aynı şekilde siyonistler aynı senaryoları tr, iran.. dayatacaklar ve bursayı iş-it komutanı uçan kaza, diyarbakırı pyd generali sıçan reşe veriyorum diye dayatacaklar.. Çin gibi diğer ülkelerinde Ortadoğu ile ilişkilerini kesmek, dünyadan izole etmek için  Kasım Süleymani katletme ve Yuhan Eyaletinde de açık-açık virüs saldırısı ile tüm gezegene ve insan soyuna karşı saldırıya geçtiler..

 

Bir başka deyişle terör devleti israili ortaya çıkaran küresel soykırımcı soytarılar artık kendilerini gizleme ihtiyacı bile duymadan, açık –açık bütün dünyayala oynuyorlar. Açıkça bütün dünya bizim kolonimiz ve m insanlık kölemizdir diyorlar, bütün insanlık köpeğimizdir attığımız kemikleri kabul eden yaşar, etmeyeni istediğimiz gibi düşürür yok ederiz diyorlar..

 

Bu küresel tanrılar, çağımızın küresel siyonist soytarıları artık kendilerini gizleme ihtiyacı bile duymuyorlar. Gücünüz varsa buyurun karşımıza çıkın boyunuzun ölçüsünü alalım diyorlar..

 

DÜNYA HALKLARINI KENDİ DEVLETLERİ YEM YAPIYOR..

 

KÜRESEL SOYKIRIMCI-SOYTARILAR GÜCÜNÜ DEVLETLERİ YÖNETEN AJAN YADA MEMURLARINDAN, DÜNYAYA USTACA YERLEŞTİRDİKLERİ HÜCRELERİNDEN  ALIYORLAR.. İNSANLIK YA HAREKETE GEÇECEK YADA NATANAHUYA TESLİM OLACAK..

 

Dünyayla nasıl oynandığı apaçık ortada, insanlık bu oynamayı 24 saat artık canlı izlemektedir. Sorun yukarda vurguladığımız küresel soykırımcı-soytarılar değil. Sorun aptallaşan ve biten insan soyunun kendisidir.. Siyonist kapital devlet aygıtı başta olmak üzere kullandığı argümanlarla bütün halkların altını boşaltıp çökertiyor. Bu argümanların en bütyüğü ise ulus devlet faşizmi..

 

Örneğin Türkiye Heyt İsrail diyor, efeleniyor, ama adamlar ticaret başta olmak üzere ülkemizi 24 saat  soyuyorlar. Ülkemizin metropollerinde ve başkentinde adamların büyük elçilikleri 24 saat açık, 24 saat harıl –harıl çalışıyorlar. Biyolojik-genom silahlara dönüşen siyonist israil malları 24 saat ülkermizin herköşesine ulaşıyor. Toprak ve tohumla oynama başta olmak üzere  eski marshall planlarına rahmet okutacak bir döneme girdik, market ve bakallarda satılan paketlenmiş ürünler beslenme politikası direkt insan sağlığını ve beynini vuruyor . Ama Asrın liderimiz Heyt İsrail diyor. Kılıçov ve Muhalefet ise tam bir uşak kafası ile açık –açık bas-bas bağırıyorlar: natanahu, sisiye niye teslim olmuyorsun asrın liderimize saldırıyorlar..

 

Yani özetle iktidar ve muhalefeti ile sadece Türkiye devleti değil dünyadaki bütün devletler halkını, vatandaşını  açık-açık satıyor.. Bu durum vatandaşın ve stk alanın bırakın gündeminde olması dünyadaki gelişmelerin farkında bile değiller. STK alanı başta olmak üzere, etki ajanları, dolar vb şeylerle çaktırmadan halkı satan ihanetçiler dışında (ki bunlar bilerek toplumları ve ülkeleri çökertiyorlar. işleri budur..)   stk alanı yaşadığı ülkeyi ve dünyayı algılayamayan-çözemeyen bir sürü davarla ortalık kaplamış bulunmaktadır..

 

CORENAVİRÜS İLE ÇİNE POSTMODERN MARSHALL PLANINI DAYATTILAR..

 

Şu anda Corenavirüsün düşürdüğü çin devleti siyonist kapitalizmi bilmiyormu, bilmez olurmu ama Abd ile ticaret antlaşması imzalıyor.  Antlaşmada ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasının 1. etabının Çin'in, ABD'den tarım ve sağlık ürünleri almasının zorunlu hale gelmesi anlaşmanın en önemli boyutu ve bölümü.  Çin'in ABD'den tarımsal ve sağlık ürünü almaya başlaması antlaşmanın en önemli boyutu. Ve siyonist-soykırımcı sergerdeler nasılkı kolera veba vb virüsleri battaniyelere şırınga edip kızılderili çocukları hemde yardım adı altında yüksek ateşlerle karda kışta zıplata-zıplata  soykırıma uğrattıysalar şimdi biyolojik savaşla çin halkına dadandılar.. Çin halkı abd ile ticaret antlaşması yapan kendilerini satan yönetimlerini görüp al aşağı edecekler mi..

 

RUSYA ve AVRUPA  TERÖR DEVLETİ İSRAİL ve ABD İLE İLİŞKİLERİNE NOKTA KOYACAKLARMI, YOKSA HALKLARINI KULLANMAYA  ve SATMAYA DEVAM MI EDECEKLER..

 

Rusya, Avrupa ve dünyanın geri kalan ülkeleri siyonist-soykırımcı kapitali bilmiyorlar mı hepsi biliyor. Hepsine bakın terör devleti israil baştaçlarıdır.. Türkiyeden tek farkları heyt israil diye nara atmadan abd-israil elçilikler, ticaret, ilişkiler.. en üst düzeyde sürüyor.

 

Şimdi gelelim can alıcı soruya, Çin, Rus, Ortadoğu, Avrupalı halklar devletlerine karşı, siyonist kapitalin terör lejyonu israil ve uydusu abd’ye karşı harekete geçeceklermi geçmeyeceklermi.. Birbaşka ifadeyle milyonluk metropollerde bir tek virüsle tüm soyları kurutulacak kadar düşürülmüş bulunan bütün dünya halkları siyonist kapitalizmin kendi cellatları olduğu gerçeğini görüp harekete geçeceklermi. Rus halkı putini, çin halkı çin yönetimini, Türkiye halkı iktidar ve muhalefetiyle kendi rejimlerini, avrupa halkları kendi devletlerine abd-israille ilişkiler derhal bitirilsin diye harekete geçeceklermi geçmeyeceklermi.. Asıl sorulması gereken soru budur, asıl temel sorun budur.. Dünya halkları kendilerini soykırımcı siyonizme yem eden ulus devlet faşizmine karşı harekete geçme yetkinliğine erişemezlerse:

 

Pekin, Moskova, İstanbul, Berlin bütün şehirlerin anahtarlarını katil firmaların temsilcisi natanahuya temsil etmek, ey tanrımız bize ne istiyorsan onu yap duası bile etmelerine gerek kalmadan tanrı firmalar, deprem, virüs, yangın, diktatör devlet, terör lejyonları.. ile zaten 24 saat dilediğini yapmaktadırlar..

 

Şimdi bu kadar aptallaşan ve düşürülen, zavallılaşan  insan soyuna karşın siyonizmin kullandığı zavalıllar olan trump, netanahu, sisi.. ne yapsın. Hiçbirşey yapamazlar çünkü tanrıların kendilerine verdiği rollerini oynamasalar anında kelleleri gider..  Bunlara karşı olduklarını söyleyip eflenen ulu türk, ulu rus, ulu çin, ulu avrupa ulus devletlerinin politikası 24 saat siyonizme hizmet ederken suçu netanahu ve trumpa atmak çok büyük bir adaletsizlik, çok büyük aptallıktır..İran kendi halkını, araplar kendi halkını, asya -avrupa afrika tüm devletler halkların bir numaralı düşmanı olmuşlardır. Halkları kurbanlık koyunlara çevirmişlerdir..

 

Sorunun  ana temeli ulus devlet faşizmi ve metropol sitemiyle düşürülen insan soyunun kendisidir. İnsan soyu siyonist-kapital tarafından haps edildiği metropol sistemi içinde kendilerinin zan ettikleri devletler eliyle satılıp-alınan, soykırıma uğratılan birer metalara çevrildiklerini anlayıp- çözüp bu sistemin mınına koyup, bu sistemin dışına çıkmayı başaramazsa  deliğe giren fareler gibi toptan el feraşu minel kuski olacaktır. Metroploden çıkış yok, Metropoller  tüm insanlığın toplu mezarları olacaklardır..

 

MALOXANLAR ve SALOXANLARI ÇATIŞTIRIP NEGATİF ENERJİYİ İNSAN SOYU ÜZERİNDEN ALMALIYIZ..

 

BİZ KURDLER TARİH BOYUNCA İNSANLIĞIN ANA YÜKÜNÜ TAŞIDIĞIMIZDAN İYİLİK GENLERİMİZE BULAŞMIŞ.. DÜNYA SERRMAYE ve URANYUMUN PATRONLARINA İYİ BİR SENERYO VEREREK BU YAZIYI BİTİRELİM:

NÜFUS PLANLANMASI ve YENİ DÜNYA SİSTEMİ –İNSANLIĞIN GELECEĞİ ve GAME OF THRONES FİNALİ İÇİN İYİ ve KÖTÜ SERMAYENİN  OYNAYACAĞI ANA  ROL  MALOXANLAR ve SALOXANLAR SENARYOSU İLE KRİZİ ÇÖZELİM.

 

Şimdi hem çekilecek Game Of Thrones’in finali için, hemde dünya ve insan soyunun bekası için yıkıcı olmayan bir senaryoyu veriyorum..

Siyonist kapitale karşı olan iyi sermaye yada sermaye ((bilimden, bilgiden, teknolojiden, insan soyunun daha iyi şartlarda yaşaması ve tekamülü için çalışan sermaye gurupları)), beyni yıkanmış üstünlük sosu ile efsunlanmış yahudiler gibi üstün bir çin yada rus ,  yada ulu turk yada avrupa kolonisi oluşturalım.. Bunların adına da Maloxanlar vb. bir ad bulalım (ki Shangay üçlüsü bu açığı kapatıyor). Siyonistlere de Saloxanlar diyelim zaten şu anda dünya dinlerinin şehri Kudüsü  işgal edip kıyamet senaryoları ile tüm güçleri ile tüm insanlığa saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Maloxanları ve Saloxanları, Asya, Avrupa ve Amerikanın düzlüklerinde (ki bu düzlükleri armegedon vb. kelimelerle süsleyip epeyce kutsallaştırmamız lazım..) nükleer, genom, konvansiyonel, biyolojik .. yıkıcı silahların kesinlikle yasaklandığı ve kullanılmadığı sadece kutsal kılıç, kalkan ve ok ların vb. silahlarla ordularımızı tokuşturalım.. Bu ok, mok kılıç, kalkan vb. netflix  dizileri başta olmak üzere kutsal bir sürü done var onlar üzerinde yönetmenler epey çalışmalı ki kutsal ordular dünyayı kurtarmak, nüfus planlaması için kendilerini feda ederlerken en üst cennetlere gidebilsinler.. Tabi buarda büyük bir ekonomik alanda çıkmakta. Bin saloxan öldürene 5 altın gibi, on bin bir villa vb.. Ve roma arenaları gibi kaslı beyinsiz iki ayaklıları ölüm dövüşleri ile öfkelerini absorbe etme oyunları.. Amerikalı kızıl derililerde kılıç oyunlarında rakibi yenen savaşı etini pişirip ailesi ile yer öldürdüğü ile hem kutsandığına, kaerdeş olduğuna kötülükleri def ettiğine inanılırdı.. Yani işin ekonomik boyutu da korkunç. Balta girmemiş amazon ormanlarında birbirini avalamak için 50 yada 100 saloxan- ve maloxan canlı yayında av.. Bahisler vb. dünya ekonomiside uçar..

 

İyi sermaye kazanırsa . öncelik gezegendeki tüm ulus devletlerin yıkımı ve yeni bir sisteme geçiş. Siyonist faşizmin tarihe gömülmesi, Kudüsü bir devletin değil bütün dünya dinlerinin dünyanın bütün maneviyatının başkenti, dünyayı da yeni bir sisteme taşıyarak her kıtada bir başkent, bütün başkentlerin bağlı olduğu İstanbul gibi bir şehri de ana başkent yapılması.. netnahu ve sisi gibileri ve siyon patronlarını da  yargılayıp hak ettikleri eşek cennetine yolanması..

 

Aksi Soykırımcı sermaye yani Netanahu kazanırsa yukarda da belirttiğimiz gibi bütün başkentlerin anahtarını yeni tanrılarımıza istesek istmesekte takdim edeceğiz.. Zaten şu anda bunu  başarmak için dört koldan saldırıyorlar.. Öbür senaryoları yazmıyorum çünkü bir çobanın aklına girer bütün dünya gümler.. ( ufak bir örnek, dünya savaşlarını çıkaran ilaç, silah günümüzde bunlara katılan gıda genom firmaları biyolojik yada nükler yada genom.. savaşı yaygınlaştırırsa insana boyut atlatırlar. Gelişen yapay zekayada bulaşırsa dünya gümleyecek.. Değişik bir boyuta geçen bir çoban dünyanın mınına koyar gömer. Her insanda tanrılık var  tetiklenmemesi gerekmektedir, insanlık tarihi boyunca bütün yıkım ve tufan vb. temelinde insanın insanı hafife alması yatmaktadır, bu anlamda insan soyu yüzbinlerce yılını kaybetmiştir, günmümüzde hem kendisini hemde yaşadığı dünyayı tamaen kayb etme riski altında..)

 

Sonuçta içinde olduğumuz uzay belli bir ömrü olan bir sümülasyondur.. Tanrı insanı yaratırken kendinden bir parça verdi akıl-ruh (akıl bir vucuda bağlı maddi bir olgudur, ruh ise vucuda bağlı olmayan manevi bir boyuttur) kullanmasak tekamülümüzü tamalamadan toptan eşek cennetini boylayacağız.. Saniyenin milyarda birinde uzayı aynen şeytanın (eniştein şeytanın gözü demek) dediğinin aksine aynen şeytanın  insanlığı kandırmasının aksine gerçek tanrı uzayı maddeyi yoktan Saniyenin milyarda birinde  yaratan güç safari av hayvanları gibi beslenme zincirinin en alt zincirine takılan iki ayaklı hayvan yada virüsü ne yapsın..

 

 Kimse günümüzde artık 50-60 model araba kullanmıyor. İnsan tekamülünü tamamlamayı başaramasa yaratıldığı toprağa.. yani bitkiye-fareye ve maymuna dönüşeceği gibi, harakiri yapıp kendisiyle birlikte yaşadığı gezegenide toz bulutuna çevirebilir.. Uzayı yaratan güç sonsuz seçeneklerin olduğu bir yazılımla uzayı yaratmıştır.. Bu anlamda kılıç-kalkan-ok kutsal güçtür. Ve atalarımız boşuna dememişti dünya öküzün boynuzları üstünde (günümüzün yıkıcı teknolojisi olmadan doğal olarak tarım ve hayvancılık ekinler öküzle sürülürdü) dönüyor..

 İnsanlığın ana sorunu temel sorunu dünya ve uzayında kendisini gömdüğü bir hapishane olduğunu bu büyük cennet ve cehennemi kavrayıp dışına çıkıp çıkmayacağı  gerçeğini kavramasında yatmaktadır.. (Burada tanrıyla savaştan değişik uzayları yaratma yada inşa etmeye.. sınırsız şıklar var..) Bunun içinde insanın zamana ve gelişmeye ve tekâmüle ihtiyacı var. Aşağılık soylar olumlu düşünmeyi becermediklerinden..

SALOXANLAR-MALOXANLAR SENARYUOSUNU KUTSALLAŞTIRIP KRİZİ ÇÖZMELİYİZ..

 

Neyse game of thrones finaline senaryomu kullanırsa daha iyi olması için irtibat kursunlar, ve sakın telif haklarıma dokunmasınlar, telif haklarımı saklı tutuyorum..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA