İnsanlığın Çirkin Yüzü Siyasete Merhaba!


Bu makale 2015-04-25 10:15:56 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

İnsanlığın Çirkin Yüzü Siyasete Merhaba!

 

         Sayın basın, değerli okuyucular hepinize merhaba. Der ya peygamberimiz; “ Merhaba ey kani irfan merhaba, merhaba ey Ali Sultan merhaba!” misali… Buradan güncel siyaset yapan siyasilere de merhaba! Siyasette yön belirlemeye çalışan başarısız STK’lara da merhaba. Dini gitti, mezhebi karıştırıp siyaset yapanlara da merhaba. İnançlı insanların duyguları üzerinden halkının değerlerini sömüren siyasilere de merhaba.

         Masum ve inançlı insanların duygularını sömürerek onları kandırmaya çalışan beşeriyetsiz siyasilere de merhaba. Vaatlerini beyan eden ancak seçimden seçime sunan, vaatleri yerine getirmekten acizlik sunan günün siyasileri gibi her öğrenciye bir tablet bilgisayar, her okula akıllı tahta sunan 13 yıllık iktidarın başarısızlıklarına da merhaba!

         Yatlar, katlar, gemiler şahane; masum insanların duygularını sömürerek kandırmak da bahane. Onları kandıranlara da merhaba!

         Günümüz çağında krallar tek tek yok olurken güzelim ülkemizde yeni krallıklar kuran zavallılara da merhaba!

         Bu kadar olumsuzluklar karşısında proje üretmekten aciz kalan muhalefeti kendine kar gören zavallılara merhaba!

         Ucuz kahramanlıklara son! Ülkem üzerinde oynanan oyunlara da son! Halkımı aptal sayanlara da son! Duygular ve değerler üzerinden siyaset yapan, bunca vaatlerini yerine getirmeyen başarısız siyasilere de son!

         Namuslu, onurlu, ülkemi yarınlara taşıyacak, huzur ve refah sağlayacak, savaşın olmadığı barıştan yana uygar medeni toplumlar oluşturacak, kanlar üzerinden siyaset yapmayacak, yetenekli siyasilere merhaba!

 

         Dur yolcu! Ne bastığın yerler ne de gidemediğin yerler asla senin değildir. İyi düşün, sağlıklı kararlar ver, akıllı politikalar üret, bu halkı hiçe saymaktan vazgeç. Bir gün sana da öyle bir şamar atarlar ki nerede olduğunu bilemezsin. Akıllı ol. Saygılarımla…

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA