SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ KURULDU..

Kars –Ardahan Iğdır nüfusunun açık ara 1. Olduğu ilçelerden biri olan Sancaktepede Kars İl Derneğinin kurulmasıyla kai dernekçiliği tarihe karıştı..
Bu haber 2019-08-12 18:27:22 eklenmiş ve 1787 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ KURULDU..

 

İSTANBUL ANADOLU  YAKASINDA 2019 YILININ EN ÖNEMLİ STK ATILIMI SANCAKTEPER KARS DERNEĞİ İLE ATILDI.. Kars –Ardahan Iğdır nüfusunun açık ara 1. Olduğu ilçelerden biri olan Sancaktepede Kars İl Derneğinin kurulmasıyla kai komedisi de tarihe karıştı..

 

İstanbul Avrupa Yakasında 2016-17 yıllarından itibaren Esenyurt Karslılar Kültür ve Dayanışma Dernekleri ortaya çıkarken bu gelişme İstanbul Anadolu yakasına sıçramamıştı.. Bu yakada tek tük tabela da olsa birkaç kai derneği varlığını sürdürüyordu.. Sancaktepe Kars İl Derneğinin kurulmasıyla İstanbul Anadolu Yakasındaki Kai komedisi de tarih oldu.

 

İşte bu atılım 2019 yılında eski kaisiad yk üyesi, aynı zamanda uzun yıllar kars başköy dernek başkanlığını yapan iş adamı Casim yıldırımla geldi.. Yıldırım ve Arkadaşları Sancaktepe Kars İl Derneğini bu yıl Mayıs Ayında kurarak resmen hayata geçirdiler. Sancaktepe Kars il derneğini kurdular. Sancaktepe Kars il Derneğinin  kurulmasıyla birlikte tek-tükte olsa İstanbul Anadolu yakasında halen tabela olarak varlıklarını sürdüren kai il dernekleri de toptan tarihe karıştılar..

 

Sancaktepe Kars İl Derneği Kurucu kadro -Yönetim Kurulu Üyeleri Aşağıdaki İsimlerden Oluşmaktadırlar..

Asil Yönetim

Başkan Casim Yıldırım, Bşk Yrd, Halim Yıldırım, Bşk Yrd. Tarkan Yalçın, Şefik Duman (Muhasip) , Emin Gündoğdu YK Üyesi, Baki Polat, Sabri Yılmaz, Harun Babayiğit, Cemal Kaya, Aydın Kılıç, Ümit Çimen, Erbay Yağişan, Nevzat Kurt, Kasım Ataoğlu YK Üyesi.. 

 

Yedek Yönetim: Nafiz Yıldırım, Ekrem Arslan, RaKuytak, Menderes Yılmaz, Fikret Sarıdağ, İlyas Karakoç, Yaşar Gündoğdu, Seyfettin Kurt, Nesim Bilge, Cenim Çimen, Hikmet Kurt, Aladdin Duman..

 

Esenyurt vb. ilçelerde de Kars derneklerinin kuruması, bu yıl Sancaktepede Kars derneğinin kurulması Kars Federasyonu gibi daha büyük oluşumların yolunu açtığı gibi, Serhat İlleri STK yapılanması bundan sonra daha sağlıklı ve sağlam bir şekilde rayına oturacaktır..

 

STK alanının uzman yayını Doğu Medya aracılığı ile İstanbuldaki tüm Karslıların, hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlayan Başkan Casim Yıldırım ve YK üyeleri.. önümüzdeki aylarda yoğun bir programla sahada olacaklarını belirttiler.. Her parti ve görüşten Karslının yönetimde yer aldığı Sancaktepe Karslılar Derneğini ziyaret ettiğimizde  AK Parti Sancaktepe YK üyesi de olan  Halim Yıldırım hemşerilerimize en iyi, şekilde yardımcı olurken ve arı gibi çalışırken YK üyelerinin harcadığı efor ve çabaya da şahit olduk..

 

Dernek açıldığından beri onlarca toplantının yanı sıra Eski Ulaştırma bakanı Ahmet Arslan ve önde gelen tüm Karslıların akınına uğradı. İstanbul Anadolu Yakasında Kar5s Dernekçiliği ile ilgili büyük bir boşluğu kapattıkları için başkan Casim Yıldırım ve arkadaşlarını tebrik ettiler. Doğu  Medya olarakj sürekli bu önemli oluşumu takip etdik..

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ KURULDU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA