AVŞAR CAFEDE ARDAHANLILAR BİRBİRLERİYLE BULUŞTULAR…

Siyasi Partiler İstanbula çıkarma yaptılar. Ardahan Ak Parti Temsilcileri ve diğer partilerin temsilcileri İstanbulda..
Bu haber 2019-06-18 08:47:18 eklenmiş ve 1345 kez görüntülenmiştir.

AVŞAR CAFEDE ARDAHANLILAR BİRBİRLERİYLE  BULUŞTULAR…

 

Siyasi Partiler İstanbula çıkarma yaptılar. Ardahan Ak Parti Temsilcileri ve diğer partilerin temsilcileri İstanbulda..

 

Ardhan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşarın ev sahipliğinde, Ardahan Ak parti Milletvekili Prof Atalay, Posof Bld Bşk Cahit Ulgar, Ak Partinin Ardahandaki en önemli İsimlerinden Yunuıs Baydar  ki Baydar 2-3 dönem Ardahan İl Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde ise Ak Parti Bld. Başkan Adayıydı, ve birbirinden değerli hemşerilerimiz Maltepe Avşar Cafede bir araya geldiler. birbirleriyle buluştular..

 

Ardahanlı iş adamı, dernek başkanları, Ardahanlı  Ak Partili önemli simaların birbiriyle buluştuğu yemekli toplantıda katılımcılar kısaca kendilerini tanıttılar, seçim süreci ve seçim gündemi konuşuldu.

 

AREV BAŞKANI İLTER AVŞARA TEŞEKKÜR ETTİLER..

 

Atalay, Baydar ve Ulgar bu buluşmayı düzenlediği  için Ardahan Eğitim Vakfı bşk İlter Avaşra teşkkür ettiler. Avşarın robotik kodlama ile eğitim alanında Ardahana büyük bir katkı yaptıünı, Ardahana karşı duyarlılığı ve hizmetlerinin  mükemmel olduğunu ifade ettiler.

 

ATALAY YİNE BİLGELİĞİNİ KONUŞTURDU..

 

Atalay’a Adahanlıların en yoğun yerlerde Ak partinin Ardahan, Esenyurt, İstanbul gibi Ardahan ve serhat nufusununun yoğun olduğu yerlerde Ak Partinin giderek seöimleri kayb ettiği bu kaybın nedenleri  VE USAL MEDYADA KENDİSİYLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERDE SORULDU soruldu..

 

Atalay siyasette kazanmakta, kaybetmekte kazanmaktır. Her iki şıkta da siyaset siyasi partiler kendi eksikliklerini görüp tertmeyı ve kendilerini geliştirirler. Vatandaş için geçmişin, eski türkiyenin dar siyasi kalıplarının, ideolojik anlayışlarının  bir analamı kalmadı.

 

STK alanı, toplumsal alan  giderek yetkinleşiyor. Başarılı olan olabilecek olan toplum tarafından desteklenmeye başlandı. Türkiyede bütün boğucu küresel, ulusal yerel saldırı ve sarmalanmaya karşın.. yönetim, demokrasi, siyaset, eğitim her alanda büyük gelişmeler yaşanıyor.. Vatandaş asıl güç, asıl özne olduğunu kavramaya başladı..

 

Endülüs tervisi, Davutoğluna yeni siyasal akımlara yaklaşım vb. sorularda ynıt veren Atalay, ben ilahiyatçıyım, islam sünnetinde ve geleneğinde böyle bir Namaz yoktur.  Ak parti ülkemizin en demokratik partisi. Elşetirileri her zaman gerekirse en sert şekilde yaparız. Ama chp gibi ihrac, ceza vb. yöntemler ak partidfe yoktur..

 

ETİKETLER : AVŞAR CAFEDE ARDAHANLILAR BİRBİRLERİYLE BULUŞTULAR…
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA