CHE TİŞÖRTÜ...


Bu makale 2017-05-06 09:53:33 eklenmiş ve 752 kez görüntülenmiştir.

CHE TİŞÖRTÜ


Önceki akşam aHaber'de "Gezi olayları" ile ilgili ilginç bir belgesel vardı. Megafonla göstericilere anonslar yapılıyor, "3. köprüyü, 3. havalimanını, Kanalİstanbul'u istemiyoruz" diye bağırıyordu birileri. İki tane ağaç uğruna başlatılan gösterilerin, nasıl bir el tarafından kurgulanarak vandallığa dönüştüğünü izledik. Gezi'ye koşan anlı şanlı sanatçılarımızın Che Guevara tişörtleriyle yürüyüşleri değişmiş, kendilerini "En kahraman Rıdvan" edasıyla olayların içine atmışlardı. Mesele iki ağaç değil "DARBE"ydi... Uluslararası organizasyon her yerde sırıtıyordu... Bu ülkede aydın, sanatçı, siyasetçi geçinenlerin aslında nasıl "BOŞ" olduklarına tanıklık ediyorduk. Ne Sırbistan merkezli darbeci Otpor'dan, ne Soros'dan darbe için gelen milyon dolarlardan, ne CIA-MI6- BND işbirliğinden, ne de PKK-komünist-siyasetçi ve dolar milyarderi işadamlarını bir araya toplayan akıldan haberleri vardı. Che Guvera tişörtleriyle Amerikan televizyonlarının muhabirlerini öpüyorlardı.


Küba'da mezarda olan devrimcinin kemikleri sızlıyordu. Olayın perde arkasını dağdaki çoban görüyor, bizim aydın görünümlülerimiz adeta kör oluyordu. Che Guevara tişörtleri giyerek dolar milyarderleri ile darbe yapılmazdı. Che, mezarından çıksa o tişörtü giyenleri döverdi. Bizim entel-dantellerimiz işte ancak bu kadar öngörülüydü. Yıllarca bu ülkede böylesine açmazda olan ve dürtülerek çabuk dolmuşa gelen dünyadan bihaber sermayesever Guevaralarımız her alanda vardı maalesef. Almanya'da Türkler'in kurduğu partinin başkanı da önceki gün Türkiye'deydi. "Almanlar'ın başlattığı Türkiye ve Erdoğan düşmanlığının perde arkasında birinci sırada ekonomi, 3.havalimanına ortak edilmeyişleri ve Frankfurt havaalanının alacağı darbe var" diyordu. Darbe için Gezi'de sokağa çıkanlar Almanlar'ın yediği darbeye meze oluyordu adeta. "Sakın ha 3. havalimanını yapmayın" diye megafonla bağırıyorlardı Che Guevara tişörtü giyenlerin önünde. Eğer o Gezi başarılı olsaydı, bugün Türkiye'de Avrupa'yı titreten ve deliye döndüren mega projelerin hiçbiri olmayacaktı.


Öngörüsüzlüğü tavan yapan aydınlarımız, sanatçılarımız, siyasilerimiz, bugün Che Guevara tişörtü yerine, kendilerini güvende hissetme uğuruna sokaklarda "Fetullah Gülen" tişörtü giyerek gezmek zorunda kalacaklardı. Eğer Gezi'den darbe çıksaydı, o dönemde Yargı-polis-asker üçgeninde güçlü olan FETÖ, iktidarı tamamen ele geçirecekti.


Ne Kemal Kılıçdaroğlu ne de bir başka siyasi liderin bu terör örgütüyle baş edecek ne gücü ne de bir fikri vardı. Zaten siyasi partilere kadar sızan FETÖ hepsini teslim alacaktı.
Che Guevara tişörtü giyen sanatçılarımız Samanyolu tv dizilerinde rol alacak, aydın geçinen yazarlarımız Zaman gazetesinde, Sızıntı dergisinde maaşa bağlanacaktı. "Her yer FETÖ her yer teslimiyet" olacaktı.


FETÖ bağlantılı olduğu CIA emriyle, Pentagondan gelen generallerin yönettiği PKK'ya da Güneydoğu'yu verecek, ülke masa üzerinde parçalanacaktı. Che Guevara tişörtü giyenler, CIA tarafından Amerika'dan yönetilen bir manda ülkesinin aydın geçinen zavallıları durumuna düşecekti. Gezi'de sahne alan sermaye, Galatasaray Lisesi'nden pilav gönderen işadamlarımız da FETÖ liderine 10 bin dolar bağışlayarak kahvaltı kuyruğuna girecekti. Zira Pensilvanya'daki çiftlikte kahvaltı ve el öpmek için kuyruğa giren işadamlarımız 10 bin dolar ödüyordu.


Erdoğan'ı devirmek isteyenler başarılı olduğunda yargı-polis-asker yoluyla köleye dönüştürülecekti. FETÖ'yü halledecek tek kişi bu ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı.


Öngörüsüz aydın görünümlü zavallılar, FETÖ ve onun arkasındaki uluslararası güçle için hizmetkara dönüştürülmüştü. O FETÖ emrindeki pilotlarından birine Rus uçağını düşürterek neredeyse bizi savaşa sokacaktı. Bugün terörist örgüt nedeniyle sadece Rusya ile ticaret hacmimiz 20 milyar dolar altına düşerek yarı yarıya azaldı. Türk halkının kaybettirilen milyarlarca dolar, GEZİ başarılı olduğunda sıfır noktasına gelecek, ülke IMF elemanlarının yönetimine terk edilecek, yeniden borç batağında, fakir bir ülke haline gelecektik. Türkiye'de yıllarca medyayı, sanatı, siyaseti yönetenler BATI dolmuşundan hiç inmeyerek bizi 3.dünya ülkesi haline getirdiler. Onun için 3. köprüye, 3. havalimanına karşı çıktılar. Allah'tan bu ülkede FETÖ'yü halledecek güçlü bir lider vardı. FETÖ'yü halkıyla bitme noktasına getiren ve kefen giyen tabii ki 7 düvelle de çarpışırdı. Bu işler CHE tişörtü giymekle olmazdı!

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA