CEVDET ÖZERİ BİNLER UĞURLADI..

İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Cevdet Özer 50’li yaşlarda genç yaşta yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hakkın rahmetine kavuştu..
Bu haber 2019-07-30 06:28:31 eklenmiş ve 1478 kez görüntülenmiştir.

CEVDET ÖZERİ BİNLER UĞURLADI..

 

STK-İŞ DÜNYAMIZIN ÖNDE GELEN TEMSİLCİLERİNDEN  CEVDET ÖZERİ SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI..

 

İş-STK  dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Cevdet Özer 50’li yaşlarda genç yaşta yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hakkın rahmetine kavuştu..

 

Özer, 1970 sonları, 80’lı yılların başında Ardahan Lisesini bitirdi. Lise yıllarının ardından İstanbula gelerek inşaat sektöründe faaliyete başladı. Çağmar İnşaat firmasını kurdu. Kurduğu inşaat firmasıyla Avrupadan, Marmara, Ege, Akdeniz bölgesine uzanan büyük devasa bir çizgide  yüzlerce projeye imza atdı. Şehirler, siteler kurdu. Yüzlerce insanı ev sahibi yaptı...

 

Özer sivil toplum alanına, toplumsal alana duyarlılığı had safhada olan bir iş adamı olarak ta öne çıktı..Bölgemizin birçok dernek ve federasyonuna üye olan Özer, iki dönemde Hoç-Fed üyesi Qellik (Çobanlı Köyü) derneği başkanlığı yaptı..

 

Dernek başkanlığı döneminde Qellık Derneği plaza gibi bir mülkiyete kavuştu..

 

Yakın akrabası Adil Usta kebap salonlarının sahibi Adil Özerin kurucu başkanı olduğu Qellik derneği  Cevdet Özer başkanlığı döneminde Esenyurtta 6-7 katlı bir plazayı andıran bir mülkiyete kavuştu. İnşaat sektöründeki profesyönelliği öne çıkan Çağmar İnşşaat firmasıyla yüzlerce esenyurtluyu ev sahibi  yapan özer, kendi köyünün derneğinide bütün Qelliklilerinde desteğiyle plaza gibi bir mülkiyete kavuşturarak her zaman hayırla yad edilecek büyük bir esere imza atdı. Projelerinde, yaptığı inşaat projesinde de her zaman toplumsal yarar ve çıkarı kamu-halk  yararını gözeten duyarlı bir insandı.

 

Ptesi Esenyurt Merkez camiinde ikindi namazında cenazesi kaldırılan özeri il-ilçe-köy, federasyon başkan ve yönetimleri başta olmak, Esenyurt iş-stk, siyaset dünyasındsn  yüzlerce yöneti, binl aşan serhatlı  ve Esenyurtlular Özeri   son yolculuğuna birlikte uğurladılar. Özer Ailesi taziyeleri camide ve dernek merkezlerinde kabul ettiler, dini geleneklerimizden olan taziyeye gelelere dernek merkezinde yemek ikramı, kuran okuma ve  birlikte dualar edildi. Bu gelenek bir hafta aralıksız sürmektedir.

 

SON PAYLAŞIMI TERÖRÜ JABETLEME ÜZERİNEYDİ..

 

Kısa zamanda yakalandığı hastalık nedeniyle vefatı herkesi şoke eden Özerin Son Paylaşımı terörü ve terör destekçilerini terör ve terörizmi çaktırmadan topluma meşru bir şeymiş gibi empoze etmeye, buradan rant devşirmeye  çalışan anlayışları  lanetleme üzerine  oldu. Özerin  son paylaşımı “terörü destekleyenlere, terörü siyasete alet edenlere, siyasi araç, rant aracı olarak kullanan aşağılık kişiliklere  lanet olsun”  şeklinde oldu.

 

Genç yaşta, hayatının en verimli döneminde aniden aramızdan ayrılan Özerin vefatı herkesi şok ederken..,  kısa ömründe topluma önemli katkılar önemli eserler bırakarak ve hep üreterek, Gelibolu başta olmak üzere hala birçok inşaat projesi devam eden özer, örnek bir insan olarak aramızdan ayrıldı... Allah gani-gani rahmet eylesin.. Ğzere A,lesi  başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz..

 

HABERİN FOTOGRAFLARI TIKLATINIZ..

 

ETİKETLER : STK-İŞ DÜNYAMIZIN ÖNDE GELEN TEMSİLCİSİ CEVDET ÖZER VEFAT ETDİ..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA