ERMENÄ° SOYKIRIMI NEDÄ°R, NASIL OKUMALIYIZ..


Bu makale 2019-10-30 20:51:10 eklenmiş ve 1040 kez görüntülenmiştir.
Kurdistan Yazarlar

ERMENÄ° SOYKIRIMI NEDÄ°R, NASIL OKUMALIYIZ..

 

Ermeni Soykırımı Filistin, DoÄŸu Avrupa Sınırlarından Hindistan Pakistan sınırlarına Mezopotamya –Ä°nsanlık Medeniyetini yok etme ÅŸeytani planının en büyük manifestosudur. Bu deccal manifestonun en önemli ayağı ise Kürtleri ve -Kürdistanı tarihten silmedir.. 

 

Büyük Ä°skenderin Fetih haritasından yola çıktığımızda Mezopotamya-Kurdistan  Medeniyetinin Yunanistandan Mısıra buradan Hindistan sınırlarına uzanan çizgide insanlığın ana çıkış damarını kesmedir..

 

Küresel soykırımcı siyonizm bu planı devreye koyarken öncelikle ulus devlet faÅŸizminin temellerini Avrupada 17 yüzyıldan itibaren döÅŸeyerek, ardından dünyanın ileri gelen aile ve firmalarını, kraliyet aile ve sülalerini yok ederek ala nihaye izmlere çarlık ve osmanlıyı yıkarak, almanyada nazi, dünyanın diÄŸer yerlerinde faÅŸizmi yerleÅŸtirerek, 2. Dünya savaşında asyada patlattığı atom bombaları ile insanlığı esir aldı.. Burada kenedy cinayetinden , mosad ajanlarının kripto kürtlerle rojeva-amude sinamsında kürt çocukların diri diri yakılmasından halepçeye Türkiye ve dünyadaki siyasi cinayet ve oyunlara giremeyeceÄŸiz..

 

Yukarda iÅŸaret ettiÄŸimiz insanlığın ana kültür ve medeniyetini yok etmek için, öncelikle Osmanlıdaki Hıristiyan tebayı günümüzdeki iÅŸ-it, pyd-pkk gibi terör lejyonları ile kıskaca aldılar.  Ermenileri terörize ederek müslüman halklara saldırttılar. Soy-Kan-Gen olarak Anadolu ve Mezopotamya halkının aynısı olan Ermenilerin din faktörünü kullanarak bir taÅŸla 25 kuÅŸ vurdular. Tüm halklar sahte suni sınırlarla birbirinden ayrıştırıldığı gibi  Ermenilerin Anaodolu ve Mezopotamyadan aldığı güçle dünya ticaretinde 1 numaraya doÄŸru giden yolları yerle bir edildi. Ä°nsanlık tarihoyunca Kürdiastanın kadim topraÄŸuı eriwan ermenistan yapılarak aynen tr, iran,ırak ve suriye ile nasılki mexzopÄŸotamyadaki kurdistan yerle bir edildiyse aynı son rusya kurdistanı kurdistana sora da dayatıldı..

 

Özellikle hiçbirÅŸeyin farkında olmayan Müslüman Kürtler günümüzdeki iÅŸ-it lejyonları gibi taÅŸnak terör çetleri beÅŸikteki bebekten yaÅŸlı ihtiyara bu iÅŸ-it vari terör lejyonları tarafından soykırıma uÄŸratıldılar..  Osmanlı DoÄŸu Cephesinde tek kurÅŸun atmadan yüzbinler donduruldu, 500 bine yakın ki en az 400 bini Kürt aÅŸiretlerinin çocuÄŸudur deÄŸiÅŸik oyun ve yöntemlerle yok edildiler.. Osmanlı yıkılırken 40- 50 milyon kürt cehaletlerinden nasıl bir  siyonist soykırım çemberine, çemberlerine alındıklarını ruhları bile duymadı. Bu soykırım çemberini bilenler ise kürt rolu oynayan kriptolardı. Onlarda kürtleri uyarmayarak..Kürtlerin günümüzde yaÅŸdığı sonu hazırladılar..

 

Bugün DoÄŸu ve GüneydoÄŸuda yapılan bilimsel kazılarda Müslümanların nasıl diri-diri yakıldığı toplu mezarlara gömüldüÄŸü.. Buradan kadim Kürdistan CoÄŸrafyası Eriwan ve Kurdistana Sor’a geldiÄŸimizde sadece burada 1,5 milyon kürt tehcire ve soykırıma uÄŸratılmıştır.. Yukarda vurguladıklarımız  çok azı tesbit edilen gerçeklerdir.. KGB arÅŸivlerini açarsa hepsi mevcuttur..

 

MEZOPOTAMYADAKÄ° TÜM IRK DEVLETLERÄ° KÜRTLERÄ°N TOPRAKLARINI- KÜRDÄ°STAN COÄžRAFYASINI GASP EDEREK KURULMUÅžLARDIR..

 

Ä°ÅŸin dahada ilginci Ermeni halkı sırf din deÄŸiÅŸikliÄŸi olan Kürtlerin kendileridir. Aynen günümüzde GüneydoÄŸuda Kürt nufusun 30-40nı temsil eden kürtleÅŸmiÅŸ türkmenler gibi kürtlerin bir koludurlar. Bir baÅŸka ifadeyle Filistin sınırlarından Kurdistana Sora , Gurcistan, Azerbeycan ve (Tr, Ä°ran, Irak, Suriye) Kürdistandır Mezopotamyadır. Bu coÄŸrafya üzerinde ırk devleti istemenin 1. Öncelikle çıkacağı tek kapı vardır. Kürtlerin soykırımı, Kürdistan-Mezopotamya medeniyetinin, insanlık tarihi boyunca; insanı ayakta tutan insanlık medeniyetinin soykırımı, akabinde insanın ve insan soyunun soykırımı ve yok oluÅŸudur. rdistan insanlık tarihi boyunca bütün barbarlıkları absorbe eden tek coÄŸrafya ve medeniyettir. Bu medeniyet bitirildiÄŸinde.. Göbekli tepede yapılan kazılarda  (12 .000 yıl önce)  ortaya çıktığı gibi insanlık birvbirini yok edecektir. Bi tahayyül edin üstünlük sosu ile insanlığı ve beyni bitirilmiÅŸ düÅŸürülmnüÅŸ bir yahudi, yada barbar ve ırkçı baÅŸka bir millet Kürtlerin yerine geçerse dünya kaç dakika yaÅŸayabilir..?

 

Siyonist emperyalizmde Kürdistan coÄŸrafyası üzerinde kurdurduÄŸu uydu-uyduruk  devlet yapılanması ile, ulus devlet faÅŸizmi ve ulus devlet diktatörlüÄŸü ile bunu hedeflemiÅŸtir. Kürtler ve Kürdistanı tarihten silmeye çalışmıştır. Sosyolog BeÅŸikçinin de belirttiÄŸi gibi Kürtleri yok saydığından onalara köle statüsü bile verilmemiÅŸtir.. Balkanlarda, Avrupada (Türkler-Müslümanlar), Amerikada (Kızılderililer), OrtadoÄŸuda (kürtler- Filistinliler) Afrikada hakeza milyonlar soykırıma uÄŸratılmıştır.. Amerikadaki siyonist sergerdeler gerçekten soykırımı ve insanlık suçlarını açığa çıkaracaklarsa öncelikle dünyanın en büyük kıta soykırımı olan kızılderili soykırımının, Afrika, OrtadoÄŸudaki soykırımların hesabını vermeliler.. Ki bir gram inandırıcılıkları olsun..

 

Ermeni halkının iÅŸ-it, pyd benzeri taÅŸnak vb. terör lejyonları ile Müslüman halka saldırtılması ve tehcire uÄŸramaları saiyonist emperyalizmin ermenileri müslümanlara kırdırma planıdır..

 

Kürtlerin duyarlılığı ile bu soykırım engenllenmiÅŸtir..  Burada ana sorun Ermeni soykırımı ile Kürtler ve Kürdistan hedefe konmaktadır. Ermeni devletinin kurulduÄŸu topraklarda kürt topraklarıdır. Ermenilerin devlet diye koparmaya çalıştıkları coÄŸrafyada kürdistan coÄŸrafyasıdır..  Bir baÅŸka ifadeyle küresel emperyalizm çaktırmadan ermenilerLE KÜRTLERÄ° SIFIRLAMA.. Ermenileri,  Kürtler baÅŸta olmak üzere ortadoÄŸudaki tüm müslüman milletlerin soykırım hedefine çekmektedir.. Ermeni halkı ırk devleti ile içine çekildikleri bu batağı görmezlerse, kendilerini ırk faktörü üzerinden kürtlerden koparlarsa ermenilerin geleceÄŸi olmayacaktır.  Kürtlere sadece ermeni sorunuyla dabe vurulmamıştır. Saddam gibi, hafız esed gibi, diktatör -ırkçı tc rejmi gibi  vahÅŸi diktatörlüklerle; Kurdistana Sorda olduÄŸu gibi, Kürtler soykırımla yerlerinden yurtlarından edilmiÅŸlerdir. Malkanlr-Suryaniler-keldaniler gibi Kürtlerin medeniyet kolları rum-ermeni tehciri gibi Mezopotamyadan sökülüp atılrak insanlık faÅŸizmle yok edilmeye çalışılmıştır. Kürtlerin asla kabul etmeyeceÄŸi bu faÅŸist dayatma sonucu yüzyıldır Kürdistanda yakılmadık-yıkılmadık, bombalanmadık, soykırıma uÄŸratılmadık tek bir yer kalmamıştır..

 

ORTADOÄžU-MEZOPOTAMYADA TYENÄ° BÄ°R SÄ°YASAL SÄ°STEM ÅžART..

 

Burada tek gerçekçi çözüm, ırk-dil-din üstü.. Filstinden afganistana sahte-suni sınırların, ulus devlet faÅŸizminin olmadığı yeniden bir siyasal yapılanma bu baÅŸarılmazsa zaten dünya patlayacaktır..

 

Özetle Filistinden Afganistana Ermeni-Rum-Rus-Kürt-Türk halklar uyandı günümüzde Suriyede ortaya konan terör  lejyonları oyunlarını açık-açık görmeye baÅŸladılar.. Halklar arasına siyonizmin döÅŸediÄŸi soykırımcı ırkçı faÅŸizmi çözdüler..

 

Ruslar savaÅŸmadan sıcak denizlere indiler, Ermeni halkı Kürtlerden ve Kürdistandan izole edilerek nasıl bir soykırım gettosuna çekildiÄŸini yavaÅŸta olsa görmeye baÅŸladılar. Yahudi halkı  üstünlük yalan dolanıyla nasıl büyük bir soykırım çemberine alındıklarını her geçen gün biraz daha idrak etmeye baÅŸladılar..

 

Filistinden Afganistana halklar ve ülkeler arasındaki suni-sahte sınırlar hergeçen gün anlamını giderek kayb ediyor.. Bir baÅŸka ifadeyle cihanÅŸumul Kürt kültürü ve Medniyeti tüm insanlığı yeniden sarmaya, dünyayı yeni bir sisteme çekmeye baÅŸladı..

 

Ä°ÅŸte siyonizm burada Kürtler ve Kürdistanı yok ederek dünya hakimiyetinin peÅŸine düÅŸtü..  Nazi soykrımından ermeni tehcirine bilimsel bir çalışma yapıldığında günümüzde iÅŸt-pyd vb. terör lejyonlarını döÅŸeyenlerle, Kennedyi katl edenlerin halklara soykırım oyunları dayatanların hep aynı güçler  oldukları ortaya çıkacaktır..

 

Dünya uyanıyor, ırk-dil-din sınırlarını aşıyor, Dünyanın tek köy olduÄŸu bir sisteme geçiliyor.. + deÄŸerin, soygun-sömürü-soykırımın olmayacağı bir sisteme geçiliyor..  Türkiyenin Asya halklarının, devletlerinin  desteÄŸi ile alanda yaptığı opersayonlar siyonizmin yüzyıllardır döÅŸediÄŸi dünayı düÅŸürme köleleÅŸtirme planlarını bozdu..

 

DÜNYA HALKLARI ULUS DEVLET FAŞİZMÄ°NE KARÅžI HAREKETE GEÇMELÄ°DÄ°RLER..

 

Ermeniler ÅŸimdiden sınırların kaldırılıp Mezopotamya ve Anadolu ile bütünleÅŸmek için can atıyorlar.. Bütün bu geliÅŸmeler siyonist-ırkçı faÅŸizmin, küresel soykırımcı emperyalizmin sonudur. Bu sonu engellemek için ellerinde tek koz var.. Binbir yalan dolanla bir dünya savaşı çıkarma..

 

Çünkü Eremeni soykırımı palavrasının çıkacağı tek kapı dünya savaşıdır.. Kürtler, Türkler, Araplar, Farslar.. siyonizmin inÅŸa ettiÄŸi Ermenistanla –Ä°srail arasına haps edilip soykırıma uÄŸratılmaktadırlar. Ä°srailden Ermenistna halklar ilk fırsatta tüm ulus devletleri gömecek bir sisteme kaymaya baÅŸladılar. Buda ulus devlet faÅŸizmiyle dünyayı soykırım-sömürü arenasına çeviren küresel emeperyalizmin en büyük kabusudur.. Tek ÅŸansları yalan dolanla bir dünya savaşı çıkarma.. Bundan dolayı ermeni soykırımı palvrasını sonuna kadar kullanmaya bakacaklar.. Ama tutmaycak. Ermeni ve yahudi halkı içine alındıkları siyonist soykırım çemberini hem görmeye, hemde çözmeye baÅŸladılar…

 

Mezopotamya daki bu nüfus düÅŸürülürse Asya ve Afrikanın diÄŸer halklarını düÅŸürmek çocuk oyuncağı olacaktır.. Bu gerçeÄŸi Çin, Rus, Hint, Pakistan bütün halklar görmeye baÅŸladı. Siyonist faÅŸizm çatırdıyor ve çöküyor.. ÇöküÅŸünü durdurmak için Kürt halkıyla sonuna kadar oynamaya bakacak.. Ama Kürtler dünyanın kandırılmasını ve düÅŸürülmesini bütün dünya halklarının dikkatinmi Mezopotamyaya çevirerek, çekerek kırdılar..

 

Ermenilerde, Yahudilerde, Rumlarda halkların birbirine asla düÅŸman olmadıkları gerçeÄŸini idrak edecek, yüzyıllardır küresel soyguncu-soykırımcı firma ve ailelerin nasıl milletlerle, insanlıkla oynadıklarını Kürtlere bakarak net bir ÅŸekilde anlayıp göreceklerdir..  

 

Günümüzde Mezopotamya- Kurd Medeniyetinin variscisi Türkiye ve Rusya kapsam alanlarını Çinden afrikanın derinliklerine kadar hızla geniÅŸletmeye baÅŸladılar. Siyonist lobilerin elinde tek bir koz kalıyor. Bir dünya savşı çıkarma ve insanlığın belleÄŸini sıfırlayarak köleÅŸtirme düzenini sürdürme.. Üstün ırk yaftası ile kandırılan yahudi de, soykırıma uÄŸratıldın diye yem edilmeye çalışılan  ermeni halkıda yüzyıldır dönen bu faÅŸist oyunları görmeye içine haps edildikleri ulus devlet faÅŸizmini çözmeye baÅŸladılar..

 

Siyonizmin Ermeni soykırımı yada soykırım oyunlarının ana hedefi, ulus devlet faÅŸizmi ve terör lejyonlarıyla  Mezopotamya –Ä°nsanlık medeniyetini ırk-ırkçılık ve faÅŸizmle yok ederek  dünyayı ve insanlığı düÅŸürme ÅŸeyteni-deccal oyun ve senaryosudur.. Halklar uyanmasa bu senaryo ile dünya patlatılacaktır..

 

ÅžERO GEWERHÄ°YAN- KURDÄ°STANA SOR

Ermeni isyanları kısa bir video tyıklayınız..

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ArÅŸiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAÄžLANTILARIMIZ
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA