AK Parti İlçe Teşkilatından Ağrı Tutak'a Ziyaret

AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Teşkilatı, kardeş ilçesi olan Ağrı'nın Tutak ilçesine 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bu haber 26 Haziran 2013, Çarşamba 13:27:36 eklenmiş ve 1257 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Teşkilatı, kardeş ilçesi olan Ağrı'nın Tutak ilçesine 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete; Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, ilçe başkan yardımcıları Suat İpar, Mehmet Nuri Turan, Mesut Ateşsönmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri; Sabri Tok, Aydın Balkıs, Adnan Temizer ve parti üyeleri katıldı.

Gaziantep heyeti; AK Parti Tutak İlçe Başkanı Zülfikar Çiftçi, Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Ağaoğlu, Tutak İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi ve AK Parti Muş Malazgirt İlçe Başkanı Abdullah Tekin'i de ziyaret ederek, bakır işleme hediye etti. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, boyunca fikir, örf, adet, kültür ve görüş alışverişleri yaptıkları ifade eden Coşkun,  "Tutak ilçesine yapmış olduğumuz ziyaret oldukça verimli geçti. Bundan sonraki süreçte de ziyaretler karşılıklı olarak devam edecek. Ortak akılla projelere imza atacağız." diye konuştu.

   

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA