ESKİ-YENİ TÜRKİYE SAVAŞI GÖLGESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI..


Bu makale 2018-10-29 11:49:29 eklenmiş ve 732 kez görüntülenmiştir.

 

ESKİ-YENİ TÜRKİYE SAVAŞI GÖLGESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI..

 

Cumhuriyetin kuruluşunun bilmem kaçıncı yılı. Eski diktatör, puta tapıcı-ergenekoncu siyonist zihniyetle, siyonist sistemle, 2000’lerden sonra iktidarı devr alan Osmanlı-İslam Medeniyetinin, insanlık medeniyetinin yeni temsilcileri arasında büyük bir savaş son hız sürmektedir. 

 

Dünyanın en geri totemci kabilelerinde dahi görülmeyen uygulamlar putlar karşısında eğilmeler, ulu önder, ulu liderler zırvaları altında yetmiyormuş gibi ergenkoncu-siyonist zihniyet birde diktatör  kim jong unu geride bırakacak andımız zırvasını da eklemeye çalışarak irademizi ve beynimizi esir almya çalışıyorlar. Çocuklarımızın beynine prangalarını geçirmek için hala tüm güçleri ile saldırmaktadırlar..  Bu saldırının bu kadar uzun sürmesinin nedeni puta tapıcı ırkçı sistemi yıkmaya çalışanlara Kürtler adına ortaya çıktığını iddia edenlerin Kürtlerle ilgi alaklarının olmadığı sahte Kürtler oldu..

 

Yüzyıldır halklara soykırımı dayatan ırkçı tc ve chpsi yetmiyormuş gibi buna birde  atakürtçü hdp’yi eklediler. Bundan dolayı vatandaş anladıki chp-hdp oldukça bu ülkede milli-manevi, tarihi miras misyonuna sahip çıkacak bir muhalefet asla var olmayacak, doğmayacaktır..

 

Bütün bu putçu-totemci saldırıları def eden, vatandaşların yüreğine su serpen ana gelişme ise Türkiye’nin yeni hava limanının açılışı gibi dev bir proje oldu. Ki ben bu hava alnının adını Sultan Vahdettin Airport yada Ottoman Airport olmasını, totemci TC’nin adınında Birleşik Anadolu Cumhuriyeti olmasını dileyerek,  isteyerek çalınan mehterin akli meleklerimi koruduğunu da itiraf etmeliyim.

 

Beyaz Tırkin, Kripto Tırkın temsilcisi olduğu siyon-ergenekon zihniyetin kravatlı, kalın enseli takımı chp de fingirderken, sahillerde viski kadehleri tokuştururken, siyah takımı solcu görünümlü ırkçı takımı da hdp de fingirdeyerek kürdü paketlemeyle iştigal etmektedirler. Beyaz siyah atatırk zihniyeti el lel vererek , kripto kurt atakurtcü bir zihniyetide inşa ederek pkk-hdp gibi çizgilerin kürt halkıyla ilgi alakaları olmadığını da anlamaya  ve görmeye başladık..

 

 

Cumhuriyetin bilmem kaçıncı yılına girdiğimiz bugünde bu totemci-puta tapıcı rejmin bütün izlerini silecek tarihi-miras ve misyonuna sahip çıkacak hayatımızın her alanına zor ve kanun gücü ile döşenen putları, anıt kabirleri yıkıp atacak bu halkı gerçek anlamda temsil edecek siyasal hareketlerin, muhaleftlerin ortaya çıkması ümidi ile Yeni Türkiye’nin tüm vatandaşlarının ergenkeoncu-siyonist ırkçı cumhuriyetten kurtulmalarını diliyorum. Yeni Türkiye’yi  ve kurucularını 80 milyonu kutluyor ve selamlıyoruz..

 

Şimdi özgür iradeden, fikir özgürlüğünden dem vuran, dogmatizim ve totemciliği, puta tapıcılığı  red eden, red ettiğini iddia eden  bir sürü geri zekalı ulu önderli, kurtarıcılı birsürü mesajla bizi boğarken, hata bazıları da bizi arayıp ulu önderli ses dinletirken..  Puta, öndere, lidere, ineğe neye taparsanız tapın ama bize Müslüman Kürd-Türk halkına dayatma hakkınız yok diyerek totemleriyle yatıp kalkmalarını.. Kürt olduğunu iddia eden gerzeklerin de böyle hafifliklere girmemelerini hem bu dünyalarını hemde öbür dünyalrını kayb etmemelerini diliyoruz..

Türkiye’de gerçek bir muhalefet neden doğmuyor, neden iktidar olamıyor. Totemleri putları bu ülkeden kaldıracak  AK Partiyi sollayacak –geçecek kabile ve totem devleti değil, bütün halkları, medeniyetleri kucaklayan ırk-dil,din üstü bir devrimci muhalefete ihtiyaç var. Türkiye’yi totem ve putlardan kurtaracak tarihi miras misyonuna sahip çıkacak Birleşik Anadolu Cumhuriyetini kuracak bir siyasal harekete ve doğuma ihtiyacı var… Bu gerçekler ışığında TR muhalefetine bakın yönetim kadroları %99.9 u kripto. Vatandaş hepsinin defterini dürmedikçe de oynamaya devam edeceklerdir.. Yerel yönetim seçimleri iyi bir fırsat heni Türkiye sathından silmeliyiz. Ardından gerçek muhalefeti ortaya çıkarmalıyız..

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA