ŞİT ve DEMİR KARDEŞLER TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE YENİ YATIRIMLARA ÖNE ÇIKTILAR..

2000 li yıllardan beri turizm hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızdan Çetin ŞİT bu sektörde faaliyet gösteren DEMİR Kardeşler yeni yatırımlara imza atmaya, yeni yatırımlarla öne çıkmaya başladılar..
Bu haber 2019-08-19 12:52:45 eklenmiş ve 1217 kez görüntülenmiştir.

ŞİT ve DEMİR KARDEŞLER TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE YENİ YATIRIMLARA ÖNE ÇIKTILAR..

 

2000 li yıllardan beri turizm hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızdan Çetin ŞİT bu sektörde faaliyet gösteren Yıldız Kardeşler yeni yatırımlara imza atmaya, yeni yatırımlarla öne çıkmaya başladılar..

 

ÇETİN ŞİT, YENİKÖY İSKELE BALIK RESTAURANTI DA ALDI..

 

2000 li yıllardan beri turizm hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızdan Çetin ŞİT giderek bu sektörde dahada büyümeye başladı. 2000 li yıllarda Galata Köprüsünde MER Balıkla turizm hizmet sektöründe giris yapan SİT,Galata köprüsünün ardından Boğazın İncilerinden olan Sarıyer ilçesi başta olmak üzere İstanbul Boğazında MER Balık,Paella  Balık,gibi nadide mekanlara imza atan SİT 2019 yılında Yeniköyün en güzel noktasında bulunan  İstanbul Boğazı bitişinde yer alan harika manzarasıyla insanı büyüleyen Yeniköy İskele Balığı da alarak bir turizm hizmet sektöründe büyümeye devam etti.turizm hizmet sektöründe ŞİT son zamanlarda en iyi büyüyen iş adamlarından biri oldu.

 

DEMİR KARDEŞLER KAFULİ BALIKLA MÜKEMMEL Bir mekana daha imza attılar..

 

Halil DEMİR

Boğzın Avrupa yakasında Sarıyer Kireçburnu balıkçısı, Peskator Balık vb. bir çok mekanla öne çıkan Murat DEMİR ve Halil DEMİR kardeşler İstanbul Anadolu Yakasında ise turim hizmet sektöründe Kafuli Balık ile büyümeye devam ediyorlar.

 

Ataşehir Gökdelenleri içinde faaliyete başlayan Kafuli Balık, Balık Restaoranı olarak en güzel mekanlardan biri olarak öne çıktı , faaliyete başladı.. Halil DEMİR'in başinda bulunduğu Kafuli Balık Ataşehir Bölgesinin en nadide balık resteurantlarından biri olarak şimdiden çekim merkezi olmaya başladı..

 

2019,  Turizm Hizmet sektörü başta olmak üzere  Sarıyer ve Ataşehirde yeme içme gıda sektöründe Limanda Balık, Paella ve Kireçburnu balıkçısı,  gıda sektöründe ise İstanbul ve diğer bölgelere su ürünleri, balık dağıtım ağı ile Saffet Balıkçılık, doğu-batı yeme-içmne kültürünü bir araya getiren Sarıyer Kireçburnun da yer alan benzersiz konsepriyle Aryas ve Aktan Şarküterleri öne çıkarken.. Yeme içme sektöründe ise Yonca Kebap (Sarıyer Bursa İskender) ile Mc Royal Fırın ile bitişiğindeki Yıldız Lokantası oldular. Yaz sezonuna girerken Elmas Kum plajı ve içindeki tesisler ise en iyi çekim merkezleri oldular..

 

Ataşehirde yeme içme ve gıda mekanlarına kısaca değineceksek, Nebioğlu Döner sunduğu doğal-organik dönerle, ortaya koyduğu eşsiz tat lezetlerle Ataşehir gökdelenleri arasında en nadide mekanlardan biri olurken Nebioğlu Döner aynı zamanda İstanbulun diğer ilçelerinden insanları da Ataşehire çekmeye başlayan bir mekan bir çekim merkezi olmaya başladı.. oldu. Nebioğlu Döneri Mevlana Mahallesinde yer alan Site Kabçısı-Site Et ile Et Dağıtım Firması Nefis Et-Nefis Gıda takip ederken.. Kafuli Balık Noktasına yakın Nova İş Merkezi girişinde yewr alan Golden Brigce Cafe Restaurant ise Ataşehirli gençln en çok tercik ettiği mekanlar arasında yer almaktadır..

Bütün Bu Firmaları Tüm Detayları ile Görmek İçin İş Dünyası –Firmalar aitemize bakınız..

İŞ DÜNYASI FİRMALAR

SİTEMİZE BAKINIZ..

İŞ DÜNYASI –FİRMALAR

TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : ŞİT ve YILDIZ KARDEŞLER TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE YENİ YATIRIMLARA ÖNE ÇIKTILAR..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA