HOÇ-FED BOZKURT’U AĞIRLADI..

Esenyurt Belediye Başkanı Kemsal Dehnşiz Bozkurt Hoçvan Dernekler Federasyonunu (Hoç-Fed) ziyaret etdi.
Bu haber 2019-06-21 06:03:19 eklenmiş ve 1058 kez görüntülenmiştir.

HOÇ-FED BOZKURT’U AĞIRLADI..

 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemsal Dehnşiz Bozkurt Hoçvan Dernekler Federasyonunu (Hoç-Fed) ziyaret etdi.

 

Federasyona bağlı dernek, üye ve delegenin yoğun bir katılımla karşıladığı Bozkurt seçim sürecinde kendilerine verilen destekten dolayı federasyon yönetimi ve Hoçvanlılara teşekkür ettiler.

 

Başkanın ağırlasında açılışkonuşmasını yapan Hoç-Fed Başkanı Türkan Yılmaz, federasyonu ziyaretlerinden dolayı Bozkurta ve katılımcılara teşkküer ettiler. Yılmaz, İstanbul seçiminin yenilenmesini demokratik ve hukuki anlamda doğru bulmadıklarını, yenilenen seçimi bir hak gaspı olarak gördüklerini, seçmenin bu seçimde bu haksızlığı gidereceğini ifade ettiler..

Başaknın ardaında konuşma yapan Bld. Başk. Bozkurt, seçim yenilenmesininbir hak gaspı olduğunu ifade ettikleri gibi, Esenyurt halkının %  52 gibi rekor bir detekle Esenyurt yerel yönetim tarihinden benzeri olmayan bir seçime imza attıklarını bu anlamda ayırımsız tüm Esenyurtlulara teşşkür etiklerini belirttiler.

Bozkurt, siyaset ülkemiz tarihi boyunca bişz vatandaşları atomuna kadar parçalamya, bölmeye, bizleri birbirine düşürmeye, birbirimizi boğazlayacak seviyelere                                                                                                        kadar çekmeye başladı.

 

Esenyurt ve ülkemizin büyük metropollerinde vatandaş bu gerici gidişe büyük bir darbe vurdu. Eski Türkiyen vatandaşı birbirine karşı ötekileştiren gerci yapılanmasını yerle bir ederek Türkiye siyasetini yeni bir boyuta taşıdı..

Bu yeni boyutun en önemli öncüleri siz Esenyurtlular oldunuz. Bu analmda ayırımsız Esenyurttaki bütün siyasi partilerin seçmenlerine teşekkür ediyoruz. Esenyurtun yakaladığı bu başarıda bütün partilerin seçmeninin büyük bir katkısı var dediler..

 

Bir izleyicinin özellikle Selahatin Demirtaş, ve HDP vurgusunun öne çıkarılmasını istemesi ve sorduğu sorular nedeniylede Bozkurt, bizim için esas olan kişler değil toplumun bütünüdür. Biz sol-sosyalist ve demokrat gelenekten gelen bir insanız. Bu gelenekte ise lider kültü yoktur. Bu anlamda ne genel başkanımız Kılıçdaroğlunu nede bir başka siyasi lideri öbüründen üstün tutma sosyalist –demokrat analayışta yer alamaz. Ama Demirtaş hakıında ki görüşümü soracaksanız Türkiye demokrasisinin rayına oturmasında en önemliktörlerden biridir. Demokratik toplumlarda ve yönetimlerde kişi ve parti yoktur, ana esa halktır. Ana esas bütün halkı kapsamadır. Kişileri kutsama dönemi eski gerici siyasi sitemin argümanıydı.

Türkiyede kürdünden türküne aleviden suniye bün vatandaşlar bizim için en büyük değerdir dediler..

Soru cevaplarla geçen ziyareetttin ardından Hoçvanlılar başkanla bol-bol fotoğraf çektiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : HOÇ-FED BOZKURT’U AĞIRLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA