KÜRTLERE KARŞI İFTİRA VE SALDIRILAR HAD SAFHAYA ÇIKTI...


Bu makale 2015-06-25 12:51:16 eklenmiş ve 594 kez görüntülenmiştir.

KÜRTLERE KARŞI İFTİRA VE SALDIRILAR HAD SAFHAYA ÇIKTI...

 

Sabah yediden, beri haberleri izliyorum.yalancı ahlaksız iktidar medyası'nın beslemeleri , kulaklarımızı adeta tırmalayan yalancı çirkin,borazana benzeyen ses tonlarıyla,palavra yaymaya devam ediyorlar.neymiş YPG güçleri rojavada 20 bin kişilik,Türkmen kasabasının, boşaltılması için talimat vermiş.evlerinden çıkmayan Türkmenler'in evleri Amerikan uçakları tarafından bombardıman ediliyormuş.vay,vay yalanlarınızla cehenneme gidin.

 

Yıllardır büyük demokratik, hukuk devleti palavrasıyla,bu ülkede yaşayan herkesin hakını hukukunu gasp ettiniz. Kürtlerin güneyde, Güney batıda yani Başur ve rojava olarak tabir ettiğimiz alanlarda izledikleri demokratik yaşam politikaları federal Kürdistan'da 5 resmi dilin olması rojavada uluslararsı demokratik kamuoyunda takdir ettiği Kürt ,Arap ,Türkmen.asuri-arap...  etnise gibi farklı bütün ırklara yaklaşım, bütün inançlara saygı politikası bu kuduzları Çıldırttı.

 

Yıllarca 12Eylül 1980 darbesini yapan cuntacıları yargılayacak bir irade ve cesaret örneği dahi gösteremeyen bizde çok işkence gördük, palavraları arkasına gizlenen, bu palavralarını zaman ,zaman yaymalarına rağmen herşeyin üzerini örtmeye çalıştılar.  

 

Devrimciler asılması, faili meçhullerle kuşatılması, Ceza evlerinde yıllarca süren ölüm oruçları,  bedenlerini yakarcasına ölüme meydan okuyup canları pahasına bedeller ödeyenler... Halkın her kesiminden namuslu insanlar ödedikleri bu bedellerle Türkiye'de askeri vesayetin gücünü kırdılar.

 

Bu mücadele sayesinde bugün iktidar olanlar, gerçekleri ters yüz ederek kahramanlık naralarının yanı sıra Kürtlere saldırıda da bir an olsun geri adım atmıyorlar. Halbuki Kürtlerin verdiği mücadele olmasaydı bırakın generalleri çavuşlar ve onbaşılar bile bu yüreksizleri, değil iktidar çöpçü bile yapmazdı... Kürtler sayesinde ele geçirdikleri koltukları binbir oyun ve yalanla Kürtlere karşı kullanıyorlar...

 

Bütün dünya alem görüyor, yaşıyor. Halkları terörden, terör çetelerinden canı pahasına koruyan, asla ırk ayırımı yapmayan  tek güç Kürtler. Bu da bölge ve dünya genelinde Kürtlere büyük bir sempati getirdi. Kürtler sayesinde iktidar olanlar Kürtlerin bu yükselişi karşısında paniğe kapılmaya başladılar, işbirlikçi yüzlerini gizlemek için yine Kürtlere saldırıya geçtiler.

 

Ama yakın tarihe baktığımızda Türkiye halkı-halklarını kandırılabilir diye gören iktidar ve partiler  tarihin çöp sepeti ile  doludur. Kürtler Türkiye'deki tüm devrimci, demokrat, gerçek Müslüman, gerçek namuslu vatansever insanlarlarla... toplumun namuslu ve vicdanlı tüm kesimleri ile iktidara yürüyüş yoluna kendileri girdiler. Bu korku ve saldırıların temel nedeni bu.

 

 

İsrail karşıtı gözüküp perde arkasından malı götürme, ticareti  üst safhada tutma, gizli görüşmeler gırla, yapılan gizli görüşmelerin ardından terör çetelerini yeniden Kobaneye saldırtma... Bütün bu oyunları gizlemek, halk ve halklara düşmanlığı gizlemek için hedef şaşırtma tarihin en büyük palavrasına imza atmayı da beraberinde getiriyor. Kürtler etnik temizlik yapıyor. Bölgede kurulu devletler bölgenin diğer halklarına olduğu gibi Kürtlere büyük  tuzaklar kurmaktan bir an bile geri adım atmıyorlar... Türkiye -İsrail arasında ticaret,  ilişkiler, gizli -açık görüşmeler, oyunlar  sınırsız. Evini toprağını korumaya çalışan Kürt etnik temizlik yapıyor palavralarıyla ablukaya alınıyor...

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA