GALATA KÖPRTÜSÜ ALİŞİN SÜNNETİNTİNDE BULUŞTU..

Türkiye turizm, hizmet sektörü dendiğinde akla gelen ilk noktalardan biri İstanbul Galata Köprüsü.
Bu haber 2019-06-18 08:13:04 eklenmiş ve 998 kez görüntülenmiştir.

GALATA KÖPRTÜSÜ ALİŞİN SÜNNETİNTİNDE BULUŞTU..

 

Türkiye turizm, hizmet sektörü dendiğinde akla gelen ilk noktalardan biri İstanbul Galata Köprüsü. Hemşerilerimiz özellikle 2000’lerden sonra buraya yaptıkları yatırımlarla Galata Köprüsümbü yerli-yabancı turisti çekecek en önemli turizm hizmet alanlarından biri yaptılar.

 

HABER FOTO GALERİ..

 

 

Buradaki işveren hemşerilerimizin yanı sıra hizmet sektörünün prfesyonel temsilcileri olan şefler, garsonlar, komiler ise işverenler kadar bu sektöre büyük bir katı ve hizmet sunmaktadırlar..

 

İçlerinde ilkokulu bitirmeyenlerin bile en az 3-4 dil bildiği bu süper hemlşerilerimiz ortaya koydukları servis, hizmet analayışıyla köprüye büyük bir değer katmaktadırlar.

 

İşte bu gençlerden bir olan, köprüde şflik yapan Aliş lakaplı  Ali Yılmaz çocuklarını Beykoz yeni mahallede nadişde bir mekanda sünnet etirdi.

 

Sünnet töreninde bir taraftan sahip olduğumuz islami-insani geleneklerimiz sergilenirken, diğer yandan birbirini sahiplenme, ikram, dua, ibadet ; ayırımsız herkesi kucaklama olan kültürümüzün bütün üatün özellikleri, bütün güzellikleri de bu tür etkinliklerde yaşatılmaktadır..

Hocaların kurani Kerim, Mevlit okuyarak baattıkları sunet töreni dualarla devam etdi. Dua ve mevlit faslının ardından herbiri kendi dalında ikramın, yemeğin uzmanı olan hemşerilerimizin hazıladıkları dölner servisi ve yemek ikrtamı başladı.

 

 Alişin sünnet törenine Köprüdeki servis –hizmet sektöründeki şefler, garsdonlar.. aşçılar, salon ve mutfak çalışanları yoğun bşir katılım gösterirken, ayırım yapmadan mümkün olduğu kadar hemşerilerimizin, acı-tatlı günlerinde onların yanında olan Yıldız ailesinden Tahsin Yıldız,  Serkan Yıldız, Serhat Yıldız, Suat yıldız da yer aldılar.

 

Köprünün önde gelen işverenlerinden biri olan, Kavacık Spor külübü başkanlığını da yapan  CHP Beykoz meclis üyesi Suat Yıldız ise artık düğün-dernek, cnz hemserilerimizin acı-tatlı günlerinde hep yanlarında, deyim yerindeyse heryerde..

Alişin sünnet düğününde köprü işvereni, çalışanıyla tek aile gibi bir taraftan üstün eşsiz kültürümüzü yaşatırlarken, diğer yandan dayanışmanın, akrabsalım bağlarının güzelliği açısından mükemmel bir örnek ortaya koydular. Ali Yılmazın sünnet edilen Genç şehzadeleri  Osmanlı-İslam geleneğine uygun giyim kuşamları ile büyükleri tafından büyük bir beğeni alırlarken, davetliler katılımcılar, genç şahzedelere hediye takdim etmeyide unutmadılar..

 

HABER FOTO GALERİ..

 

 

ETİKETLER : GALATA KÖPRTÜSÜ ALİŞİN SÜNNETİNTİNDE BULUŞTU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA