Iğdır Diyanet Vakfı İki Bin Aileye Kurban Eti Dağıttı

Kurbanlık hayvanlar, hayvan kesim yerlerinde kesilip, ambalajlanarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi
Bu haber 2019-08-12 13:59:21 eklenmiş ve 1547 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Türkiye Diyanet Vakfı Iğdır Şubesi Iğdır İl Müftülüğünün organizesinde  ‘Yurt İçi ve Yurt Dışı Vekâletten Kurban Kesme Organizasyonu’ kapsamında Iğdır ve ilçelerinde yaklaşık iki bin aileye kurban eti dağıttı.

Iğdır  İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı İşbirliğiyle düzenlenen, ‘Yurt İçi ve Yurt Dışı Vekâletten Kurban Kesme Organizasyonu’ kapsamında 287 hisse kurban vekâletini iki bin aileye dağıttı.

Kurbanlık hayvanlar, hayvan kesim yerlerinde kesilip, ambalajlanarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Iğdır İl Temsilcisi Ömer Kaya, kesilen kurbanlıkların daha önce tespit edilen mağdur ve ihtiyaç sahibi aileler ile şehit, gazi yakınları ve öğrencilere dağıtıklarını söyledi.

Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin tarafından kurban eti dağıtım organizasyonu yönetmesi için görevlendirilen Ömer Kaya, müftülük çalışanlarıyla birlikte bu işi en güzel şekilde yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle yapılan bu organizasyon kapsamında kurbanlık hayvanları kesip ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza ulaştırdık. Bu yıl Iğdır il genelinde yaklaşık iki bin aileye kurban etini ulaştırdık. Müftülük çalışanlarımızla birlikte, temiz bir ortamda kesilen kurbanlıkları paketledik. Paketlediğimiz bu kurban etlerini il merkezi ile ilçelerde daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.” dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA