SİYONİST KONSORSİYUM MURSİYİ DE KATL ETDİ..

Osmanlının yıkılmasıyla Mısır aynı Türkiye ve diğer bölge devletleri gibi derinden işgal edildi. Mısırın Yüzyıllık diktatörlük ve derin işgal tarihinnde seçimle, demokratik tek seçimle iktidara gelen seçilmiş tek cumhurbaşkanı Muhammed Mursiydi..
Bu haber 2019-06-18 07:43:50 eklenmiş ve 1198 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST KONSORSİYUM MURSİYİ DE KATL  ETDİ..

 

Siyonist konsosrsiyum diktatör, katil sisilerle esir aldığı Muhammed Mursiyide katl etti..

 

Osmanlının yıkılmasıyla Mısır aynı Türkiye ve diğer bölge devletleri gibi derinden işgal edildi. Mısırın Yüzyıllık diktatörlük ve derin işgal tarihinnde seçimle, demokratik tek seçimle iktidara gelen seçilmiş tek cumhurbaşkanı Muhammed Mursiydi..  Siyonist konsorsiyum dünya genelinde deşeifre olduğundan dünyayı uyandıracak sdiyasi liderleri en büyük tehdit olarak gördüğünden bir taraftan dünya genelinde soykırım oyunlarıyla uluslara halklara saldırırken.. Derğişik oyun ve kumpaslarla tüm dünyayala oynama.. ve Mursiyi zehirlediler..

 

Siyonist konsorsiyumun zehirlemesi sonucu makeme salonunda vefat eden Muhammet Mursi 21. Yüzyılın en büyük şehidi, şahitlerinden biri oldu. Vefatı yeryüzünde 2 milyarı  aşkın müslümanı  yasa boğdu.. Erdoğan başta olmak üzere tüm müslüman devlet adamları  Murtsiyi şehit oldu  dediler..

 

SEYİT RIZA, ŞEYH SAİT, JON KENEDDY, OZAL, BİTLİS, YAZIOĞLU..  KATL EDEN SİYONİST SERGERDELERLE MURSİYİ KATL EDENLER AYNI GÜÇLER..

 

Osmanlı yıkıldığında TC Kurulduğunda nasılki Şeyh Saitler, Seyit Rızalar, Cibranlı Halitleler ve Türkiye MüsmlümanlarI çeşitli oyun ve kumpaslarla, düzmece istiklala mahkemeleriyle  yok edildiyse aynı oyun ve kumpaslarla Mısırlı Müslüman kardeşler yok edilmeye tabi tutuldular..  

 

Türkiye Müslümanlarını ve Kürtleri soykırıma tabi tutan chp zihniyeti ak partideki kripto hırsız, namussuz takımlar yüzünden hala TR coğrafyasında kriptolarıyla dilediği gibi at oynatmaktadır.. Bir başka deyişle siyonist konsosrsiyum tüm islam dünyasını her alanda derinden ele geçirmiştir. İşgal etmiştir. Hala istediği siyasetçiyi, güvenlikçiyi, devlet adamını, bilim adamını dilediği iibi çeşitli oyun ve kumpaslarla yok etmektedir. Hala kriptolarını, ajanlarını dünya halklarına  kurtarıcı diye yutturabilmektedir.. Sadece Mısırda değil Türrjkiyede de hala dilediği gibi at oynatmaktadır..

 

Siyonist konsorsiyum dünyayı atom bombalarıyla vurmaklada yetinmedi. Doları ele geçirmek için kenedyi, TR yi ele geçirmek için Kürtleri, halklar arasına döşenen suniliği sahteliği kaldırmak, insanlığa dayatılan siyonist faşizmi yok etmek isteyen siyasetçi, bilim adamı özal, bitlis, yazıcıoğlu.. bilim adamlarının uçaklarla dağa çartptırılması, libya, afganistan, kurdistan, suriye.. heryeri işgal etmeleri, kudusun filistinin işgali, CHP ve Diktatör tc kurmaylarının kurtarıcı diye yutturulduğu  1940 larda Haliçte Kurulan Milli Silah fabrikasını Nuri Killigil, nam-ı diğer Nuri Paşa ve Çalışanlarıyla birlikte havaya uçurdular. Rus çinli bilim devlet adamlarının BURUCE LEE GİBİ AKTÖRLER İŞ DÜNYASININ BEYİNLERİ.. uçakların kaybedilmesi..Kenddy cinayeti, özal cinayeti gbi Hala failleri sorgulanmadı bile..

.. önlerine çıkan herşeyi imha soykırım oyunları.. nasıl Osmanlıda ileri gelen Kürt ve Türk Müslümanları, aile ve sülaleleri..  Rum ve Ermeni halklarına soykırım oyunları çeşitli soykırım ve diktatörlük oyunlarıyla kırdıysalar  aynı senaryolarla Mısırlı müslüman kardeşlere yönelerek Mısırı ve Mısır halkını soykırıma tabi tuttular..  

 

Mursinin hakka yürümesi milyarlarca müslümanın gözünü katil, diktatör sisi, efendisi netanyahu ve bunların patronları küresel soykırımcı aile ve firmalara, dünyayı her alanda işgal eden siyonist konsorsiyuma  çevirdi.  Bu gün olmaz yarın ama birgün mutlaka müslüman halklar ve dünya halkları bu siyonist konsorsiyumu hem deşifre hemde yok edecektir.. Yüzyıllardır yaptıkları soygun, gasp, soykırım tüm oyunlarının hesabını insanlık soracaktır.. Müslüman halklar ve diğer uluslar siyonist konsorsiyumun katl etteği herkesin ve herşeyin şeceresini tutmaya başladılar. Ve günü ldiğinde atomuna kadar hesap soracakları bir zaman diliminide dünyamız girmiş bulunmaktadır..  

 

Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi (67) mahkeme salonunda hayatını kaybetti.

 

Başını küresel soykırımcı ilaç, silah, gıda.. devlerinin çektiği siyonist konsorsiyum israil, abd, ingiltere.. avrupadaki ayaklarıyla  20 yüzyılın başında nasıl türkiyedeki müslümanları katl ettiyseler aynı şekilde Mısırlı müslümanlara yönelerek katl ettiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

MUHAMMED MURSİ KİMDİR?

 

Muhammed Mursi, 8 Ağustos 1951 tarihinde, Mısır'ın kuzeyindeki Şarkiye iline bağlı Eladva köyünde doğdu.[3] Beş kardeşin en büyüğü olan Muhammed Mursi ilk eğitimini orada aldı. Babası çiftçi annesi ise ev hanımıydı. Mühendislik lisansını Kahire Üniversitesi'nde aldı (1975 ve 1978). Mühendislik doktorasını Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde tamamladı (1982). Northridge Kaliforniya Eyalet Üniversitesi'nde yardımcı doçent oldu (1982-1985). Ardından eğitim vermek için Mısır'daki Zagazig Üniversitesi'ne geldi.

 

İdeolojik bakımdan yakın olduğu Müslüman Kardeşler hareketi içerisinde siyasete atıldı. Mursi 2000 ve 2005 yılları arasında milletvekili oldu. Müslüman Kardeşler'in yasal olarak seçime katılmaları mümkün olmadığından parlamentoya bağımsız siyasetçi olarak girdi. Tam 5 yıl Mısır Halk Meclisi üyeliği yaptı. 2011 Mısır Devrimi'ne muhalif bir lider olarak destek verdi ve 30 Nisan 2011 tarihinde Müslüman Kardeşler'in kurduğu, Özgürlük ve Adalet Partisi'nin başkanı seçildi.

 

2012 Mısır cumhurbaşkanlığı seçimleri'nde Müslüman Kardeşler'in aday gösterdiği Hayrat Şatır'ın adaylığı düşünce, yerine Muhammed Mursi seçildi. Yoğun seçim kampanyası yürüttü. İlk turda %25.5 oy aldı ve ikinci tura girmeye hak kazandı. İkinci turda da %51.73 oy alarak, 5. cumhurbaşkanı oldu.

 

2012–13 Mısır protestoları adıyla bilinen, 3 Temmuz 2013 tarihinde yapılan büyük gösteriler sonucu Mısır ordusu askeri bir müdahale ile yönetime el koydu. Mursi ise darbeyi kabul etmediğini açıkladı ve yandaşlarına direnmelerini söyledi.

 

Mısırın Yüzyıllık tarihinde ilk defa seçimlerle başa gelen bir lider olan Muhammed Mursi. Başını terörist israilin çektiği kumpaslarla, Mosad, cia, Avrupa istihbarat örgütleri batının bütün siyonist kanatları tarafından ablukaya alınarak haps edildi..

 

Siyonist darbeci sergerde sisi diktatörü ve katili tarafından 16 Mayıs 2015 günü Siyonist İsrail güdümündeki uyduruk mosad muhbirleri olan hakim savcılarca uyduruk mahkeme kararı ile  idam cezasına çarptırıldı. 16 Haziran 2015 günü hakkında açılan "casusluk" davasından müebbet hapse mahkum olurken, "cezaevi baskınları" kumpas davasıylada hakında idam kararı verilmişti..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Siyonist konsosrsiyum diktatör, katil sisilerle esir aldığı Muhammed Mursiyide katl etti..

ETİKETLER : SİYONİST KONSORSİYUM MURSİYİ DE KATL ETDİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA