Barış Sürecine Dövmeli Destek

Barış Sürecine Dövmeli Destek
Bu haber 17 Mayıs 2013, Cuma 10:37:45 eklenmiş ve 1282 kez görüntülenmiştir.
Barış Sürecine Dövmeli Destek

Merkezi Iğdır’da bulunan Toplumsal İlerleme Derneği (TİDER) Başkanı Murat Akkuş’tan barış sürecine dövmeli destek. Iğdır Doğuş Gazetesinin de sahibi olan Başkan Akkuş, Iğdır merkez yeraltı çarşısında bulunan Class Tatto İletişim’de kalbinin üstüne barışı sembolize eden gagasında zeytin dalı olan güvercin dövmesi yaptırdı. 
Barışa Iğdır’dan bir ses vermek istediğini belirten TİDER başkanı Murat Akkuş barış dövmesini yaptırırken şöyle dedi; “Analar Ağlamasın sloganıyla çıkılan bu yolda, Barış Sürecinde ülkemiz bu sorunu aştığı zaman Türkiye'miz şaha kalkacaktır. Türkiye, bu konuda çok önemli aşama kat etti. Bundan sonra Türkiye'nin daha dikkatli olması gerekiyor. Türkiye düşmanları, Türkiye'nin ilerlemesi, büyümesinden ve barışa erişmesinden yana olmayanlar alçakça saldırılar yapabilirler. Olası provokasyonlar süreci etkilememeli çıkılan yolda istikrarlı devam edilmelidir.  Türkiye bu sıkıntıdan kurtulmalıdır. Ondan sonra Türkiye'yi tutabilene aşkolsun. Şu dönem başarı ile tamamlandığında İstihdam ve yatırımlarda da önemli ölçüde artışlar görülecektir. Artık Türkiye’nin demokratikleşmesi Kürt sorununda barış ve çözüm için somut adım atma zamanıdır. Artık savaş ve çatışma değil, barış istiyoruz buna katkı sunabilecek herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Çünkü insanlarımız barışa hasret, Türkiye insanı eşitlik ve adalet istiyor, Türkiye insanı demokratik eşitlikçi özgürlükçü ve sosyal bir yeni anayasa istiyor. Bu bağlamda barışa bir ses verebilmek adına göğsüme kalbimin üstüne ilk kez barışı sembolize eden bir dövme yaptırdım. Tüm yurttaşlarımızı barış sürecine katkı sunmaya çağırıyorum” dedi.

            Her çeşit kalıcı ve geçici dövme yaptıklarını belirten Class Tatto İletişim’in işletmecisi Ahmet Alp ise Böylesine anlamlı bir dövme yaptıkları için memnuniyetini dile getirdi. Kendilerinin de sonuna kadar barış sürecini desteklediklerini söyleyen Dövmeci Ahmet Alp, “TİDER başkanı gazeteci ağabeyimiz Murat Akkuş’u bu yaratıcı davranışından dolayı kutluyorum. Bu aslında barışa olan özleminin ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Çözüm süreci ülkemizin önünü açacaktır” dedi. 

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA