NE BODRUM NE ALANYA, NEDE MARMARİS, HEPSİ WAN’A AKIN ETDİ..

NE BODRUM NE ALANYA, NEDE MARMARİS, HEPSİ WAN’A AKIN ETDİ..
Bu haber 2019-08-10 07:57:53 eklenmiş ve 1212 kez görüntülenmiştir.

NE BODRUM NE ALANYA, NEDE MARMARİS, HEPSİ WAN’A AKIN ETDİ..

 

Kurban Bayramı tatili için Van'a gelen İranlı turistlerle etraf coğrafya insanı  esnafın yüzünü güldürdü. Van merkeze 100 kilometre uzaklıkta bulunan Kapıköy Sınır Kapısı'ndan Van'a giriş yapan İranlı sayısı her geçen gün artarken, Azarbeycan Iak Kürdistanı, Ermenistn. Gürcistandan da Kuzey Kürdistana büyük bir akım var.. İranlılar başta olmak üzere turistler gündüzleri bol bol alışveriş yapıyor, geceleri ise soluğu eğlence mekanlarında alıyorlar.

 

TR’nin devlet olarak fetö ve pkk terörünü gömmesi her alanda Kürdistanın şahlanışı oldu. Kürdistan tarihsel mirası ve misyonu gereği halkların birbiriyle buluştuğu çekim merkezi olmaya başladı.. Siyobistlerin Kürdistanı derinden işgal etme, Kürtleri ve kürdistanı düşürmeye yönelik yüz yıldır devam eden soykırım projeleri etraf coğrafya halkları tarafından da görülmeye ve anlaşılmaya başlandı..

 

Asya halklarının yavaşta olsa yüzyıldır Kürdistana Mezopotamyaya yönelik siyonist işgali –soykırım oyunlarını görmeleri Rus vb. halkların sahaya inmesi Kürdistanı-Mezopotamyayı Ortdaoğu ve Kafkasların ticaret ve turizm başkenti olmaya doğru hızla yükseltiyor..

Kürdistan tarihi dokusu nedeniyle yılda 1 milyar turist çekme potansiyeli olmasına rağmen sitonist işgalin dayattığı diktatör deetler ve terör lejyonları nedeniyle yüz yıldır dünyadan izole edilmişti. Bu soykırım ve işgal planı giderek deşifre ve sona doğru geriletildi.. Önümüzdeki on yıllarda dünyanın en büyük turizm merkezi Kurdistan olacak..

 

Kürt halkı Kürdistan üzerindeki diktatör devlet yapılanmaları, terör lejyonları, kripto kürtlerle siyonistlerin  aynen filistini dolar-para oyunları ile işgal tehlikesi bütün kürdistan için  en büyük tehlike ve tehdit olarak varlığını sürmektedir.. Bu siyonist tehdit ve tehlike ortadan kalktığında Kürdistan yılda bir milyardan fazla turistle dünyanın en zengin coğrafyalarından biri olacak.. Bu potansiyelin hayata geçmesi içinde rus-çin-japon, hintli gibi asya halklarının tur vb. firmalarının uyanıp harekete geçmeleri, siyonist israilin mezopotamya ve kurdistanı işgal işin kurulduğunu.. siyonistlerin dolar para oyunlarını onlara yedirmeleri ile mümkün olacaktır.. Kürdistanda siyaset ve stk alanı siyonistler tarafından derinden işgal edildiğinden.. Bu yönlü gerçekler ne kürt halkına nede dünya halklarına taşınmamaktadır.. Rusya- Çin ve asya halkları ilerde tarihten silinmek istenmiyorlarsa Mezopotamyada dönen siyonist oyunların tümünü hücrelerine kadar çözüp siyonistlere yedirmek ve siyonist israili ekarte etmek ve yıkmak zorundadırlar..

 

 

ETİKETLER : NE BODRUM NE ALANYA NEDE MARMARİS HEPSİ WAN’A AKIN ETDİ..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA