KRİPTO SIZMA HALKLARI SOYKIRIMA, DÜNYAYI YOK OLUŞA GÖTÜRÜYOR..

Türkiyenin vs-S-400 leri alması yüzyıldır TR’yi sömüren soykırıma çeken isaril-abd Avrupa iyonist –kapitalist sermaye cenahını yaptırımlar başta olmak üzere her alanda saldırıya geçmelerini de beraberinde getirdi.
Bu haber 2019-07-17 08:02:38 eklenmiş ve 1413 kez görüntülenmiştir.

KRİPTO SIZMA HALKLARI SOYKIRIMA, DÜNYAYI YOK OLUŞA GÖTÜRÜYOR..

 

Rus denizaltısının bilinmeyen bir silahla vurulması,  her alanda yetişmiş en önemli insanların içinde bulunduğu Rusların deniz altılarını kimler netür  silahlarla vuruyor. Kamuoyu ve dünya basınında tam yer almasada bilinmeyen beyaz bir işıkla geminin vurulduğu.. Bu vurmanın ardından Rusya, çin, abd, Avrupa başkentlerinde dünya savaşı pozisyonuna geçilmesi..

Rus denizaltı yangını ilgili haberler, tıklayınız..

Haber -1

Haber-2

Türkiyenin vs-S-400 leri alması yüzyıldır TR’yi sömüren soykırıma çeken isaril-abd Avrupa iyonist –kapitalist sermaye cenahını yaptırımlar başta olmak üzere her alanda saldırıya geçmelerini de beraberinde getirdi.. Dünyamızın soygun, gasp, sömürü, soykırım politikalarıyla dizayn edilmesinde yüzyıllardır başı çeken,  insanlıkla oynayan İngiliz domuzlar ise açıkça korsanlığa başlayarak İran petrol tankerlerine el koymaya başladılar. bir ara Türkiye Kürt petrollerini dünyaya pazarlamaya çalışmıştı. Siyonist-kapitalist sermaye aynı operasyonları yapmıştı.  Kürt petrol tankerler4ini terörist israile götürerek boşaltmışlardı. Akabinde Irak Kürdistanında olduğu gibi Suriye Kürdistandaki kürt petrollerinide işgalle el koyarak kürt, tğrk, arap halklarının yer altı-üstü kaynaklarını gasp, işgal, soygun sömürüde sınır tanımıyorlar..

 

Vburalardan iç politikaya geldiğimizde durum giderek dahada karmaşıklaşıyor.. Çin, Rusya, TR, İran vbn. Devletler Siyonist kapitalist soykırım, gasp, işgal oyunlarınaı durduracak adımlar atmıyorlar.. Siyonist-kapitalist cenahla ilişkileri sürdürüyorlar..

 

TR iç siyasetinde iktidar kanadı kriptolarla kuşatılıp vatandaş çaktırılmadan düşürülürken.. Muhalefet kanadı ise Siyonist sisi ve İsrail çizgisini, siyonizmin derin işgaline alan açmak için en profesyonel örnekleri sergiliyor, iktidarı ve devleti gidin sisinin, natnyahu katilinin elini öpün kaypak siyasetine, fetö siyasetine çekmeye çalışıyor..

 

Rusya ve çinde yetişmiş üst düzey insanların sürekli harcanması, bu devletlere kripto  bir sızıntının şüphesini güçlendirirken .. Ortdaoğuda yiyecek içecekten genoma halkların hertür silah ve saldırı metodları ile soykırım, gasp, soygun, sömürü bütün diktatöryel oyunların halkların başında dönmesi.. Çinden Afrikaya bütün dünya halklarını germektedir. Bu germe ise 1. Dereceden Ortadoğu halklarını hedef yapmı8ş bulunmaktadır.. Türkiye-İran iç siyasetlerine bakıldığında ölümcül bir siyonist sızma, ölümcül bir kripto sızma ile bu coğrafyaların kuşatıldığı görülmektedir..

 

Eğer bu ölümcül kripto işgal ve yapılanma çözülmese, Siyonist sermaye devletlerine dönüşen  İsrail-abd-ab yapıları savaşlı-savaşsız yeniden bitr siyasal yapılanmaya çekilmezlerse.. Siyonist-kapitalist soykırım oyunlarına karşı dünya halkları harekete geçtiğinde bütün Ortadoğu halkları tarihte görülmemiş bir soykırım çemberine hem çekilmişlerdir, hem de bu tehlike giderek büyümektedir.. Halklar bu yönlü harekete geçtiğinde İsrail terör devleti ve uyduruk diktatör arap rejimleri ise magma tabakasına kadar yerin dibine gömülecek bir öfke seli ile kuşatılmışlardır..   

 

Buradan tek çıkış var abd-issrail-ingiliz vb batılı halklarla, doğulu halklar bir başka deyişle dünya insanlığı harekete geçmeli bütün bu Siyonist-kapitalist ulus devlet faşizmini yıkma, kraliçe, mosad, cia vb. başta olmak üzere tüm gizli ardiye ve arşive el koyma dünyanın insanlığın birbirine oyun yapmadığı yeni bir sisteme çekilmesi gerekmektedir. Dünya insanlığını soykırıma açık sürüler o0larak güdemeyeceğini gören Siyonist-kapitalist –soykırımcı sermayenin ala nihaye son planı bütün dünyayı üstündeki canlı –cansız yaşamla yok etmedir.. Bir başka ifadeyle dünya kendi kontrollerinden çıktığında bilinen ve bilinmeyen silahlarıyla Siyonist –kapitalist soykırımcılar kendileri ile birlikte dünyanın pimini çekmeye bakacaklardır..

 

Bu ölümcül gerçekten dolayı bütün dünya halkları yüzyıllardır kendilerine yedirilen ulus devlet faşizmi modundan, ırk-ırkçılık modundan acilen çıkıp kendilerini kuşatan bu büyük soygun ve soykırımcıları, bu Siyonist –kapitalist sermayeyi çömzmek ekarte etmek, yüzyıllar geriye giderek hesaba çekmek zorundadırlar.. Aksine dünya birgün bunların ürettiği bilinmeyen silahlarla yok edildiğinde.. Milyar5larca insan sadece bu dünyalarını değil öbür dünyalarınıda kayb etmiş olacaklardır. Ve rab soracak size akıl, özgür irade diye bir nimet verdim. Bu nimeti şeytani güçler kullanırken.. siz neden kullanmadınız..  Sonsuz-sınırsız cehennemlerde cezasını çekiniz diyecek.. Hıristiyanlık-Müslümanlık vb. dinler Siyonist kapital ve devletler tarafından kullanıldığından.. artık akıl ve özgür iradeyi devreden çıkarmışlardır.. şeytani güçler bütün güçleriyle bütün insanlığı yok oluşa ve cehenneme çekmektedirler.. İnsanlık bu şeytani saldırıyı ya durduracak yada toptan gümleyecektir..

 

Aynenşeytan- Şeytanın gözü bilim adı altında milyarları kandırıp madde yoktan var edilmez yalanı ile insan beynini yüzyıllardır kitlemeye çalışıyor. Madde saniyenin milyarda bir hızı ile yoktan var edildi. Saniyenin milyarda bir hızı ile büyük patlama oldu. 14-15 milyar yıl sonra insan oluştu.. İnsanlığın emrine sonsuz sınırsız nimetler verildi.. İnsan insan olmayı şeytani güçleri yenmeyi başaramazsa dünyasıyla birlikte yok olacağı gibi öbür dünyalarınıda kayb etmiş olacaktır. Bu gerçeği ne papazlar ne hahamlar nede imamlar insanlığa taşımıyor. Din alanını da şeytan ele geçirmiş bulunmaktadır..

 

Gizli ardiyelerle, ulus devlet faşizmiyle dünya bir bütün olarak bilinmeyen silahlarla doldurulurken.. Gelecek tasavvur etmek insanlığın düşüşü ve gerizekalılığın en üst boyutudur. İnsanlık bir an önce bu derin uykudan uyanıp binlerce yıldır kendilerini esir almaya çalışan Siyonist-kapitalist sermayeyi çökertmeli dünya insanlığın birbirine oyun yaptığı yok oluşu dayattığı  bo boyuttan çıkarılmalı, insan beyninin, insan gerçeğinin insanı götürebileceği sınırlara odaklanmalıdır.. Bir bilim adamının atom bombasının formüllerini dünyaya taşıması abd yi işgal eden siyonizme darbe vurması ve insanlığı kurtarması eylemi gibi.. Amerikalılar abdnin, Çinliler çinin, İngilizler kraliçenin .. bütün dünya halkları devletlerin gizli ardiyelerini birbirine taşımalı, terörist İsrail gibi yapılar biran önce yıkılmalı.. dünyada gizli ardiye ve silah dönemi soygun-soykırım dönemi bitirilmelidir.. insanlık  gizli ardiyelerin olmadığı yeniden bir sisteme geçmese kripto Siyonist oyunları çözmese.. Zaten dünyayı yok etme için ne gerekiyorsa dünyaya döşenmiştir ve çıkış yok.. Milyarlarca insan birbirinin düşmanı değil birbirini kurtaracak bir bütünün birer parçaları olduğu gerçeğini bir an önce kavramalıdırlar.. Dünyayla oynayan sergerdeleri bir an önce ablukaya almalıdırlar.. Yani kıyamet için senaryolara gerek yok. Kıyamet için ne gerekiyorsa dünyayı babasının çiftliği zan eden düşük –gerzek, hasta insan tipi ne gerekiyorsa zaten dünyaya döşemektedir.. Bu hastalığı da ulus devlet faşizmiyle bütün dünyaya bulaştırmış bulunmaktadır..

 

 

ETİKETLER : KRİPTO SIZMA HALKLARI SOYKIRIMA DÜNYAYI YOK OLUŞA GÖTÜRÜYOR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA