BAYRAMA SAYILI GÜNLER KALA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..

Bayrama sayılı günler kala birçok hemşerimiz hakkın rahmetine kavuştular, aramızdan ayrıldılar.
Bu haber 2019-08-12 18:24:49 eklenmiş ve 1425 kez görüntülenmiştir.

BAYRAMA SAYILI GÜNLER KALA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..

 

Ölümde Yaşamda hayatın bir gerçeği,, Bayramlarda tüm vatandaşlar gibi hemşerilerimizin en büyük işlerinden biri vefat eden yakınlarını ve akrabalarını, şehitlerini ziyaret etmek oldu. Bu anlamda mezarlıklar doldu taştı. Bayrama sayılı günler kala birçok hemşerimiz hakkın rahmetine kavuştular, aramızdan ayrıldılar. 

 

Bu hemşerilerimizden Beykoz ikamet eden kısa bir süre önce emekli olan Cafer Yıldız, hayatın yıllar içinde getirdiği  ağır yüklerin birikimi ile genç yaşta kalbine yenilerek aramızdan ayrılırken, efendiliği,örnek kişiliği ve ahlakıyla önemli bir iz bıraktı.  İyi bir insan, iyi bir aile babası herkesin sevdiği bir isimdi.. Vefatında siyasi partilerden stklara yüzlerce hemşerimiz hazır bulundular. Birlikte son yoğluna uğurladılar. Cafer Yıldız Paşbahçede Esnaflık Yapan Ramzan Yıldızın abisiydi. Yine Beykozdan  Balıkçı Osman olarak bilinen Beykozun en eski  esnaflarından gemi- vapur Büfeleri işleten iş adamı Öztürk Demirin ve Erol Demirin babası Osman Demirde hakkın rahmetine yürüyen bir diğer hemşerimiz oldu.

Her iki hemşerimizde binlerce hemşerimizin katılımı ile son yolculuklarına dualarla uğurlandılar. Vefatların ardından yine bölgemizin belediye4si görevi gören Panig Derneği çadırdan yemeğe alt yapıyı en güzel şekilde hazırlayarak hemşerilerimize gereken hizmeti en iyi şekilde verdiler..

Doğu Medya ve STKlarımız adına hakka yürüyen tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı  ve sabır diliyoruz..

ETİKETLER : BAYRAMA SAYILI GÜNLER KALA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA