TÜRKİYE AKP’YLE PARLADI, AKP’YLE DÜŞÜŞE GEÇTI


Bu makale 2015-08-10 01:08:33 eklenmiş ve 595 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE AKP’YLE PARLADI, AKP’YLE  DÜŞÜŞE GEÇTI 

 

Herkes Türkiye’de ne oluyor ne dönüyor diyebirşeyler analamaya çalışıyor. Aslında olan yeni bir şey yok.

 

Osmanlının  yıkılışının ardından  geçen bir  yüzyıl boyunca ne olduysa bugünde o oluyor. Halkları, milleteleri, devletleri  herşeyi ve herkesi atomuna kadar parçalamak ve bitirmek.

 

Burada terör örgütlerinden devletlere, devletlerden siyasi partilere  herkes  kandırabildiği kadar  halkları kandırarak ateşe atıyor. Soykırıma uğratıyor.

 

Son hamlede kara para, kaçakçılık, hırsızlık batağında tamamıyla kirletilen AKP üst yönetimi de bir önceki hükümet yada iktidarlar gibi Nato’ya bir başka deyişle Çinden Afrikaya halkları köleleştiren katil firmaların emrine girdi. Derin devlet ve Natonun bekçiliğine soyunan kirlenmiş AKP üst yapısı bizim kellemiz gideceğine Türkiye’den bize ne geri çarkına girdiler.

 

Kürtlerin içindeki ihanetçilerle, Derin  AKP-NATO işbirliği yaparak önce Kobanide soykırım yaptılar. Ardından Suruç’ta sosyalist gençleri soykırıma uğrattılar.

 

Bundan sonra AKP ve Natonun ana hedefi Daiş vb. terör çetelerini iyice güçlendirerek bölgenin tümünü bu lejyon ordularla kontrol altına almak olacak.  Bir başka deyişle Türkiye bölünüp parçalanmasa bile tarihi misyonuna dönme, tarihsel misyon ve mirasına sahip çıkma stratejisi yok edildi. Tamamıyla esir alındı.

 

Nato’nun (Katil Firmaların) yüzyıldır devam eden bu planında bir değişiklik yok. Burada en büyük sorun bu saldırının ana merkezinde olan Kürtlerin bunca güce, bunca fedeakarlığa rağmen onlar adına ortaya çıkan örgütlerinde aynen TC gibi halkı yada halkları yanıltmaları. Bu koşullarda (Yüzyıldır Küresel katil firmaların, güçlerin tüm halkları soykırıma uğrattığı bilindiği halde ) bağımsız Kürdistan, TC ırkçılığında ki tüm hastalıkların Kürtlere bulaştırılmaya çalışılması yüzlerce Kürt gencinin, gerillasının, asker, polis ve vatandaşın imha edilmesiyle devam eden sürece onlar da TC kadar halkı halkları yanıltmışları.

 

En gerzek insan dahi bilir ki Türkiye’nin düze çıkmsı için merkezinde muhakak Kürtlerin yer aldığı bir iktidar şart. Çünkü derin güçler, Natosu, oyun kurucular güçlü bir aşireti ve koruması olmayan bir başbakanı, genelkurmayı kim olursa olsun iki dakikada esir alacak bin yılların pislik pratiklerine sahiptirler. Türkiye’de dikkat edildiğinde bu anlamda çevresi, akraba erkanı az olan, özünde bu toprakların çocuğu olmayan köksüz  göçmenler hep değerlendirilmiş ülke ve vatandaş bunlar eliyle düşürülmüştür.

 

Türkiye toplumu yavaş’da olsa bu gerçeği kavradı. Merkezinde Kürtlerin güçlü olduğu sisayal yapılanmaların şart olduğunu görmeye başladı. Diğer nedenlerle bu ana gerçek buluştuğunda  KCK’nın bu gelişmeyi önceden okuyup en azından 5-10 yıl Türiye’den çekilmesi lazımdı. Ama tam aksi yapıldı. Bir ara barış süreci başladığında ki gövde gösterisi hatası bu süreçte de hep devam etdi.

 

Katil firmaların TC ayağı ve Nato ayağı birleşerek  Daiş vb. başına islam kelimesi getirilen vatansız kiralık katilleri bölgeye yerleştirmek için iyi bir fırsat doğdu. Uçaklar Kürdistanda verimli alanları ve ormanları hedef aldılar. Bir başka deyişle altında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayıncaya kadar Yüzyıldır süren Kürdistanı insansızlaştırma politikası TC-Nato tarafından yeniden yürürlüğe koyuldu.

 

Çinden Afrikanın derinliklerine müslüman halkların düşürülmesi son aşamada Rusyanın imhası ve işgalidir. Bu gerçeği Ruslar tam olarak görmeselerde his etmeye başaladılar.

 

Halkların köleleşip düşürülmesinin 1. Ayağı tarihboyunca Ortadoğunun bel kemiği olan Kürtlerin düşürülmesi, 2. Ayağı ise tüm halkların, devletlerin nefessiz bırakılıp köleleştirilmesi; ardından Rusların tarihten silinmesi hedeflenmektedir...

Dünyayı kapitalizm- kominizm diye bölen katil firmalar Rusların dünya sahnesine yeniden çıkmasını engelleyemediler. El değmemiş devasa bir coğrafya, devasa  bir güç katil firmaların dünyayla oyuncak gibi oynamasını engelliyor. Yani her zaman söylediğimiz gibi Mezopotamya (Kürtler) düşerse  tüm dünya düşecek…

 

Bu küresel saldırı karşısında Kürt Örgütleri acilen Rusya ile stratejik işbirliğini geliştirmeli. Kendi içlerindeki katil firmaların temsilcilerini, ajanlarını deşifre etmeliler. Aksine düşman,  Kürtler adına ortaya çıkan örgütleri hem kevgire, hemde oyuncağa çevirecek her tür donanıma sahiptir…

 

İşin özü artık TC dahil hiçbir devletin, hiçbir örgütün  halkların içinde bulunduğu soykırım koşulları ilgilendirmiyor. Yüzyıldır süren istikrarsızlık, katil firmaların amansız saldrıısı devletleri ve örgütleri sersem koyuna çevirmiştir.

 

Kürtler Kafkaslardan Doğu Avrupa sınırlarına bu sürece İran halkını da dahil ederek tüm halkları kapsayan yeni bir siyasal birliğin oluşması için derhal harekete geçmeliler. Bu yapılanmanın oturması içinde Rusya’nın desteği şarttır. Rusya böylesi bir siyasal oluşuma destek vermezse Rusların yok edilmesine göz yumuyor olacaktır. Tarihin bir başka diliminde olmadığı kadar Rus halkının ve Ortadoğu halklarının kaderleri birbirlerine bağlanmıştır.

 

Bu stratejiyi 1-2 yıl öncesine kadar AKP iktidarındaki Türkiye yapabilir algısı az çok hayat bulurken son derin AKP-Nato- Derin Kürt operasyonu yukarda da ifade ettiğimiz gibi tarihi misyon ve mirasına sahip çıkan AKP’yi yerle bir ederek eski Türkiyenin aynısı bir siyasi pari enkazı ortya çıkardı.

 

Katil firmaların ve güdümlerindeki nato ve derin yapıların  en büyük kozlarından biride Turan fikriyle türki ve diğer halkları çatıştırma olacaktır. Ulu türk dünyayı yeniden dizayn edecektir... (daiş, nusra vb. kaide, talibanın orta asya ayağını turan olarak oturtmaya bakacaktır. http://www.dkmhaber.com//kose-yazisi/10035/soykirim-oyunlari-ve-pan-turanizm.html  )

 

Sonuç olarak merkezinde Rus halkının bulunduğu dünyanın tüm halklarını soykırım ve köleleştirme operasyonu son bir yüzyıldır hızından hiçbirşey kaybetmeden son hızıyla sürmektedir. Doğu Türkistandan Afrikanın derinliklerine halkların düşmesi için tüm ağlar ustaca döşenmiştir. Bu anlamda Rusya hangi örgütün içinde kim hangi güce çalışıyoru çözüp derhal küresel bazda hareketa geçmelidir… Aksine insanlığın geleceği, hedef haline getirilen halkların geleceği  için geç kalınmış olacaktır. Bu soykırım koşullarında bağımsız Kürdistan ya zır cahilliktir. Yada Kürtlere ihanetin daniskasıdır.

 

 

Kürtler kendileri adına ortaya çıkan (üst yönetim) herkesi artık kontrol edecek mekanizma geliştirmelidirler. Son bir yüzyıldır Kürtler tüm dünyaya yol gösteren büyük bir lider ortaya çıkardı. (Abdullah Öcalan) . Onu dinlememeleri Kürt halına zarar vermez ama kürtler  adına ortaya çıkan tüm örgütleri yerle bir edebilir. Çünkü halk çaktırmadan desteğini tüm örgütlerden çeker…

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA