TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

Turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Tahsin Yıldızın oğlu Seyfettin Enes Yıldızın hayatını Tuba Çankaya ile birleştirdiği düğüne iş-stk -aiyaset dünyasın yoğun bir katılım oldu..
Bu haber 2019-08-05 22:30:32 eklenmiş ve 1369 kez görüntülenmiştir.

TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE  BULUŞTU..

 ]

Turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Tahsin Yıldızın oğlu Seyfettin Enes Yıldızın hayatını  Tuba Çankaya ile birleştirdiği düğüne turizm -hizmet sektörü başta olmak üzere, iş-stk -aiyaset dünyasın yoğun bir katılım oldu Yıldız ve Çankaya aileleri başta olmak üzere damat ve gelinin yakın çevresinden yoğun bir katılım oldu..


 HABER FOTO-VİDEO GÖRSELLER..

 

Gelin Adayının Karadenizli olmasından dolayı  bir taraftan Serhat Bölgesi-Karadeniz bölgesi akrabalık bağları ile birbirine bağlanırken, Marmaristan İstanbula, İstanbul Boğazına turizm- hizmet sektörünün önde gelen tüm temsilcileri, siyasi partilerden, stklardan  davetlilere binlerce hemşerimiz bu düğünmde bir birleriyle buluştu..

 HABER FOTO-VİDEO GÖRSELLER..

Düğün gelin ve damadın nikah töreniyle start aldı. Nikah töreninin ardından takı törenine geçildi. Yoğun katılımdan dolayı takı merasimi saatlerce sürdü.  Yüzlerce insan genç çifte takı ve hediyeleri takdim ederken aynı zamanda genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler..

 

Marmaristen Galata Köprüsüne İstanbul Boğazına  Yıldızlar Restaurant,  Sembol Balık, Nergis Balık, havuzbaşı. Beyaz restaurant  vb. birçok turistik mekanı işleten iş adamlarımızdan damadın babası Tahsin Yıldız, Amca Ergin Yıldız hayatlarının  en mutlu ve en yorucu günlerinden birini birlikte yaşadılar. Lüks bir mekanda, açık alanda binden fazla davetlinin birbiriyle buluştuğu devasa organizasyon alanında Yemekten karşılamaya herşeyin dört-dörtlük organize edildiği düğünde baba Tahsin Yıldız, Amca Ergin Yıldız,  yıldız ve Çankaya aileleri davetlileri tek –tek  karşıladılar, masalarda tek-tek ziyaret ettiler. Damadın amcası meclis üyemiz Suat Yıldız, yıldız ailesinin önde gelen temsilcilerinden Akif yıldız, kemal yıldız    hakeza gelen davetlileri en iyi şekilde karşılamak için yoğun bir çaba harcadılar.

 HABER FOTO-VİDEO GÖRSELLER..

Düğünde hem Karadeniz, hemde Doğu Anadolu Kültürü birlikte icra EDİLDİ. Davetliler kemançe vb. müzik çeşitleriyle karşılanırken, takı töreninin ardından davul zurna eşliğinde 7’den 70’şe herkes halaya durdu..  Bir başka ifadeyle Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesi bir taraftan akrabalık bağlarıyla birbirine bağlanırken; diğer yandan halaylarla-horonların kardeşliğinde birbirleriyle buluştular.. 

 

 

ETİKETLER : TUEİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA